Нови промоции от Теленор

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от mobiletechnology™ » 22 окт 2015, 11:29

Напротив добре те разбрах но не разбрах едно, ако Виваком ти покрива нуждите за какъв дявол ти е Теленор ? Или си колекционер или нещо ти се губи връзката с главния диспечер.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от behroozwolf » 22 окт 2015, 11:29

Ако Мтел не предложат добра оферта през ноември, било то и под 20лв, мисълта ми беше че ще се прехвърля на Теленор.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от mobiletechnology™ » 22 окт 2015, 11:31

Отивам да си пия хапчетата че ме заболя главата, явно не четеш какво ти писах в предния пост. Ако мен питаш не се чуди а се пренасяй, поне откъм услуга ще си в пъти по-доволен.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от Вито » 22 окт 2015, 11:57

[Quote]Или си колекционер или нещо ти се губи връзката с главния диспечер.[/Quote]
Явно ти губиш връзката. Това е форум и в тази тема се обсъждат така наречените промоции на Теленор!

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 22 окт 2015, 14:32

Ако не се лъжа, минутите са 1250, и 3 гб интернет. И този интернет след тези 3 гб, се плаща така ли? При Вивакома ако ползваш друга отстъпка за същите пари ще имаш 1500 мин, и 3гб на максимална скорост и след това си имаш пак нет неограничено към всички. Следя плановете защото искам да преподпиша, и засега Вивата за фаворит за това което предлагат. С отстъпката която се ползва като имаш 2 услуги. Интересуват ме минутите, тези ГБ, на максимална скорост добре ама няма да свалям филми и да гледам, навсякъде има Wi-Fi, така че...

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Мнение от kan4oto72 » 22 окт 2015, 16:18

А някой знае ли дали е възможно от Мтел да се закупи смартфон но с план само за нет мтел сърф тарифа (blush)

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от josipz » 22 окт 2015, 17:39

Преди доста време в магазин ми казаха, че може, но само двусимов модел.

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от dessyteneva » 22 окт 2015, 18:42

Аз имам същото на Теленор, за същите пари, просто промоциите бяха по-рано през годината, сега дават това, по непотвърдена информация по празниците пак ще има нещичко, но докато не видя - не вярвам.

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови промоции от Теленор

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 22 окт 2015, 21:00

Е то ясно, че оферти ще има, въпроса е какви. Защото подписваш и на другият ден, нови оферти, нови планове и се виждаш прецакан примерно. Последният ми договор на Виваком е за неограничен нет, 450 мин. към Виваком за 5.80лв. По-евтино нямаше накъде. :) И сега като трябва да дам 10-15 лв. ми се виждат много. :)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 22 окт 2015, 23:51

[Quote]Така с отстъпката от 20% се получават: такса 20,79лв - 1500 национални минути + неограничен интернет с 1500МБ на максимална скорост + неограничен интернет[/Quote]
Добра оферта ако е БЕЗСРОЧЕН договора. Иначе НЕ.
Мислех, че ще ме пленят с качеството на новата си мрежа, а не с двугодишен договор, от които няма измъкване.

[Quote]Защо визираш само Теленор ? Къде са останалите оператори ? Те дават ли ти неограничен трафик на бърза скорост ?[/Quote]
Да. Безплатен нет на максимална скорост до край, безплатни разговори с цял свят, СМС-и неограничени и това от мобилен оператор на територията на страната.

[Quote]Ние сме обслужваща фирма по договор с Безпарко комерс лимитид. Ако искаш да уточня, безпарковец,безпарковци и стотинкаджии не са хора които нямат пари, това са миндули дето имат възможности а търсят вечната далавера.[/Quote]
Според мен парковци, които си дават парите на тези куци оферти на операторите са ИДИОТИ.
За това предпочитам да съм безпарковец, от колкото да купувам кокошка на цената на магаре от Теленор(за сравнение плана на Вито).
Това, че не възхищаваме на тези планове на Теленор означава, че още има хора с разсъдък, а не малоумни идиоти, които са готови да се поробят за две години с не до там добър оператор на тези куци планове дори и за нашата страна.
Докато има такива като нас плановете ще вървят към по-добро, а заради подписващите на тези планове стават все по-зле и по-зле(следващите оферти стават кокошка на цената на кон).
За това предпочитам да съм безпарковец.
[Quote]Според мен трябва да се премахнат ниските скорости и допълнителни пакети. Подписваш договор за 3GB и след изчерпването им услугата да спира до билинг дата[/Quote]
То тия 64кб/сек са по-близо до [B]спрял[/B] нет от колкото до нет, които може да е с реално приложима скорост за сърфиране. Имаш колкото да не каже, че не ти е спрян, но реално - НЯМА НИЩО на среща.
Да го намалят с мижавите 32кб/сек няма да се усети разликата, а това си е половината.

ПС: Имам един Голф 2. Да ти го дам за 4000лв или ти си от стотинкаджиите? За по-кратко скъсан цървул.

Отговори