Нови планове от Вивател
Re: Нови планове от Вивател
[email protected]
това е мейла изпратете вашето недоволство това може да промени нещата и за напред да няма такива изненади
ако получат повече мейли може да има ефект
вашата бюлетина е 30/1
това е мейла изпратете вашето недоволство това може да промени нещата и за напред да няма такива изненади
ако получат повече мейли може да има ефект
вашата бюлетина е 30/1
колко трябва да си наивен, за да мислиш, че такова нещо може да има ефект...
а изборите имат ли ефект или само виртуално ти се виждат нещата аз говоря за РЕАЛНО
ако получат 300 имейла или 700 дали няма да ги вземат под внимание
или ти не вярваш че може да промениш нещо /може да си на 12 години всъшност и за това да мислиш така/
на мен не ми пука че е 60/1 мога да си прекратя взаимотношенията когато си поискам
преди да ги тествам си мислех че са добри ползвам вивател от 3 -4 месеца и не са това за което се пише в форума още са №3
ако получат 300 имейла или 700 дали няма да ги вземат под внимание
или ти не вярваш че може да промениш нещо /може да си на 12 години всъшност и за това да мислиш така/
на мен не ми пука че е 60/1 мога да си прекратя взаимотношенията когато си поискам
преди да ги тествам си мислех че са добри ползвам вивател от 3 -4 месеца и не са това за което се пише в форума още са №3
Работата ми е такава, че имам по 10-12 разговора на ден към клиенти, които са по не повече от 25 сек. И това 20 дена в месеца. На Тънка съм. Това ми спестява по около 30 лв. на месец на 30сек отчитане.
Телефонът ми който е и на снимката е Samsung D880.
Човече, ти май не схвана за какво иде реч. Говорехме за 30-секундното отчитане. Къде видя да възхвалявам планове и да убеждавам някого в нещо? Едно време можеше и да правя по някой друг напън, но в последните месеци защо да будя горките хорица? Виж как сладко си спят... :D С новите планове ще наложат 60-секундното отчитане, утре ще ограничат n-номера в група... А хорицата нека сладко си спят, но нека след това не злобеят по адрес на Вивател. Иначе - бой по канчето. :D
какви избори, какви бюлетини бе, пич.... какво общо имат изборите с новата тарифа на Вивател?!?
ако си мислиш, че те са хвърлили един куп пари за проучвания, планиране и реклама на новите планове само за да ги премахнат заради няколко имейла, си много заблуден...
Точно щото не съм на 12 ми е пределно ясно, че предложението ти е безсмислено...
ако си мислиш, че те са хвърлили един куп пари за проучвания, планиране и реклама на новите планове само за да ги премахнат заради няколко имейла, си много заблуден...
Точно щото не съм на 12 ми е пределно ясно, че предложението ти е безсмислено...
12 разговора на ден по 20 дни прави 240 разговора, или 120 мин, предполагам до различни мрежи.
ако сметнем, че съобразно разпределението на операторите, 10% са до Вивател, а останалите 90 до Мтел и глобул, това значи че имаш 12 мин до Вива и 108 мин, приблизително, разбира се, до други оператори...
Аз ли не съм те разпрал правилно, или ти не си си избрал подходяща тарифа, ами плащаш 110 мин на месец по 0,40 лв???
ако сметнем, че съобразно разпределението на операторите, 10% са до Вивател, а останалите 90 до Мтел и глобул, това значи че имаш 12 мин до Вива и 108 мин, приблизително, разбира се, до други оператори...
Аз ли не съм те разпрал правилно, или ти не си си избрал подходяща тарифа, ами плащаш 110 мин на месец по 0,40 лв???
ама май в случая сладко спят абонатите на Вивател, защото като въведоха пробно 60-те сек тарифиране на предплатените, явно никой от абонатите, които уж са "събудени", не е реагирал... и те, естествено, правят следващата стъпка - бам и на абонаментните програми... освен абонатите на Вивател, кой друг си очаквал да реагира?!?!
60 секунди не ме събарят , имам десетки часове до цялата мрежа. Хубавото е че на златните тарифи са си 30 секунди, а златната тарифа я ползвам до разговори със остналите Бг оператори и света )