някой купи ли си пакета ОПА
Re: някой купи ли си пакета ОПА
незнам как точно да го напиша ама изглежда най яката далавера сега е да си с карта ОПА и да говориш към всички на 34 стотинки при 30 секунди първоначалнио а с двойните бонуси хем получаваш 500 минути /за бонуси безкрай/ хем на минута ти става много тънко към другите мрежи а за ОПА май става на минута към 20 стотинки към другите да говориш, по добри цени даже от абонамент.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
да, може да си взема една ОПА за разговори извън Мтел...
ето и официално инфо за предплатения пакет ОПА.
http://www.vivatel.bg/bg/personal_tarrifs.php?t=63
Браво на Вивата отново са номер 1:)
сега и със двойните бонуси цената става 20 стотинки към всички.
http://www.vivatel.bg/bg/personal_tarrifs.php?t=63
Браво на Вивата отново са номер 1:)
сега и със двойните бонуси цената става 20 стотинки към всички.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Важат бонусите МАНИЯ за Бонуси безкрай, спокойно!!!!
По-другият ти въпрос - ами ако си човек който върши бизнес по телефона и въртиш в групата по 10ч на месец н акарта ще разбереш какво е предимството!!!!
По-другият ти въпрос - ами ако си човек който върши бизнес по телефона и въртиш в групата по 10ч на месец н акарта ще разбереш какво е предимството!!!!
ОПА, супер е. на цената на досега най-евтиния предплатен пакет Фрог и на популярните абонаменти, освен таксуване на 30 сек предполагам са активни и услугите CLIR и пренасочване. бих си взел една такава карта.
Мисля, че Мтел предлагат по-добри условия за хората които искат да говорят, да браузват, да чатят и да са в покритие. Препоръчвам ви COMFORT 100. Срещу тази смешна такса от 5 лв. получаваш разговори 32 ст. към всички (с ДДС) и 200 мин. в група от 3 емтелци. Така разговорите към тримата емтелци ви излизат по 0,025 лв. След изчерпване на 200-тата мин сте на 0,10 лв.! Имам "Бонуси без край" и не я ползвам защото въпросните бонуси са към вивател. А аз просто не познавам вивателци.
Вярно е, но всеки абонамент за 5 лева си заслужава, стига да не говориш много и да имаш 2-3 души с които се чуваш по-често. Аз лично скоро от 500 минах на 100+100 мин.
Има ли някакъв шанс за в бъдеще да може да се прехвърляме от една предплатена тарифа на друга, както при бикънект?
"Има ли някакъв шанс за в бъдеще ..."
За бъдещето няма кой да ти каже, засега има спешна нужда от нови абонати, така че новата тарифа само с нови карти.
За бъдещето няма кой да ти каже, засега има спешна нужда от нови абонати, така че новата тарифа само с нови карти.
Какви нови абонати...нали като си хвърля досегашната карта, пак ще съм си същият потребител.