Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
[Quote]Антиселянин: Забранили сме всички тагове, за това не можеш да си болднеш името. Това е направено с цел някой да не си сложи злонамерен скрипт.. А и защо името ти трябва да е БОЛД? [/Quote]
E, а де ? Аз нали за това и отправих съвет за повишаване на сигурността. Именно заради вратичкада да ви вкарат код. А името ми МОЖЕ да е болднато както е и в момента. В отворена тема горе се изписва < b > АНТИСЕЛЯНИН < / b > , но в списъка с теми се визуализира болднато а не така : < b > АНТИСЕЛЯНИН < / b > , което знаеш какво значи.
E, а де ? Аз нали за това и отправих съвет за повишаване на сигурността. Именно заради вратичкада да ви вкарат код. А името ми МОЖЕ да е болднато както е и в момента. В отворена тема горе се изписва < b > АНТИСЕЛЯНИН < / b > , но в списъка с теми се визуализира болднато а не така : < b > АНТИСЕЛЯНИН < / b > , което знаеш какво значи.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Да, видях. Благодаря за съвета :)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Тези 100 000 версии сигурен ли си че неможе да се свлекът до 1 единствена- старата,направи една анкета бе човек "За и против новата визия" да речем,защо трябва да си чешем езиците сега(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Вижте,старата версия не може да съществува паралелно вечно!
По-скоро наистина специалистите на сайта да се постараят да оправят проблемните характеристики,които са засегнали потребителите в тази тема.А аз ще добавя и проблема с невъзможността да постнеш мнението си понякога.Та този същия проблем съществува във форума от време оно и честно казано се съмнявам,че е по силите на IT служителите на сайта неговото разрешаване.Ако искат да ме опровергаят с действия.
А иначе има доста проблемни точки не само във форума, над които да се работи.Визирам най-вече борсата!
По-скоро наистина специалистите на сайта да се постараят да оправят проблемните характеристики,които са засегнали потребителите в тази тема.А аз ще добавя и проблема с невъзможността да постнеш мнението си понякога.Та този същия проблем съществува във форума от време оно и честно казано се съмнявам,че е по силите на IT служителите на сайта неговото разрешаване.Ако искат да ме опровергаят с действия.
А иначе има доста проблемни точки не само във форума, над които да се работи.Визирам най-вече борсата!
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Защо НЕ може да се остави ЛС на някой от Борсата, а трябва да го търсиш с лупа сред гората от никове под Форума и едва след това да успееш???
Предполагам, че ще е доста по - удобно вместо да се калкулира ненужен рейтинг на човека.
Предполагам, че ще е доста по - удобно вместо да се калкулира ненужен рейтинг на човека.
-
Абе защо просто не върнете старата версия,какво е това нещо как да няма да може (woo)какви са тези плоски лъжи,не виждатели колко много грижи създавате на хората регистрирани тук,тва немога да си го обесня нещо да функционира правилно и ти да решиш да го промениш и с това да създаваш напрежение,смут и негативни мнения у хората.Едно нещо като функционира и работи правилно не се бара съм чувал от възрастни хора и е така(yes)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Нищо няма да върнат. Просто свиквайте. Всичко се прави най вече на админа да му хареса.
Дали са пари за нов дизайн и сега трябва да се оправдаят. А подръжката на две версии стара и нова струва пари.
Дали са пари за нов дизайн и сега трябва да се оправдаят. А подръжката на две версии стара и нова струва пари.
-
Това според теб каква инвистиция е - нещо което хората няма да харесат?
Предишната версия е създавана с години. И да я зачеркнат с такава лекота. БЕЗ ДУМИ. Когато някой, тръгва да прави нещо ново, той дава всичко от себе си. Душа, Сърце. А тук ни Харизма ни Сърце.
Здравейте и от мен,още един нехаресващ новият облик на сайта!Защо не намирам опцията да търся от определена марка само смартфоните и?В предната версия имаше такова нещо!Например като цъкна на Сони Ериксон или Нокия не искам да им излизат 900-те им модела,а само смартфоните?!?