Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
-
- Регистриран: 28 апр 2015, 22:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Здрасти,питам се защо се нервиш за една услуга? Тук няма смисъл да пишеш,пусни една жалба в крс и остави нещата да се случат. Скоро имах проблеми с Виваком, постъпих така и Виваком олекна с пари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Като те чета май си обяснявам защо така са ти казали.
Извинявай, но едва те разбирам какво имаш предвид.
Няма и няма да има рестарт на мрежата. Не е спирала, та да я рестартират.
Смяната на мрежата се прави клетка по клетка, те вече се рестартират след подмяната, но никога цялата мрежа.
Нямам какво да ти доказвам изобщо. Никак ама никак не ми е важно какво мислиш ти за мрежата на Теленор, Мтел или Верайзън Уайърлес.
Забавно е това за софтуерния ъпдейт до EDGE. Изобщо не си наясно, не се мъчи. Аз също не съм инженер, но съм се поинтересувал и тук изобщо не става дума за това. В случая на Теленор. Не се налага ъпдейт. Техниката им е чисто нова, идва си със софтуера, а в наши дни 2Г си е по дифолт с EDGE....
Извинявай, но едва те разбирам какво имаш предвид.
Няма и няма да има рестарт на мрежата. Не е спирала, та да я рестартират.
Смяната на мрежата се прави клетка по клетка, те вече се рестартират след подмяната, но никога цялата мрежа.
Нямам какво да ти доказвам изобщо. Никак ама никак не ми е важно какво мислиш ти за мрежата на Теленор, Мтел или Верайзън Уайърлес.
Забавно е това за софтуерния ъпдейт до EDGE. Изобщо не си наясно, не се мъчи. Аз също не съм инженер, но съм се поинтересувал и тук изобщо не става дума за това. В случая на Теленор. Не се налага ъпдейт. Техниката им е чисто нова, идва си със софтуера, а в наши дни 2Г си е по дифолт с EDGE....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Не те знам какво не ме разбираш, даже техни служители тук казаха че е така и ще има рестарт на мрежата. И какво искаш да кажеш като ме четеш ? Ам да, та относно това дали ми е от телефона, днес проведох разговори от 720 със SIM на Vivacom ами не е от телефона, SIM на ТелеПор я сложих в друг телефон за който съм сигурен че си работи и пак разговорите бяха зле, да не говорим че интернета беше неизползваем, отвори страниците но начупени. И понеже, само аз имам проблем и ми е от устройството - от фейсбук страницата на ТелеПор - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836228863123820&set=o.118564798181386&type=1&theater , https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11196304_836228863123820_6360192546565768532_n.jpg?oh=c37da4a1ffbc666167030159bb984d82&oe=55E15D52 искам да ми кажеш защо е така и сигурно има проблем и отсрещната страна а :D?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Стига мрънка,писна ни от теб
mod edit: 24 ч. почивка от форума
mod edit: 24 ч. почивка от форума
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Ами аз ще тествам мрежата на Мтел и ще се пренеса при тях ако е добре, другия вариант е да пренеса още един - тоест този номер който сега ми е на ТелеПор при Vivacom, краен вариант е да остана с ТелеПор, отдавна пренесох единия си номер така, сега май пак така ще направя. А се нервя защото казвам на тук присъстващите че има проблем, те ми казват колко е виновно устройството ми, даже оператор ми каза че устройството ми не е виновно... Но, казвам че е стена, те ми казват че е перде, да тук присъстващите колко още факти да ви давам, ако иска човека с който говорих да каже как ме чуваше ;)!
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.