Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
Много съм доволен. Показва реалния обхват за всяка от картите, звука е както при другите телефони, а батерията с доста разговори кара около 4 дни. Мр3 плейъра вади супер звук със слушалките. Най-важното картите са активни едновременно, единствено когато искаш да набереш номер избираш от коя да стане това с малък страничен бутон, без никакъв рестарт. Удобството и икономията които ми носи този телефон са невероятни.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
супер :) (beer)
Наистина е супер (beer). Операторите ни принуждават щем нещем, да ходим с няколко карти ако искаме да ни е евтино, а този тип телефони внася голям комфорт в мобилното ни ежедневие :)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
мани че ме запали.сега гледах едно видео ревю на машинката.не че е лошо,но ако самсунг пуснат нещо такова със симбиан няма кво да му мисля.примерно като inov8.идеята мн ме блазни,ама да се връщам назад към телефон без ОС ...предпочитам с тел във всеки джоб :)
Какъв модел е този телефон?
Ти май смяташ,че ще дойдат много нови абонати??!:|Фантазьор.Защо мислиш като използваш неколкократно този наложил се с Любо Пенев израз,че абонатите ще бъдат в неизгодна позиция?Нещо май се имаш за голям умник,но малко разбираш от маркетинг и т.н.(whistle)
@faith,апарата е Samsung D880:)
@faith,апарата е Samsung D880:)
Израза на Любо Пенев е: "Който ме харесва, ме харесва - който не ме харесва, да духа супата". Вземи се поограмоти малко. Ако мислиш, че Любо Пенев е измислил духането, си в голяма грешка. :) Ако пък ти си го преоткрил с помощта на великите си орални, оппс... "ораторски" способности - радвам се за теб тогава! :D
А защо ще го ду*ат бъдещите абонати ли? Ма верно и ти си много заспал... :D
А защо ще го ду*ат бъдещите абонати ли? Ма верно и ти си много заспал... :D
прасуне,
не схващаш какво се опитваме да кажем всички, неизкушени от вивател досега: не може да твърдиш, че някой оператор е супер, защото ИМАЛ хубави планове, които вече изчезват. И за това, видиш ли, вина имали заспалите юзъри, които проспали промоцията.
втф!?
Ехоо, годината е 2009-а, на нормалните конкурентни пазари никоя компания не предприема подобна стъпка. За съжаление това е бг реалност, тук хората си купуват дрехи с големи джобове и мъкнат по 1/2 кило джелезо, за да може да звънят с три телефона и един служебен на който си пожелаят.
Виждам, че си пристрАстен, лошо няма. Аз също скоро ще си пусна едно Злато 60, просто защото смятам, че от това имам нужда. Но цялостното поведение на вива напоследък не ми харесва.
не схващаш какво се опитваме да кажем всички, неизкушени от вивател досега: не може да твърдиш, че някой оператор е супер, защото ИМАЛ хубави планове, които вече изчезват. И за това, видиш ли, вина имали заспалите юзъри, които проспали промоцията.
втф!?
Ехоо, годината е 2009-а, на нормалните конкурентни пазари никоя компания не предприема подобна стъпка. За съжаление това е бг реалност, тук хората си купуват дрехи с големи джобове и мъкнат по 1/2 кило джелезо, за да може да звънят с три телефона и един служебен на който си пожелаят.
Виждам, че си пристрАстен, лошо няма. Аз също скоро ще си пусна едно Злато 60, просто защото смятам, че от това имам нужда. Но цялостното поведение на вива напоследък не ми харесва.
защо не изпратите по едно писмо на клиентският мейл на вивател и да напишете че не ви харесва 60/1 и че при първа нужда ще се пренасочите към друг оператор чрез пренасяне(beer)
Според твоята теза Вивател имат нещо много хубаво,за което хората ще плащат несъразмерно по-скъпо от придобитата стойност в сравнение с преди и това ще бъдат маса хора:D
Аз защо ли не станах абонат на Вива навремето та сега си скубя косите от яд;)Как защо-много минути за разговор,а като погледна указателя си всички номера или от Мтел или от Глобул и тук таме от Вива.Е и,как да ги изговоря?
Аз защо ли не станах абонат на Вива навремето та сега си скубя косите от яд;)Как защо-много минути за разговор,а като погледна указателя си всички номера или от Мтел или от Глобул и тук таме от Вива.Е и,как да ги изговоря?