Новите предплатени пакети на Вивател - АЙДЕ

mobilemann
Регистриран: 09 фев 2008, 14:13

Re: Новите предплатени пакети на Вивател - АЙДЕ

Мнение от mobilemann » 16 фев 2009, 11:41

Гадове! Лишиха и "бонуси без край" от допълните суми при презареждане. Всеки който има да си ги изразходи,защото ще му изгорят!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 16 фев 2009, 13:45

@telaviv:
"Гадове! Лишиха и "бонуси без край" от допълните суми при презареждане. Всеки който има да си ги изразходи,защото ще му изгорят! "

Ти откъде научи за това ?
Не го вярвам това да стане :-(
По принцип ми направи впечетление, че сумата
по бонус "мания" я няма, я вече са минали само няколко дни от последното презареждане от 20лв.
Аз зареждам по 20лв на около 20-тина дена
(само за тази карта).
Някаква по-достоверна информация по този "слух" ?

mobilemann
Регистриран: 09 фев 2008, 14:13

Мнение от mobilemann » 16 фев 2009, 13:57

Моите бонус мания още стоят. И аз в продължение на 10 месеца им зареждах по 20 лв. но повече ще има да чакат. Според мен ще си изгубят повечето редовно презареждащи с "бонуси без край". Аз като ви казвах, че тези изедници се оправят само с бойкот вие не- петиции та петиции. Три дена си мечтахте каква хубава оферта ще пускат вивател- да ви е честита! Относно "слуха" ето ти информацията
http://btc.bg/bg/residental/price_plans/26/106/
Чети най-отдолу!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 16 фев 2009, 14:09

"Акумулираните бонуси ще бъдат предоставени в рамките на 2 работни дни след презареждането и ще бъдат валидни 30 дни.

Ако клиентът зареди в рамките на следващите 30 дни и не е изчерпил предходния бонус, той ще бъде прибавен към новия бонус и валидността на новия общ бонус ще бъде 30 дни. Бонусите не могат да се използват за услуги с добавена стойност. От бонуси Айде Мания могат да се възползват само клиенти на предплатена тарифа Айде, от бонуси Мания за цял живот могат да се възползват клиенти от всички останали предплатени тарифи на vivatel, с изключение на тарифа "Бонуси безкрай". "

Браво на Вивател.
Спирам да зареждам картата им !!!
Вече имам над 90часа натрупани.
Предполагам че ще ми стигнат за 5 год. :-D ако не се "оливам" .

Сега ако заредя (в момента) що има ли бонус?
От кога влиза в сила това, дали е в сила вече?
Еиииииии, да взема да заредя като за последно 50лв.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 16 фев 2009, 19:58

Картите "Бонуси безкрай" се зареждат основно заради безплатните минути и смс-и, а програма мания си я има.

Отговори