Нови промоции от Теленор
Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
[Quote]Браво на всички оператори че вдигат цените, за такива клиенти само високи сметки.[/Quote]
Това може да се прочете само в България.
А така наречените промоции на Теленор, че и неофициални са абсолютно неадекватни. Някой беше казал, че 1ГБ било средното потребление, а колко е средното потребление на минутите?! Хората не говорят по 5 часа на ден, за да се вълнуват от неограничени минути, хората искат бърз неограничен нет, но Теленор явно не може да предостави.
Това може да се прочете само в България.
А така наречените промоции на Теленор, че и неофициални са абсолютно неадекватни. Някой беше казал, че 1ГБ било средното потребление, а колко е средното потребление на минутите?! Хората не говорят по 5 часа на ден, за да се вълнуват от неограничени минути, хората искат бърз неограничен нет, но Теленор явно не може да предостави.
Re: Нови промоции от Теленор
не знам дали средното потребление е 1гб, моето лично е толкова поради ограничението на плана, а не виждам смисъл да плащам солените допълнителни пакети.. кога ще си променят политиката всички оператори и да спрат с тези хиляди безплатни минути и да вдигнат трафика - единици са тия, които ги изговарят и то само защото са им набутани безплатно
Re: Re: Нови промоции от Теленор
Да, с тези дървени планове, със сигурност е толкова средното потребление. А когато ограничението е на 64, дори да си с повече бързи, пак трябва да се стискаш и да не ги изразходваш, за да си сигурен, че ще имаш използваем нет до края на отчетния период.
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
[Quote]Да, с тези дървени планове, със сигурност е толкова средното потребление.[/Quote]
Ти лично колко пари би дал за неограничен интернет на бърза скорост без пакети мегабайти ? Николко нали, просто си голям спамер и дразнител. Айде ако си сериозен дай 38.90 лева месечно и те оправяме с карта ([B]НЕОГРАНИЧЕН ТРАФИК НА БЪРЗА СКОРОСТ[/B]).
[Quote]А когато ограничението е на 64, дори да си с повече бързи, пак трябва да се стискаш и да не ги изразходваш, за да си сигурен, че ще имаш използваем нет до края на отчетния период.
[/Quote]
Според мен трябва да се премахнат ниските скорости и допълнителни пакети. Подписваш договор за 3GB и след изчерпването им услугата да спира до билинг дата(края на отчетния период), така всеки ще си направи сметка колко използва среномесечно и ще си избере подходящ за него план и вид услуга.
Ти лично колко пари би дал за неограничен интернет на бърза скорост без пакети мегабайти ? Николко нали, просто си голям спамер и дразнител. Айде ако си сериозен дай 38.90 лева месечно и те оправяме с карта ([B]НЕОГРАНИЧЕН ТРАФИК НА БЪРЗА СКОРОСТ[/B]).
[Quote]А когато ограничението е на 64, дори да си с повече бързи, пак трябва да се стискаш и да не ги изразходваш, за да си сигурен, че ще имаш използваем нет до края на отчетния период.
[/Quote]
Според мен трябва да се премахнат ниските скорости и допълнителни пакети. Подписваш договор за 3GB и след изчерпването им услугата да спира до билинг дата(края на отчетния период), така всеки ще си направи сметка колко използва среномесечно и ще си избере подходящ за него план и вид услуга.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
Защо визираш само Теленор ? Къде са останалите оператори ? Те дават ли ти неограничен трафик на бърза скорост ? Защо не попиташ колко би ти струвала такава оферта и дали ти е по джоба ако някой реши да ти обърне внимание на питането.
[B][u]Макс Телеком предлагат тези оферти:
ВКЛЮЧЕН ТРАФИК НА МАКСИМАЛНО ДОСТИЖИМА СКОРОСТ (В MB)***
60 000 MB за 31.90 ЛВ.
100 000 MB за 34.90 ЛВ.
