Новите предплатени пакети на Вивател - АЙДЕ
Re: Новите предплатени пакети на Вивател - АЙДЕ
Напротив, колкото повече абонати трупа оператора, толкова по непримамливи ще стават новите оферти (пример - Мтел и глобул), а Бонуси безкрай ще става все по-търсена и изгодна :) Факт е, че вече няма такава оферта от когото и да било!
И аз мисля че няма да скочи цената на бонуси безкрай, новата Айде има предимството да се говори и до бтк с нея,и е по тънка към другите оператори.
Иначе браво за офертата АЙде, ако нямах един куп карти на вивател, щях да си взема и тази))))
Иначе браво за офертата АЙде, ако нямах един куп карти на вивател, щях да си взема и тази))))
Невероятно ! Браво на БТК !!!
Е, какво като имам един куп карти които си ползвам :))) Това не ми пречи сега да взема поне 5 пакета още за да раздам на заблудени близки ползващи друг оператор за да се облажат с евтини или безплатни разговори към БТК :))) и СМС-чета към всички мрежи :)))
То хубаво говорих с оператор и ми казаха че промцията апочва от утре но до този момент на www.vivatel.bg няма нищо по въпроса да не се окаже блъф ?
Обикновено на сайта промоцията се обявява в деня на излизането и. Така, че утре всичко ще е на лице :)
Айде на изненадата:)Вече първоначалното таксуване на АЙДЕ е 60 секунди с цени 16 ст към Вива и БТК И 36ст към другите!
Първоначално таксуване на АЙДЕ е 60 секунди с цени 16ст към БТК и ВИВА и 36ст към другите АЙДЕ на изненадата:)
http://btc.bg/bg/residental/promotions/view/79/
I pak e po dobre ot nqkoi drugi operatori