Нови тарифни планове на М-Тел от 15.06
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: Нови тарифни планове на М-Тел от 15.06
Какво неверно съм казал? Дай пример, моля :)
Проблем е това, че заради такта минутите към всички реално се редуцират с приблизително 20% (между 15%-20%, а според моите разпечатки за три мсеца назад: около 13%). За мен Актив не бяха атрактивни до момента, тъй като трафика ми е основно он-нет-Мобилтел и не съм с шарено потребление, но сега са още по-малко атрактивни..
Това недоразумение би се избегнало, стига да имаха хубави притурки към плановете: например 9.90лв. за 100мин. ад-он с прорейтване на минутите ..
Такава обаче нямат. Единствента хубава притурка са допълнителните мегабайти на бърза скорост за дейта - войса патки пасе ..
В новия си вид тарифата е същото зле като Мегакол, даже по-зле..
Това недоразумение би се избегнало, стига да имаха хубави притурки към плановете: например 9.90лв. за 100мин. ад-он с прорейтване на минутите ..
Такава обаче нямат. Единствента хубава притурка са допълнителните мегабайти на бърза скорост за дейта - войса патки пасе ..
В новия си вид тарифата е същото зле като Мегакол, даже по-зле..
Ей "вечен" :D
Тебе та знайм, като пирамидите си вечен и отърване от тебе няма !
Ама Обективния да си смени ника за да не подвежда новобранците във форума.
asenna5, няма как Актив да е добър вариант за хора говорещи в Мтел.
Нали това е идеята, човек да не се съобразява къде набира.
До преди няколко години клиент на Мтел гледа да набира само абонат на Мтел, че става скъпо и още повече да набира само номерата в групите си :D
Малееее...., като се върна назад и ми става комично :D
Семейство и роднини 5 номера и това е :D:D:D:D
Мале - Мале - Мале .......
mod edit: При продължение на off-topic-а ще заключа темата. Авторите му ще си получат съответните наказания.
vladovn
Тебе та знайм, като пирамидите си вечен и отърване от тебе няма !
Ама Обективния да си смени ника за да не подвежда новобранците във форума.
asenna5, няма как Актив да е добър вариант за хора говорещи в Мтел.
Нали това е идеята, човек да не се съобразява къде набира.
До преди няколко години клиент на Мтел гледа да набира само абонат на Мтел, че става скъпо и още повече да набира само номерата в групите си :D
Малееее...., като се върна назад и ми става комично :D
Семейство и роднини 5 номера и това е :D:D:D:D
Мале - Мале - Мале .......
mod edit: При продължение на off-topic-а ще заключа темата. Авторите му ще си получат съответните наказания.
vladovn
Промяната ще засегне четири тарифни плана: Комфорт, Комбина, Селект и Актив.
[B]Въвежда се метод на тарифиране на минута: 60/60.[/B]
[B]Въвежда се метод на тарифиране на минута: 60/60.[/B]
-
Според мен най-добър план е surf and talk. Иначе единствено такта е проблем, ако изключим него Актив се променя към добро. Но зависи кой как гледа на нещата. Лошото е, че копират Мегакол, но не по най-добрия начин.
Много удобно все пропускате, че скоростта се ограничава на 64 килобита, което е почти неизползваемо (Знам, защото и на мен ми я бяха ограничили на толкова, нищо, че бях със стар договор и това е грубо нарушение). А да не говорим и за пренебрегването на националните минути при Surf&Talk.
Е явно сънувам. Първо ти прочетох 2-та реда:
[Quote]Промяната ще засегне четири тарифни плана: Комфорт, Комбина, Селект и Актив.
[B]Въвежда се метод на тарифиране на минута: 60/60.[/B] [/Quote]И се втрещих. Щом такава негативна новина я пишеш ти, значи е истина. Отварям Active, Select и КОМБИНА и чета:
[Quote]Първоначалният период на таксуване на разговори е 60 секунди, след това отчитането е на [B]всяка секунда[/B].[/Quote]Отдъхвам си и се връщам на поста ти. След 4-5 минути размишления отново отварям Select и гледам същите условия... ама не съвсем:
[Quote]Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. [B]Всеки започнат интервал[/B] се отчита и таксува с цената [B]за една минута[/B].[/Quote](woo)(no)
Същата работа и на ACTIVE и на Комбина. [B]Смениха го пред очите ми[/B] :S
[i]no comment[/i]
[Quote]Промяната ще засегне четири тарифни плана: Комфорт, Комбина, Селект и Актив.
[B]Въвежда се метод на тарифиране на минута: 60/60.[/B] [/Quote]И се втрещих. Щом такава негативна новина я пишеш ти, значи е истина. Отварям Active, Select и КОМБИНА и чета:
[Quote]Първоначалният период на таксуване на разговори е 60 секунди, след това отчитането е на [B]всяка секунда[/B].[/Quote]Отдъхвам си и се връщам на поста ти. След 4-5 минути размишления отново отварям Select и гледам същите условия... ама не съвсем:
[Quote]Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. [B]Всеки започнат интервал[/B] се отчита и таксува с цената [B]за една минута[/B].[/Quote](woo)(no)
[i]no comment[/i]
-
Подобрения при Актив:
-Минутите в план М са вече 250
-Месечната такса при най-скъпия план е 99,90, а не 109.90.
-Говориш безплатно към целия Мтел след изчерпване на националните.
НО такта на отчитане става 60/60 и при 2 от плановете трябва да закупиш пакет.
-Минутите в план М са вече 250
-Месечната такса при най-скъпия план е 99,90, а не 109.90.
-Говориш безплатно към целия Мтел след изчерпване на националните.
НО такта на отчитане става 60/60 и при 2 от плановете трябва да закупиш пакет.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Е явно сънувам. Първо ти прочетох 2-та реда:
[i]no comment[/i][/Quote]
М-тел Active (който се води за тарифен план за разговори към всички мрежи) с цена от 29 ст на минута (при такт 60/60) един разговор от 1:01мин ще ти излезне 58 ст ! И това го правят на прага на поредното намаляване на цените на едро, при реална цена за свързване от 0,07 ст, те ще взимат по 0,60 ст ! Първо интернета отрязаха, сега това таксуване ...
[i]no comment[/i][/Quote]
М-тел Active (който се води за тарифен план за разговори към всички мрежи) с цена от 29 ст на минута (при такт 60/60) един разговор от 1:01мин ще ти излезне 58 ст ! И това го правят на прага на поредното намаляване на цените на едро, при реална цена за свързване от 0,07 ст, те ще взимат по 0,60 ст ! Първо интернета отрязаха, сега това таксуване ...
[Quote]М-Тел си запазва правото да ограничи достъпа на абоната до мрежата в случай на недобросъвестно потребление, като за такова се счита всяко потребление към мрежата на М-Тел над 3000 минути на месец.[/Quote]
Значи двигат минутите от 2000 на 3000, при виваком са 3600;)
Явно най доброто предстои, защото не са пипнали плановете [B]M-Tel SURF & TALK[/B]
а пише така [Quote]Промоцията важи до 30.06.2012 [/Quote]
след тази дата ще променят и този план.
Между другото намалят цената от 32 на 25 стотинки при план Selekt което е добре но недостатъчно.
Значи двигат минутите от 2000 на 3000, при виваком са 3600;)
Явно най доброто предстои, защото не са пипнали плановете [B]M-Tel SURF & TALK[/B]
а пише така [Quote]Промоцията важи до 30.06.2012 [/Quote]
след тази дата ще променят и този план.
Между другото намалят цената от 32 на 25 стотинки при план Selekt което е добре но недостатъчно.