някой купи ли си пакета ОПА
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: някой купи ли си пакета ОПА
За всеки влак си има пътници.
За мен лично такава тарифа (М-Тел Комфорт 100) е хлапашка - безкраен лаф-мо'абет с 2-3 души и никакви други разговори - айде купон - минутата по 2 стотинки...
За мен лично такава тарифа (М-Тел Комфорт 100) е хлапашка - безкраен лаф-мо'абет с 2-3 души и никакви други разговори - айде купон - минутата по 2 стотинки...
Re: Сега купих 2 пакета ОПА
хахаха, и аз го взех, картата вярно изглежда като МЕНТЕ :-D имам чувството, че ако я вкарам и изкарам 5 пъти от апарата и почти прозрачния чип ще се скъса.... дано само на външен вид да е такава...
ето нещо, което можа да е убягнало на някого
USSD Кодове
Набери:
*101#15 цифров код за презареждане# - за да презаредиш своята предплатена карта
*102# - за да провериш баланса по сметката на предплатената си карта
*103# - за да провериш активната си предплатена тарифа
*104# - за да провериш броя на неизползваните промоционални единици (може да са минути, SMS или бонус точки)
ето нещо, което можа да е убягнало на някого
USSD Кодове
Набери:
*101#15 цифров код за презареждане# - за да презаредиш своята предплатена карта
*102# - за да провериш баланса по сметката на предплатената си карта
*103# - за да провериш активната си предплатена тарифа
*104# - за да провериш броя на неизползваните промоционални единици (може да са минути, SMS или бонус точки)
между другото, номерът ми започва с 0876....
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Az imam i s 0876 koito e raz-dva.
купих си и аз.
наистина чипа е малък и изглежда все едно ще се изтърка от често вкарване/изкарване от телефона. не съм имал вивателска карта преди и затова предполагам че всичките им карти са такива.
иначе звучи добре като оферта - 34ст, без абонамент, 30 сек. първоначално таксуване, пренасочване, CLIR.
а и гласа на жената от кол-центъра е готин :)
наистина чипа е малък и изглежда все едно ще се изтърка от често вкарване/изкарване от телефона. не съм имал вивателска карта преди и затова предполагам че всичките им карти са такива.
иначе звучи добре като оферта - 34ст, без абонамент, 30 сек. първоначално таксуване, пренасочване, CLIR.
а и гласа на жената от кол-центъра е готин :)
Купих си ОПА. Офертата явно е добра.
Само не ми е ясно кога се получава първия бонус. След активирането на първия ваучер или чак след втория ?
Само не ми е ясно кога се получава първия бонус. След активирането на първия ваучер или чак след втория ?
След втория, след третия, след и т.н., стига да са заредени с интервал по-малък от 30 дни.
аз веднага след активирането си заредих 2 ваучера по 10 лв и дойдоха първите 6 лв бонус :)