Нови тарифни планове на М-Тел от 15.06
Re: Нови тарифни планове на М-Тел от 15.06
kobreti, откъде имаш информация че отказват прехвърляне на номер от мтел на супербоб?
Ами, тук някой писа, че е ходил в Боб и са му отказали, защото остават само 5 дни, а 7 трябвало за прехвърлянето и нямало да стане... Ама не помня в тази или в някоя друга тема беше... Май в темата за Боб беше
Напълно си прав.В момента за 10лв. дават 100мин към всички, а нямат план само към Мтел за тази цена. И пак се питам отивайки в магазин на Мтел, какво биха ми предложили за 10-15лв, когато искам разговори в Мтел.Да имат 100, който ако ги изговориш към Мтел са на пълна далавера.
Затова си мисля, че не може да останат с тези планове след 01.07.2012г.Давам един пример с Viva Free, за около 15лв дават 450мин към Vivacom и 120мин към други мрежи.И това е реакция преди 01.07.12, с глобул е същото от доста време са си отворили мрежата.
Затова си мисля, че не може да останат с тези планове след 01.07.2012г.Давам един пример с Viva Free, за около 15лв дават 450мин към Vivacom и 120мин към други мрежи.И това е реакция преди 01.07.12, с глобул е същото от доста време са си отворили мрежата.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Винаги най-малкия оператор пуска най-изгодните тарифи, защото се борят за пазарен дял, а най-големия-обратното. Но тъй като конкуренцията се засили доста, първите(Мтел) трябваше да се защитят по някакъв начин и затова подобриха някои от плановете си.
Новите планове са направени на базата на проучвания, анализи( маркетинг, финанси и т.н). Все пак те(плановете) трябва да са изгодни както за клиентите, така и за оператора.
Новите планове са направени на базата на проучвания, анализи( маркетинг, финанси и т.н). Все пак те(плановете) трябва да са изгодни както за клиентите, така и за оператора.
За това, че са правени на база проучване спор няма.Но аз виждам повече изгода за оператора(Мтел), отколкото за потребителя.Ако беше50/50 изгодата и за двете страни ОК.
Друго си мисля, понеже сега идва т.нар. мъртъв сезон за промоции и т.н., предвид отпуските на хората и няма кой да им обръща сериозно внимание(говоря за масовият клиент), а и ако за периода до септември изтичат доста договори.Защо да не пуснат тези планове, в смисъл който иска да продължи това са нещата.Надявам се да не съм прав. Но колкото и да искат да лапат още , няма да е до безкрай.
Друго си мисля, понеже сега идва т.нар. мъртъв сезон за промоции и т.н., предвид отпуските на хората и няма кой да им обръща сериозно внимание(говоря за масовият клиент), а и ако за периода до септември изтичат доста договори.Защо да не пуснат тези планове, в смисъл който иска да продължи това са нещата.Надявам се да не съм прав. Но колкото и да искат да лапат още , няма да е до безкрай.
Мотат ме да преподписвам тези дни. Някой знае ли дали от първи юли ще има нови планове за бизнеса или да правя пазарлък и да стискаме ръцете преди тази дата? Липсва ми crazy heart. Много помагаше човека. Дано да се върне. Ако някой е наясно с тези неща моля да пише, че утре имам среща с отговорника за нашата фирма. Благодаря предварително!
[Quote]Липсва ми crazy heart. Много помагаше човека.[/Quote].
Извинявам се ,че не е по-темата,но да попитам:
Къде е Crazy?
В отпуск ли е, или се е отказал от "Любимия оператор с любимия ръководител" дето ги закопа с
платформи и иновации?
Да не би пък да са го "Понапусна ли"?
:(
Извинявам се ,че не е по-темата,но да попитам:
Къде е Crazy?
В отпуск ли е, или се е отказал от "Любимия оператор с любимия ръководител" дето ги закопа с
платформи и иновации?
Да не би пък да са го "Понапусна ли"?
:(
Мисля, че още влиза, поне преди 2 седмици си писахме на бележки.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Извинявам се ,че не е по-темата,но да попитам:
Къде е Crazy?
платформи и иновации?
Да не би пък да са го "Понапусна ли"?[/Quote] Баннат съм защото ме обявиха за платен писач на М-Тел. Пиша само от вкъщи(тук нямам бан все още...), а за да не преча на когото и да било, ще си пиша на ЛС.
Къде е Crazy?
платформи и иновации?
Да не би пък да са го "Понапусна ли"?[/Quote] Баннат съм защото ме обявиха за платен писач на М-Тел. Пиша само от вкъщи(тук нямам бан все още...), а за да не преча на когото и да било, ще си пиша на ЛС.
След като получи отговор на въпроса, продължавайте да коментирате по темата. Останалото на ЛС.