Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Относно мрежата за мен няма разлика м/у трите оператора . Просто главно хората ,които са недеволни използват стари телефони .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
По-скоро масово използват китайски модели без 900мхз. Как няма да е така, като и в OLX-а постоянно продават такива модели, "Работещи с всички оператори".(whistle)
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Добре бре що като ги питам операторите и ми казват че в цяла България ще има рестарт, даже днес като говорих с оператор заради новите настройки, отделно че пет различни оператора ми даваха пет различни настройки които не работеха MMS най - вече, та ми казаха че ще има рестарт на мрежата малко след средата на май месец... Ама следващия път ще направя клип да видите и чуете вие не вярващите какво казват операторите. А А мрежата отдавна поддържа поддържа EDGE, просто със софтуерен ъпдейт е добавена, даже много хора тук във форума казваха че 2G мрежата всъщност поддържа EDGE само и трябва софтуерен ъпдейт. Точно така се случи и при мен, само че нещата станаха на три пъти, защото първия ъпдейт пусна и двете GPRS И EDGE като телефона само се прехвърляше ту към едното тук към другото, после уж да оправят нещата обаче махнаха EGDE, накрая третия ъпдейт пусна EDGE... И колкото до рестарта, ай малко прочети щото хората са го казали и са дали причини, само ще вметна че трябва за да се синхронизират всички нови и стари клетки и тн... Ама нали си по - знаещ. Ай като я усещаш - дай на мои разноски ако обаче греша и давам грешна информация ще идем до Варна ама от Плевен, ще гледаме и тн. Ако обаче ти грешиш и даваш невярна информация тогава ти плащаш пътя :D? Ам и да някой ме беше питал и що кръщавам оператора така, ами, да лично е, само ми вижте темата Одисеята ми с ТелеПор, а и защо не се казваше нищо като прекръстиха Мтел на Ментел или Vivacom на Вивацом или Вивакон, Свиваком а? Ей начи, колкото до устройството ми ами вижте темата за тестовете и тогава кажете че устройството ми е виновно.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
-
- Регистриран: 17 яну 2015, 00:41
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
-
- Регистриран: 17 яну 2015, 00:41
Мнението е изтрито.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Моите родители също живеят в хасковско. До скоро там имаше само 2G, а на картата на Мтел пише, че в селото има 3G, но на практика няма. Питах ги - то било в жълто и не било гарантирано. При Виваком пише, че няма 3G, което е така. До преди 2-3 седмици на картата на Теленор пишеше, че има само 2G, но сега вече има и 3G - при това "в червено" (ще проверя след няколко седмици и ще пиша). С други думи ако наистина е така, значи наистина има прогрес при тях. А що се касае до 2G, сигналът на Теленор е най-силен, след това Виваком и М-тел.