Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Не бъди пък ти такъв долен сега :D Все пак велики меринДЖейски глави като Худини са ги мислили тези неща-не бъди подъл.
Майтапа на страна-новите планове са доста добри,с едно ГОЛЯМО "НОООО" - ако мрежата им беше наред,а тя не е.Супер смешно е служители на телекома да се обясняват колко пари се наливали в обновяването на мрежата,като резултати няма НИКАКВИ за момента-в не малка част от страната никога не са чували за 3G дори от Глобъл/Теленор , нормалната телефония е с кофти качество,нета е трагедия извън големите градове.
Да-АКО има МНООООГО сериозно подобрение на мрежата им тези планове ще се СТРАХОТНИ , но за момента не стават.Освен това както и други вече споменаха имам усещането,че ще се акцентира само на големите населени места,а другите кучета ги яли.За хората от по-малките места,и такива като мен (+служителите във фирмата) , на които им се налага често да пътуват СИЛНО препоръчвам да не подписват за момента.
Хмм сега видях, и че международни няма-защо?
Фена на Ябълката-недей и ти да заблуждаваш-това,че вие предлагате нещо като LTE на юридически лица по никакъв начин не значи,че ще пуснете скоро за частни клиенти.
По начина , по който норвежкия служител упорства за LTE усещам,че слуховете за напреднали преговори между Теленор и Макс ще се окажат верни.
Майтапа на страна-новите планове са доста добри,с едно ГОЛЯМО "НОООО" - ако мрежата им беше наред,а тя не е.Супер смешно е служители на телекома да се обясняват колко пари се наливали в обновяването на мрежата,като резултати няма НИКАКВИ за момента-в не малка част от страната никога не са чували за 3G дори от Глобъл/Теленор , нормалната телефония е с кофти качество,нета е трагедия извън големите градове.
Да-АКО има МНООООГО сериозно подобрение на мрежата им тези планове ще се СТРАХОТНИ , но за момента не стават.Освен това както и други вече споменаха имам усещането,че ще се акцентира само на големите населени места,а другите кучета ги яли.За хората от по-малките места,и такива като мен (+служителите във фирмата) , на които им се налага често да пътуват СИЛНО препоръчвам да не подписват за момента.
Хмм сега видях, и че международни няма-защо?
Фена на Ябълката-недей и ти да заблуждаваш-това,че вие предлагате нещо като LTE на юридически лица по никакъв начин не значи,че ще пуснете скоро за частни клиенти.
По начина , по който норвежкия служител упорства за LTE усещам,че слуховете за напреднали преговори между Теленор и Макс ще се окажат верни.
това е направено заради новия начин на смятане на неустойките. Като тръгнеш да прекратяваш, доплащаш отстъпките, които си ползвал. 70лв на всеки месец през който си ползвал услугата + 3м. неустойки + евентуално субсидия за устройство = честито, роб си!
Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
3 месеца не е ли само при Виваком (От май), а при Tеленор - всички оставащи "стандартни" такси до края (Както е и при Ментел - предвид новите врътки с промоциите, това определение отново доста добре им приляга)?
Никъде не го пише в условията по плана, което е напълно неприемливо.
Никъде не го пише в условията по плана, което е напълно неприемливо.
Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Аз много добре знам защо не пускат планове директно на 30, а уж ги намаляват от 100.
Тук въпросът е как така пускаш НОВ план и директно твърдиш, че е с отстъпка.
Мтел Трансфер XL се предлага от миналата година по това време.
Виваком Нет&Кол също.
Те имат основание да ги намалят, защото НЯКОГА са ги предлагали за 100 лв. Искам да питам КОГА Теленор са предлагали Резерв Стандарт за 100 лв, че сега ми го намаляват уж?
Тук въпросът е как така пускаш НОВ план и директно твърдиш, че е с отстъпка.
Мтел Трансфер XL се предлага от миналата година по това време.
Виваком Нет&Кол също.
Те имат основание да ги намалят, защото НЯКОГА са ги предлагали за 100 лв. Искам да питам КОГА Теленор са предлагали Резерв Стандарт за 100 лв, че сега ми го намаляват уж?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Засега е така(не съм се интересувал от Глобул, те нямат мрежа), но рано или късно всички ще трябва да се съобразят с предписанието на КЗП. И почват от рано да си връзват гащите!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Може, но общо взето в момента едва ли е разумно да се разчита на това при подписване на договор :)
Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Много страници, много глупости. С 2 думи във всеки ценови сегмент теленор най-после пуснаха конкурентен план на Мтел. Плановете на мтел без телефон или с друга услуга са по-евтини и включват повече минути почти всички случаи. Плановете Боб са със същите параметри, но са без договор. Виваком ги има само в нишата на 20лв. карти и очакваме отговор от тях :-)
Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Плановете на Теленор са супер, но да не забравяме, че с тяхна карта работа почти не може да се върши. Все още качеството на услугите е трагично. Чувам, че това ще се промени, но ...... Виваком губят абонати всеки ден с липсата на конкурентни планове. Незнам какво чакат.
Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
[quote] Виваком губят абонати всеки ден с липсата на конкурентни планове. Незнам какво чакат.[/quote]
Не губат клиенти, напротив. Но и не печелят клиенти с такива темпове като преди, което е напълно закономерно.
Не губат клиенти, напротив. Но и не печелят клиенти с такива темпове като преди, което е напълно закономерно.
-
- Регистриран: 15 дек 2014, 22:44
И на мен ми хареса плана на Теленор, който е 20 лв. Но на мен ми трябва нещо по-евтино, а по-евтините планове във Виваком са по-добри. По-принцип съм абонат на М-тел, но не съм доволна от това, което ми предлагат те. Ох, тия оператори. :S