300 000 MB за 38.90 ЛВ.[/u][/B]
ВКЛЮЧЕН ТРАФИК НЕОГРАНИЧЕН,СРОК НА ДОГОВОРА 2 ГОДИНИ,СКОРОСТ НА ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ СЛЕД ИЗЧЕРПВАНЕ НА ВКЛЮЧЕНИЯ ТРАФИК НА МАКСИМАЛНО ДОСТИЖИМА СКОРОСТ (В KB/S) (ЗА КАЧВАНЕ/СВАЛЯНЕ) до 256/128 Kbps
Нещо май се опитваш да вкарваш спам спрямо оператор който ти лично не харесваш пък за другите оператори си мълчиш ! Дай линк с неограничен трафик на другите оператори ! Искаме линк !
[B][u]Макс Телеком предлагат тези оферти:
ВКЛЮЧЕН ТРАФИК НА МАКСИМАЛНО ДОСТИЖИМА СКОРОСТ (В MB)***
60 000 MB за 31.90 ЛВ.
100 000 MB за 34.90 ЛВ.
300 000 MB за 38.90 ЛВ.[/u][/B]
ВКЛЮЧЕН ТРАФИК НЕОГРАНИЧЕН,СРОК НА ДОГОВОРА 2 ГОДИНИ,СКОРОСТ НА ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ СЛЕД ИЗЧЕРПВАНЕ НА ВКЛЮЧЕНИЯ ТРАФИК НА МАКСИМАЛНО ДОСТИЖИМА СКОРОСТ (В KB/S) (ЗА КАЧВАНЕ/СВАЛЯНЕ) до 256/128 Kbps
Нещо май се опитваш да вкарваш спам спрямо оператор който ти лично не харесваш пък за другите оператори си мълчиш ! Дай линк с неограничен трафик на другите оператори ! Искаме линк !
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Нови промоции от Теленор
Това за 25лв ми харесва много, но ако мтел не предложат и те нещо подобно, както очаквам предвид договорките м/у операторити, то директно ще мина на теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
Изобщо не ми пука какво предлага макс, като няма разговори. Имам 2000 минути към всички от които изговарям около 1200 имам 10ГБ нет от който ползвам 5-7ГБ. Това е на промоционална цена 30 лв. (Net&Call XXL) от Виваком, а не нищожния 1ГБ от Теленор. Капиш?
-
Re: Re: Нови промоции от Теленор
Здрасти, искам нещо да попитам че изпуснах същината на въпроса.
[Quote]Това за 25лв ми харесва много[/Quote]
До тук добре.
[Quote]но ако мтел не предложат и те нещо подобно, както очаквам предвид договорките м/у операторити[/Quote]
Ако правилно съм разбрал очакваш по-добра оферта от М-тел което е напълно нормално.
[Quote]то директно ще мина на теленор.[/Quote]
Виж това последното не го разбрах, при по-добра оферта от М-тел ще минеш на Теленор ......
П.с
Много мъка има по този свят както е казал муканинът.
[Quote]Това за 25лв ми харесва много[/Quote]
До тук добре.
[Quote]но ако мтел не предложат и те нещо подобно, както очаквам предвид договорките м/у операторити[/Quote]
Ако правилно съм разбрал очакваш по-добра оферта от М-тел което е напълно нормално.
[Quote]то директно ще мина на теленор.[/Quote]
Виж това последното не го разбрах, при по-добра оферта от М-тел ще минеш на Теленор ......
П.с
Много мъка има по този свят както е казал муканинът.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
[Quote]Това е на промоционална цена 30 лв.[/Quote]
На тази цена при Виваком трябваше да бъде UNLIMITED (VOICE+DATA).
Щом офертата която ползваш от Теленор не те кефи смени си плана, не е като да няма избор от планове, такъв си избрал такъв ползваш. Ако си недоволен от услугата сменяш оператора. В предния пост искаш неограничен интернет при положение че не достигаш този който имаш ......
На тази цена при Виваком трябваше да бъде UNLIMITED (VOICE+DATA).
Щом офертата която ползваш от Теленор не те кефи смени си плана, не е като да няма избор от планове, такъв си избрал такъв ползваш. Ако си недоволен от услугата сменяш оператора. В предния пост искаш неограничен интернет при положение че не достигаш този който имаш ......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор
Не си разбрал, ползвам Виваком и съм доволен за това което плащам.