Нови цени за мобилен интернет от М-тел
Re: Нови цени за мобилен интернет от М-тел
не се ли очакват и нови тарифни планове...?
Изобщо не е така с Опера мини или включено Турбо трафик не се прави. Скъсвам се от браузване, и не мога да похарча 10 Мб на ден. Обикновено ми стигат наполовина, даже свалям програми за да правя трафик щото така и така трябва да го похарча.
За mastermind Е, WIFI има по някои краища, ползвал съм ги, но да ти кажа, сега съм се родил с моя си мобилен нет и точки вече не ми се търсят изобщо
За mastermind Е, WIFI има по някои краища, ползвал съм ги, но да ти кажа, сега съм се родил с моя си мобилен нет и точки вече не ми се търсят изобщо
ти май не прочете какво написах ... това на мтел за телефон е ДОБАВКА
Тези за телефон можеш да си ги добавиш само към карта с гласови услуги.Тези цени са с договор за една или две години.Плановете за телефон може да се добавят и без договор, но са с 5 лв. по-високи месечните такси на плановете.При тези планове не се дава безплатно устройство за интернет.
Тези за лаптоп са само за дейта карти с договор, получаваш безплатно устройство, неможе да ги добавиш към план с гласови услуги( с тези карти можеш да приемаш разговори, но неможеш да правиш изходящи )
Тези за лаптоп са само за дейта карти с договор, получаваш безплатно устройство, неможе да ги добавиш към план с гласови услуги( с тези карти можеш да приемаш разговори, но неможеш да правиш изходящи )
аха ясно , мерси щом са с 5 лв по скъпи е куцо
[Quote]( с тези карти можеш да приемаш разговори, но неможеш да правиш изходящи )[/Quote]
малко уточнение: DATA картите не могат да провеждат нито входящи,нито изходящи разговори -те са само за DATA (Internet), SMS и MMS
:)
малко уточнение: DATA картите не могат да провеждат нито входящи,нито изходящи разговори -те са само за DATA (Internet), SMS и MMS
:)
малко си се объркал ;) ако дейта картата е в телефон-може да се приемат разговори, но не и да се правят :) поне при Мтел е така, за другите незнам :)
Дата картата Easy Traffic на Виваком само приема само текст, нищо друго.
може би ти си се объркал;)
DATA картите нямат "Voice service"
при избиране на DATA номера на картата(тя има само такъв) от обикновен телефон(не от DATA terminal) повикването просто прекъсва,без да има даже позвъняване
DATA картите нямат "Voice service"
при избиране на DATA номера на картата(тя има само такъв) от обикновен телефон(не от DATA terminal) повикването просто прекъсва,без да има даже позвъняване
зависи за какво се използва но с тарифирането 100кв в някои случаи е голямо набутване