Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
На мен 20 лв са ми добре, но не и 40 (Ако се наложи човек да го прекрати предсрочно или известно време да го ползва след изтичането).:)
На Вива пък в момента всичко е зле, като гледам, за който държи на нета. Като имаме предвид и че на Net&call има разделение на дневен и нощен трафик. Единствено viva free пакетите горе-долу стават (Все пак няма друг план при операторите, при който за 14 лв да можеш да получиш 1ГБ и ограничение на 128кб/с), но пак не са достатъчни.:)
На Вива пък в момента всичко е зле, като гледам, за който държи на нета. Като имаме предвид и че на Net&call има разделение на дневен и нощен трафик. Единствено viva free пакетите горе-долу стават (Все пак няма друг план при операторите, при който за 14 лв да можеш да получиш 1ГБ и ограничение на 128кб/с), но пак не са достатъчни.:)
-
- Регистриран: 15 дек 2014, 22:44
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
И аз си харесах на виваком viva free, само, че не искам се обвързвам пак на 2 години. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Там няма промоции, може и на безсрочен :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Viva free е прецакване голямо. Какъв план ще си направиш за 14лв. като само 1ГБ интернет ти е 10,а на 128 кбс все едно нямаш интернет! А 60 мин към Мтел и Теленор са 6. Мтел трансфер S e най-добро от диапазона. 16,12лв. такса; 600 мин към всички + 1,5гб интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
[quote]128 кбс все едно нямаш интернет![/quote]
А на 64, както е при Мтел, направо наистина нямаш.;)
+2-3 лв повече и обвързване за 2 години (С недостатъчно добър план, че да нямаш нужда от нещо по-добро, когато някой пусне такова).
Както казах и Free не е достатъчно добре, но си има своите плсове, поне за който набляга на интернета, откъм минути наистина е зле
А на 64, както е при Мтел, направо наистина нямаш.;)
+2-3 лв повече и обвързване за 2 години (С недостатъчно добър план, че да нямаш нужда от нещо по-добро, когато някой пусне такова).
Както казах и Free не е достатъчно добре, но си има своите плсове, поне за който набляга на интернета, откъм минути наистина е зле
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
За безсрочни договори си е най-добре Боб. Вече и нет имат за 5 лв... така че всичко е ок. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Там пък наистина спира след изчерпване, или е нещо от рода на 1к, като гледам отзивите. Да не смееш да отвориш нищо, че да не останеш без интернет. ;) Имат си своята ниша и те, но най-доброто - едва ли.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Единствения плюс на viva free е, че е безсрочен. Нито на 64, нито на 128 имаш нет. За да имаш малко от малко нормален план трябва да дадеш мин. 23,70лв. (9,90 за 1ГБ интернет, 9.90 за 120 мин към Мтел и теленор и 3,90 за 150 мин към виваком). Това като цяло е някакъв смешен компромисен план, с който повечето хора ще плащат луди сметки! А за боба, като свършат 500MB ти таксуват 0,50лв. на MB. Айде нема нужда.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Off/ Идеята е да не се ползва интернет извън пакета, а само в него и като ти потрябва повече, ако го изразходиш, да презаредиш с още. Ограничението в скоростта е просто една добра опция да не натрупаш сметка, като изразходиш включеното в пакета. 64 или 128 - все тая, аз искам мегабити и бързина, едно от нещата, които най-много ненавиждам е нета ми да е бавен, просто това ме изкарва извън нерви, побеснявам, пък и често техниката страда, щото ми иде да я шибна (не е да не е ставало, няма справедливост в тоя живот) някъде. Това е положението.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
На 128 с повечко търпение се отварят дори най-тежките сайтове (Тези дни доста тествах тъкмо това - доколко може да се разчита на такъв нет на лаптоп), докато на 64 не става, поне преди като ме бяха ограничили не се отваряха и с повече търпение (Отново на лаптоп).
Отделно voip и интернет-радиа вървят перфектно.
Не е като да няма разлика. :)
@asenna това ясно, но за да разчиташ само на бързите при всички случаи си трябват няколко ГБ поне, че няма как да знаеш кога колко ще ти се наложи да ползваш.:)
Отделно voip и интернет-радиа вървят перфектно.
Не е като да няма разлика. :)
@asenna това ясно, но за да разчиташ само на бързите при всички случаи си трябват няколко ГБ поне, че няма как да знаеш кога колко ще ти се наложи да ползваш.:)