Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

choko77
Регистриран: 23 фев 2009, 19:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от choko77 » 17 май 2015, 10:06

Потвърждавам за доброто покритие на Теленор.Отказах се от тях преди Коледа,заради мрежата,на местата които посещавам беше на G,рядко хващаше Е,сега е вече на H.Взел съм си една предплатена на Теленор,за да следя мрежата,сравнена с Боб,която стой на Е

kamarko
Регистриран: 14 май 2015, 20:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от kamarko » 17 май 2015, 10:13

Правят ги нещата и сложиха в малкия си джоб другите 2 оператора. Може да е отнело малко време да обновят мрежата но вече се усеща разликата. До края на месеца ще завърши обновяването на цяло и вече няма смисъл да ходиме с по 2 или 3 телефона,направиха ни на луди. Не можеш да намериш човек когато ти трябва,или обхват нямал или му свършили минутите и той сложил друга карта от която да избира. Три оператора побъркаха народа. В толкова държави има повече от три оператора пък няма такова чудо.

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от Izparitel » 17 май 2015, 11:52

Ходенето с по няколко телефона беше основно заради цените и затварянето евтините минути само в "домашните" мрежи което полека-лека взе да отпада. Едва ли са много хората с по няколко телефона заради липсата на покритие, или поне в по-големите населени места.
Мога само да се радвам на всяко подобрение на покритието и условията по договорите на всеки оператор защото по този начин увеличава конкуренцията за останалите оператори.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от KOBRETI » 17 май 2015, 13:44

Никога не съм имал повече от 1 карта заради липса на покритие... В момента имам една лична и 2 служебни просто защото ми трябват различни номера...

PanasonicMobile
Регистриран: 28 юли 2011, 11:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от PanasonicMobile » 25 май 2015, 13:53

Йес. Промяната дойде. В момента пътувам през коиловци плевенско по пътя никопол плевен където преди имаше само gprs сега през целия път до плевен е 3g и то доста силен сигнал. Работи супер бързо въпреки че на тест дига 3 4 мбита. Но не ми лагва във фб и месинджъра като през вива.
Устройството е бисквитка хуавей 7. 2Мбита макс.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от samoznai » 25 май 2015, 17:02

Бях в чудното селце Хубавене, община Роман миналия уикенд. Няколко пъти годишно гостувам тем и досега нямаше 3Г изобщо. До миналата семдица. не екой знае какво, но разликата беше очевидна:

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от velnsl » 31 май 2015, 23:34

Така си е. Подобрение щом при теб няма никакво, най-вероятно няма да има, не само при теб, а и при много други. Имам чувството, че това подобрение е само в главите на платените теленорски тролове, пишещи във форума - за това. А те не са един. Аз лично знам двама, като не много редовен читател. Единият, който дори не работи за Теленор ми пращаше техни оферти за едни "неземни" планове(искат ловят шаран на гола кукичка) на мейла и то не веднъж. Ама ядец!
Странна политика води тая компания - вместо да си пооправи плановете и да те грабне с оферти тя плаща на тролове да я хвалят по нета.

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от vanci1990 » 31 май 2015, 23:46

Ами аз съм доволен от обновяването на мрежата на ТелеПор, вече и 3G имам на село, покритието също се подобри, даже и разговорите са много по - качествени.

batproho
Регистриран: 19 юли 2013, 06:37

Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от batproho » 01 юни 2015, 08:33

Сега остава да почерпиш! (beer):D

choko77
Регистриран: 23 фев 2009, 19:47

Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от choko77 » 01 юни 2015, 08:40

Платения трол на друг оператор май си!Всички виждат подобрението на мрежата,дори и аз който не съм им абонат,хората споделят,а пък такива като теб само спамят!

Отговори