Някой знае ли какво е Aztec, Snake byte или Drol

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Някой знае ли какво е Aztec, Snake byte или Drol

Мнение от Scorpinox10 » 06 ное 2011, 15:12

Кой казва, че динозаврите са умрели (woo) Поне в света на компютрите са живи. Предлагам ви да си спомните за миналото. Ето тук съм качил емулатор и игри от времето на Правец-82 : http://www.megaupload.com/?d=10DVHHXM

Емулатора е много добре направен. 100 % копира всички видове копия на Apple II. Може даже да програмирате с него. Работи се много лесно. Стартирате емулатора и после извлачвате някоя игра върху него. Има най-различни настройки на дисплея, звука или процесора. От познатия ни зелен монохромен монитор до цветен екран. Може да изберете да играете с клавиатурата, мишката или джойстик. Не забравяйте, че когато играете трябва да пуснете Caps Lock защото така бяха направени игрите някога и това беше основната кодировка на клавиатурата. Когато играта е от 2 диска като се зареди 1-я слагате във флопито втори диск и натискате клавиш такава игра е CONAN. Подбрал съм едни от най-хубавите игри, но ако някой се сети за някоя, която иска да играе само да каже ще я сложа. Ако никога не сте чували за Moon Patrool, Norad, Karateka, Drol попитайте майките и бащите си може да ги изненадате приятно. Надявам се всичко много да ви хареса (yes)

nickydude
Регистриран: 15 окт 2009, 01:27

Re: Някой знае ли какво е Aztec, Snake byte или Drol

Мнение от nickydude » 06 ное 2011, 15:33

Много добри игри и приятни спомени. Имах ги записани всички на касетки, защото нямахме флопи :) И аз някъде имам доста пълна колекциа на всичко за Apple II.

Enjoy!!

Отговори