ново 20 глобул
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ново 20 глобул
Вече от двама познати чувам,как тяхни възрастни роднини при плащането на сметки в глобул ги убеждават как понеже апаратите са им стари,затова надували сметката и трябвало да си купят нови (woo)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: ново 20 глобул
И аз го чух това от познат в Ловеч. Явно е по давление от централата им :D
Уникално... Няма кой друг освен Глобул да я изтърси тая глупост... :D
Мтел може да са най-големите наглеци. Виваком също понякога измислят някакви глупости. Но абсолютни царе в простотията при обслужването са Глобул....нещата които човек може да чуе от повечето им консултанти граничат с безумие.
Типично в глобулски лъжлив стил(no)
-
Аз го казах нали така като слух,наистина лично не съм видял и чул,ама явно не са ме излъгали :S
За мтел такива простотии никога чак не съм чувал,наскоро бях с един приятел да си вземе прима.Ако излючим доста голямата опашка от хора,защото всеки проверяваше ,ама тоя номер има ли сметка,ама тоя няма ли,защо има защо няма,защо е толкова,казахме си че искаме една прима ,консултанта само измърмори "ама знаете ли че на договор ще ви е по-изгодно" казахме че знаеме и не ни интерсува и толкова.Дадоха ни примата.
За мтел такива простотии никога чак не съм чувал,наскоро бях с един приятел да си вземе прима.Ако излючим доста голямата опашка от хора,защото всеки проверяваше ,ама тоя номер има ли сметка,ама тоя няма ли,защо има защо няма,защо е толкова,казахме си че искаме една прима ,консултанта само измърмори "ама знаете ли че на договор ще ви е по-изгодно" казахме че знаеме и не ни интерсува и толкова.Дадоха ни примата.
Прелест, гръцките пачи опитват да наваксат в измамите, че отдавна не са ги давали в някое предаване.
-
при тях как се движат нещата в последните месеци с нови абонати ,преносимост,ала бала...да не се окаже тъпата им стратегия печеливша и масата от българския народ прост(за да може стратегията да им е печеливша).
И някой чул ли го е ушичките си това ?Лично на мен не ми се вярва...Ако има някой ,където го е чул в магазин нека каже кой е магазина.
-
Казаха ми го хора,на които мога да се доверя,не са тип "на масата съм най-велик",но аз ги понзвам аз им вярвам.Затова като пуснах темата написах че съм чул.Не мога да убеждавам никой в това,и всеки има правото да не вярва на това,или да му се струва глупаво.
Все пак и други хора написаха,че са го чували това,явно не е изолиран случай и не е приумица на даден служител,а инструктаж от горе.
Лично моето мнение е ,че дори да не е вярно лошо няма.Дори е хубаво , но не бих се очудил,ако наистина е вярно и глобул дрънкат такива простотии,напълно в техен стил е.
Все пак и други хора написаха,че са го чували това,явно не е изолиран случай и не е приумица на даден служител,а инструктаж от горе.
Лично моето мнение е ,че дори да не е вярно лошо няма.Дори е хубаво , но не бих се очудил,ако наистина е вярно и глобул дрънкат такива простотии,напълно в техен стил е.