Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
Re: Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
Всъщност, точно заради промени по редизайн на сайта, аз лично спрях да посещавам по едно време Блумбърг, ама после видях че най-долу са оставили да влизаш през старата версия, значи можело. Аз лично не бях влизал от петък вечер и смятам с това мнение да дам "тотална щета" към сайта.
1. Не ми харесва визуално
2. Никой не ми остави възможност да си избирам коя версия да ползвам, защото колкото повече маймунки има на клона, толкова повече са импресиите и уникалните посетители, които влизат. Е без мен, щом моето скромно мнение не го зачитат, ще търся нещо друго. Пазарът е голям.
1. Не ми харесва визуално
2. Никой не ми остави възможност да си избирам коя версия да ползвам, защото колкото повече маймунки има на клона, толкова повече са импресиите и уникалните посетители, които влизат. Е без мен, щом моето скромно мнение не го зачитат, ще търся нещо друго. Пазарът е голям.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]печалбата им рязко ще падне[/Quote]
Едва ли. Най-много да намалее темпът, с който печалбата им расте. Това обаче е трудно да се анализира и със сигурност не зависи само от фактора "дизайн на сайта".
Едва ли. Най-много да намалее темпът, с който печалбата им расте. Това обаче е трудно да се анализира и със сигурност не зависи само от фактора "дизайн на сайта".
Пуснете черен скин
Първа положителна промяна-вече се маркират прочетените мнения във форума(yes),айд сега и в борсата разделете цветово категориите-купувам,продавам и заменям:) МОЛЯ:D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ама не е нужно да се променя просто меже да се върне старата версия !
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Да и разбираш кои си чел и кои не. Но пак не разбираш къде има нови мнения. Егати недъгавата история.
[Quote]Искам да дам две предложения -
1. Нека прочетените теми се маркират като такива след отварянето им (както беше в старата версия)
2. Нека когато се натисне бутона "Последно мнение" в дадената тема, то да не излиза в избледнял шрифт, а напротив, както преди да излиза в удебелен шрифт![/Quote]
Браво, поздрави на екипа за това че взеха под внимание предложенията:)
1. Нека прочетените теми се маркират като такива след отварянето им (както беше в старата версия)
2. Нека когато се натисне бутона "Последно мнение" в дадената тема, то да не излиза в избледнял шрифт, а напротив, както преди да излиза в удебелен шрифт![/Quote]
Браво, поздрави на екипа за това че взеха под внимание предложенията:)
АПЛОДИСМЕНТИ(yes)(yes)(yes)
Отново сме в играта!!!!
Отново сме в играта!!!!
Сега и ако направите [B]болднати[/B] темите с нови мнения в тях цена няма да имате (yes)
А да и направете поне някакви контури между различните теми и мнения или поне увеличете цвета на фона, за да се различават темите и мненията едно от друго.
А да и направете поне някакви контури между различните теми и мнения или поне увеличете цвета на фона, за да се различават темите и мненията едно от друго.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Ок, ок... Ще ви върнем възможността да се върнете към старата версия днес или утре... (beer)