Новите предложения на операторите валидни от днес
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
[Quote]Проверявайте "източните" когато са мнения/коментари.[/Quote]
Остави ги троловете да се мъчат, защото колкото повече пишат за Мтел и недостатъците му, толкова по-познат ми става Мтел. По този начин знам какво да очаквам, а не да ме изненадат. За другите оператори, в единият дори работих, не ща и да чувам. Само предплатена бих си взел от тях. Не мога да споделя информация, подписъл съм декаларация за конфиденцияалност, но от сужителите на операторите, които са във форума, можеш да си направиш мнение що за хора рабоят там. Айде със здраве и да пишете по-често за мтел. :)
Остави ги троловете да се мъчат, защото колкото повече пишат за Мтел и недостатъците му, толкова по-познат ми става Мтел. По този начин знам какво да очаквам, а не да ме изненадат. За другите оператори, в единият дори работих, не ща и да чувам. Само предплатена бих си взел от тях. Не мога да споделя информация, подписъл съм декаларация за конфиденцияалност, но от сужителите на операторите, които са във форума, можеш да си направиш мнение що за хора рабоят там. Айде със здраве и да пишете по-често за мтел. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
А ти какво очакваш от дежурни хейтъри и тролове? Нали им се плаща и трябва да налеят масло в огъня.
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Ако не си на заплата в Мтел не виждам с какво може да го похвалиш в тази тема която е Новите предложения на операторите от февруари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Не знам къде видя да хваля предложенията на даден оператор. А и като гледам са 1 към 1 с тези на Виваком в момента. Просто са върнали стандартните планове и са вкарали 1-2 промени.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
[Quote]Не знам къде видя[/Quote]
Виждаме вече доста години...
Що не коментираш в темата за каналите ами там мълчиш като риба?
И тук се кри докато всички върнаха нормалните планове и тогава събра смелост.
И къде са ти прословутите анализи които правеше като излязат резултатите на операторите?
Виждаме вече доста години...
Що не коментираш в темата за каналите ами там мълчиш като риба?
И тук се кри докато всички върнаха нормалните планове и тогава събра смелост.
И къде са ти прословутите анализи които правеше като излязат резултатите на операторите?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Мълчах "като риба", защото на някой малоумен модератор му платиха, за да ми наложат бан. Някъде около 1 седмица. Въпреки че ти отдавна трябва да имаш такъв. Ама то в тая пародия, наречена "форум", е нормално да те държат.
Споко мога да правя анализи, със сигурност по-добре от теб.
Споко мога да правя анализи, със сигурност по-добре от теб.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Заговори, подкупи, мразене... все другите са ти виновни.
Или по точно все начини да заобиколиш неудобното...
Или по точно все начини да заобиколиш неудобното...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Интересна тема като четеш заглавието ще си кажеш брей тези оператори са пуснали нови изгодни оферти а то нищо :D
Вече няколко години имам нет от Мтел. Много съм доволен. От година и нещо ползвам нет и тв. До тук един път съм имал проблем за около час. Говоря за телевизията. С нета, да кажем, 2 - 3 пъти за около 3 години. Единият се разбра, че половин БГ няма.
За телефонията не съм особено доволен, ама за тв и интернет определено не мога да се оплача, даже съм доволен.
За телефонията не съм особено доволен, ама за тв и интернет определено не мога да се оплача, даже съм доволен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
[Quote]Мълчах "като риба", защото на някой малоумен модератор му платиха, за да ми наложат бан. Някъде около 1 седмица.[/Quote]:
Малко ти е.
Аз във форума на мтел в момента, в който споделих историйката си с мтел получих БАН без да давам за когото и да било каквито и да било квалификации. Ама той и форума се затри де. Явно са очаквали само хвалебствия в тоя форум и яка цевзура. За това и не просъществува.
Едно мнение, една проста история и БАН. А тук те търпят сума време. Ако бях модератор отдавна да ти теглил ебан(електронен бан, да ни си помислите нещо).
След като във форума на някои малоумни компании може, защо да не може и тук да има такъв вид наказание.
Не коментира глобата на мтел.
До колкото се досещам коментара ще е "на съдебният състав също е било платено или просто са вивакомски тролове, внедрени там да глобяват мтел
Малко ти е.
Аз във форума на мтел в момента, в който споделих историйката си с мтел получих БАН без да давам за когото и да било каквито и да било квалификации. Ама той и форума се затри де. Явно са очаквали само хвалебствия в тоя форум и яка цевзура. За това и не просъществува.
Едно мнение, една проста история и БАН. А тук те търпят сума време. Ако бях модератор отдавна да ти теглил ебан(електронен бан, да ни си помислите нещо).
След като във форума на някои малоумни компании може, защо да не може и тук да има такъв вид наказание.
Не коментира глобата на мтел.
До колкото се досещам коментара ще е "на съдебният състав също е било платено или просто са вивакомски тролове, внедрени там да глобяват мтел