Новите тарифи на Spectrum/Mtel
Re: Новите тарифи на Spectrum/Mtel
Дано ITD се разрастне по-бързо и не се даде да бъде купена.
Повръща ми се от тия монополисти...
Повръща ми се от тия монополисти...
Абсолютно те подкрепям, аз ползвам тройната им услуга - интернетът буквално "лети" :)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Може да си прав за твоя регион, но за София Мегалан има най-много абонати от всички, а Виваком са много по-зле, даже много хора се оплакват от тях. Но явно има разлика в обслужването на отделните градове и то голяма.
Като се замислиш....Глобул още не са си купили интернет оператор. Виваком не ги коментирам, защото те нямат нужда да купуват предвид, че винаги са били основен доставчик в страната.
Няма разлика, навсякъде хората се оплакват от Виваком.:D
А иначе Спектър нямат особена популярност просто защото покритието им е меко казано скромно.:) Но това не изключва фактите около надеждността и качеството, разбира се.
Мегалан пък си оперираха само в София и не са планирали никога покритие в други градове, така че няма как да бъдат популярни другаде.:)
Разбира се след купуването от Мтел вероятно ще се появи покритие и в други градове.
А иначе Спектър нямат особена популярност просто защото покритието им е меко казано скромно.:) Но това не изключва фактите около надеждността и качеството, разбира се.
Мегалан пък си оперираха само в София и не са планирали никога покритие в други градове, така че няма как да бъдат популярни другаде.:)
Разбира се след купуването от Мтел вероятно ще се появи покритие и в други градове.
АДСЛ-а е пълна трагедия... Добре че ми изтече договора и го закрих наскоро...
На Мегалан няма промяна в цените - поне този пакет, който аз си ползвам, си е 25 лв... Дори ако сключиш 12-месечен договор, първите 6 месеца са по 5 лв, което си е далавера... Не че имам намерение да сключвам де...
На Мегалан няма промяна в цените - поне този пакет, който аз си ползвам, си е 25 лв... Дори ако сключиш 12-месечен договор, първите 6 месеца са по 5 лв, което си е далавера... Не че имам намерение да сключвам де...
[Quote]Хаха, значи след като намалиха мегабайтите и увеличиха цените на пакетите нет за ГСМ, сега си продължават същата тактика и със стационарния?[/Quote]
я дай пример ???
много ме заинтригува намалението на мегабайтите и увеличението на цените на пакетите нет за ГСМ;)
я дай пример ???
много ме заинтригува намалението на мегабайтите и увеличението на цените на пакетите нет за ГСМ;)
В София Спектрум нет и Мегалан имат огромна алтернатива, повярвай ми. В Пловдив има добри доставчици като N3 или Cooolbox.
http://www.mtel.bg/mtel-surf/index.php#ui-tabs-3
Намалени мегабайти при всички пакети и увеличена цена на втория пакет.:)
Намалени мегабайти при всички пакети и увеличена цена на втория пакет.:)
никой не отрича,че Cooolbox е добър(за 25 лв 40/40 наистина е добро),но не всички имат нужда от такива скорости(ъплоад)
-------------------
Mtel - 20,60 лв.-30 Mbps/ 20 Mbps/ 5 Mbps(аналогична оферта с фиксиран телефон)
18,90 лв.- без фиксиран телефон
---------
а пък N3 предлагат за 25 лв ~25Mbs BG (съответно без телефон)
Входящ Изходящ
международен: 3150 kByte/s 200 kByte/s
български: 3150 kByte/s 1800 kByte/s
=================
та коя е по изгодна за повечето хора?(да уточня ,че аз съм от Пловдив)
-------------------
Mtel - 20,60 лв.-30 Mbps/ 20 Mbps/ 5 Mbps(аналогична оферта с фиксиран телефон)
18,90 лв.- без фиксиран телефон
---------
а пък N3 предлагат за 25 лв ~25Mbs BG (съответно без телефон)
Входящ Изходящ
международен: 3150 kByte/s 200 kByte/s
български: 3150 kByte/s 1800 kByte/s
=================
та коя е по изгодна за повечето хора?(да уточня ,че аз съм от Пловдив)