Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Потвърждавам за доброто покритие на Теленор.Отказах се от тях преди Коледа,заради мрежата,на местата които посещавам беше на G,рядко хващаше Е,сега е вече на H.Взел съм си една предплатена на Теленор,за да следя мрежата,сравнена с Боб,която стой на Е
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Правят ги нещата и сложиха в малкия си джоб другите 2 оператора. Може да е отнело малко време да обновят мрежата но вече се усеща разликата. До края на месеца ще завърши обновяването на цяло и вече няма смисъл да ходиме с по 2 или 3 телефона,направиха ни на луди. Не можеш да намериш човек когато ти трябва,или обхват нямал или му свършили минутите и той сложил друга карта от която да избира. Три оператора побъркаха народа. В толкова държави има повече от три оператора пък няма такова чудо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Ходенето с по няколко телефона беше основно заради цените и затварянето евтините минути само в "домашните" мрежи което полека-лека взе да отпада. Едва ли са много хората с по няколко телефона заради липсата на покритие, или поне в по-големите населени места.
Мога само да се радвам на всяко подобрение на покритието и условията по договорите на всеки оператор защото по този начин увеличава конкуренцията за останалите оператори.
Мога само да се радвам на всяко подобрение на покритието и условията по договорите на всеки оператор защото по този начин увеличава конкуренцията за останалите оператори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Никога не съм имал повече от 1 карта заради липса на покритие... В момента имам една лична и 2 служебни просто защото ми трябват различни номера...
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Йес. Промяната дойде. В момента пътувам през коиловци плевенско по пътя никопол плевен където преди имаше само gprs сега през целия път до плевен е 3g и то доста силен сигнал. Работи супер бързо въпреки че на тест дига 3 4 мбита. Но не ми лагва във фб и месинджъра като през вива.
Устройството е бисквитка хуавей 7. 2Мбита макс.
Устройството е бисквитка хуавей 7. 2Мбита макс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Бях в чудното селце Хубавене, община Роман миналия уикенд. Няколко пъти годишно гостувам тем и досега нямаше 3Г изобщо. До миналата семдица. не екой знае какво, но разликата беше очевидна:
Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Така си е. Подобрение щом при теб няма никакво, най-вероятно няма да има, не само при теб, а и при много други. Имам чувството, че това подобрение е само в главите на платените теленорски тролове, пишещи във форума - за това. А те не са един. Аз лично знам двама, като не много редовен читател. Единият, който дори не работи за Теленор ми пращаше техни оферти за едни "неземни" планове(искат ловят шаран на гола кукичка) на мейла и то не веднъж. Ама ядец!
Странна политика води тая компания - вместо да си пооправи плановете и да те грабне с оферти тя плаща на тролове да я хвалят по нета.
Странна политика води тая компания - вместо да си пооправи плановете и да те грабне с оферти тя плаща на тролове да я хвалят по нета.
Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Ами аз съм доволен от обновяването на мрежата на ТелеПор, вече и 3G имам на село, покритието също се подобри, даже и разговорите са много по - качествени.
Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Сега остава да почерпиш! (beer):D
Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Платения трол на друг оператор май си!Всички виждат подобрението на мрежата,дори и аз който не съм им абонат,хората споделят,а пък такива като теб само спамят!