Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Браво Ванка,добро решение. Мрежата е почти изцяло флашната и вече е неузнаваема. Каквото са обещали правят го, хубаво е че вече хората го оценяват.
Теленор избухнаха и това е факт но има и една новост,въвели са кредитна оценка както е при Виваком. Явно така държат на дистанция мизерниците дето вземат карти и телефони без да ги плащат.
От седмица и по селата нета е бургия и може да се ползват едновременно интернет и разговори.
Теленор избухнаха и това е факт но има и една новост,въвели са кредитна оценка както е при Виваком. Явно така държат на дистанция мизерниците дето вземат карти и телефони без да ги плащат.
От седмица и по селата нета е бургия и може да се ползват едновременно интернет и разговори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Вчера и онзи ден ми се наложи да минавам през прохода на Републиката и какво да видя ? По време на прехода навсякъде H+ 20 МБ. Пуснах тв приложението на булсата и не ми е спирало никъде. Твърдо оставам с Теленор. Днес ще преподпиша ако ми направят оферта за телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Към настоящия момент могат да ми привлекат вниманието само ако пуснат национално лте. И зависи от условията...
Ами Глобул извадиха късмета да получат наготово обновяване на мрежата. Виваком пък използва инфраструктурата, наследена от БТК. Само Мтел сами са си изградили мрежата.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
[Quote]Ами Глобул извадиха късмета да получат наготово обновяване на мрежата.[/Quote]
Ето капацитета по ментелските въпроси пак се изказа.Я пак, какво всъщност искаше да кажеш?Нещо ти се губи идеята в опитите си да идеализираш ментел.
Глобул си изградиха мрежата, Теленор я обновиха СЛЕД като я купиха!
Ето капацитета по ментелските въпроси пак се изказа.Я пак, какво всъщност искаше да кажеш?Нещо ти се губи идеята в опитите си да идеализираш ментел.
Глобул си изградиха мрежата, Теленор я обновиха СЛЕД като я купиха!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Извинявай но няма как да пропусна мнението ти с лека ръка. Първо Мтел бяха на Чорни нали знаеш, което води до факта че ТАГ са купили вече готова мрежа, която надградиха... И обновиха, нещо което направи и ТелеПор с Глобул. Колкото до БТК донякъде си прав, но не изцяло, тя смени няколко собственика, отделно сама си изгради цялата мрежа, обнови я. защото да ползваше кулите на НУРТС но клетките по блоковете и стълбовете които изгради се броят. Така че и трите оператора са изградили мрежите си, като Глобул - ТелеПор и БТК ползваха част от вече изградената мрежа на Мобиком. Освен това и трите оператора ползват кулите на НУРТС за което си плащат. Така че донякъде си прав, но донякъде. И не го приемай като заяждане ;)!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Важното е, че Ментел е първият GSM оператор - тоест имали са най-много време да си развият мрежата и при тях е най-неприемливо да има издънки.;)
Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Аз съм много доволен от 3G-то на Теленор след обновяване на мрежата. Преди няколко месеца се бях отчаял, но скоро пътувах Варна-София през ВТ и о чудо, слушах през цялото време онлайн радио с може би 1-2 прекъсвания. Да не говорим, че във Варна спийдтеста кове винаги около 20 МБ за download и 3-4 за upload. Браво! Все така и напред :)
Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
[B]mod edit: Не пишеш по темата. При последващ спам, ще има почивка[/B]
-
- Регистриран: 28 апр 2015, 22:37
Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Ако сложиш сим картата в една бисквитка [B]Zte mf 910[/B] http://www.4gltemall.com/zte-mf910-4g-lte-mobile-hotspot.html ще станеш още по-доволен от скорости и обхват. От няколко дни тествам една и като пътувам гледам че винаги има по-силен обхват от телефона. За разлика от стандартните 3G бисквитки поддържа 2G/3G/4G и пуска по wifi до 100 мб. Всички 3G бисквитки ги дават до 21 но пускат до 15 максимум.