някой купи ли си пакета ОПА
Re: някой купи ли си пакета ОПА
ако може да се сменят тарифите ще е супер ама май не става пък и сега нали са зациклили няма кой да каже
уж от 1-ви, а днес го нямаше никъде
Така да обясня сега за пакета и бонусите :
1.До 31 август е промоцията Мания с двойни бонуси!След тази дата пак ще си има бонуси, просто няма да бъдат по две, а стандартние (мания няма срок така че споко)
2.Новият пакет ОПА е само новоактивирани карти и към него не може да се преминава!
3.Картите на ОПА винаги ще си говорят на тези тарифи!!!
Ако имате други въпроси питайте!
лека вечер!
1.До 31 август е промоцията Мания с двойни бонуси!След тази дата пак ще си има бонуси, просто няма да бъдат по две, а стандартние (мания няма срок така че споко)
2.Новият пакет ОПА е само новоактивирани карти и към него не може да се преминава!
3.Картите на ОПА винаги ще си говорят на тези тарифи!!!
Ако имате други въпроси питайте!
лека вечер!
няма абсолютно никаква логика "Опа" да говорят за 34 ст, а останалите - за 44.
нека някой вътрешен се изкаже...
нека някой вътрешен се изкаже...
я дай линкче към страницата на вива за цените на Опа, че намирам само рекламката с бонусите, но цените за разговори ги няма там...
Може ли един въпрос?
Важат ли бонусите за Опа?
Питам, защото стандартните бонусите не важат за Бонуси безкрай, към която тарифа също не може да се преминава и за която важат други бонуси.
Важат ли бонусите за Опа?
Питам, защото стандартните бонусите не важат за Бонуси безкрай, към която тарифа също не може да се преминава и за която важат други бонуси.
"Важат ли бонусите за Опа?
Питам, защото стандартните бонусите не важат за Бонуси безкрай, към която тарифа също не може да се преминава и за която важат други бонуси."
Белин кой те излъга че бонусите не важат за Бонуси Безкрай?
Аз съм получавал бонус и съм с бонуси безкрай карта.
Бонусите важат за всички предплатени карти на вива но УСЛОВИЕТО е да са в рамките на 30 дни да имаш поне заредени 2 ваучера иначе нестава.
Примерно сега зареждаш 10 лева и до 30 дни още 20 до 48 часа получаваш 14 лева бонус който важи 30 дни.
Питам, защото стандартните бонусите не важат за Бонуси безкрай, към която тарифа също не може да се преминава и за която важат други бонуси."
Белин кой те излъга че бонусите не важат за Бонуси Безкрай?
Аз съм получавал бонус и съм с бонуси безкрай карта.
Бонусите важат за всички предплатени карти на вива но УСЛОВИЕТО е да са в рамките на 30 дни да имаш поне заредени 2 ваучера иначе нестава.
Примерно сега зареждаш 10 лева и до 30 дни още 20 до 48 часа получаваш 14 лева бонус който важи 30 дни.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Не ме е лъгал никой, изпитах го на собствен гръб. Аз също имам карта Бонуси безкрай и като си купих ваучер от предишната промоция /признавам не е сегашната Мания/, вместо да се заредят 20 лв+ бонуса картата се зареди само с 20 лв. Обадих се на 123 и ми казаха, че бонусите не важат за Бонуси безкрай, за която важали други бонуси.
Въпроса ми беше към btkmobail, понеже смятам, че ще даде компетентно мнение, а не тълкуване.
Въпроса ми беше към btkmobail, понеже смятам, че ще даде компетентно мнение, а не тълкуване.
Добре де Цветан сега го няма на бачкане е момчето , аз съм тук и съм с Бонуси Безкрай картата и съм се възоползвал от сегашните бонуси.
За предните си прав те не важаха за нас.
Така че споко ,моя съвет към теб е зареди си 10 лева първия ваучер за да те регистрира системата и втория да е поне 20 лева за да имаш по як бонус:) от 14 лева пробвай и пиши дали съм прав:)
За предните си прав те не важаха за нас.
Така че споко ,моя съвет към теб е зареди си 10 лева първия ваучер за да те регистрира системата и втория да е поне 20 лева за да имаш по як бонус:) от 14 лева пробвай и пиши дали съм прав:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Хитро е това, което казваш, благодаря за съвета, може би ще се възползвам от него.
Въпросът беше за новата предплатена тарифа Опа, която предлага според мен цени като за абонамент. А ако важат бонусите, то тогава цените са по-доби и от абонаментните! Тогава следва и въпроса защо да стоят хората на абонамент!? Не смятат ли от Вивател, че позабравят малко абонатите на абонамент. Аз имам лична карта Бонуси безкрай и служебна на абонамент, но тази Опа предлага по-добри или равни цени на разговори към други мрежи от всички бизнес планове!
Вярно, че в бизнесгрупата се говори безплатно, но май само това остана като далавера :)
Въпросът беше за новата предплатена тарифа Опа, която предлага според мен цени като за абонамент. А ако важат бонусите, то тогава цените са по-доби и от абонаментните! Тогава следва и въпроса защо да стоят хората на абонамент!? Не смятат ли от Вивател, че позабравят малко абонатите на абонамент. Аз имам лична карта Бонуси безкрай и служебна на абонамент, но тази Опа предлага по-добри или равни цени на разговори към други мрежи от всички бизнес планове!
Вярно, че в бизнесгрупата се говори безплатно, но май само това остана като далавера :)