Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Имайте предвид, че подобрението е благодарение на късмета, че ги купиха. Сами никога нямаше да се справят.
Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Теленор наистина имат доста подобрена мрежа.Минах тези дни по пътя Варна - Бургас край морето
После от Бургас до Димитровград - Харманли - Свиленград - Орменион(Гърция) - Кипринос и крайна точка Ивайловград и мога да кажа,че през цялото време е имало само 1-2 пъти пълна липса на мрежа.В Гърция нямаше нужда да бъда на роуминг понеже си хващах Теленор.Това не беше така с другата карта на Мтел - пълна липса на 3.5 G покритие извън големите населени места,а да не говорим,че така беше и на 2G мрежата.
После от Бургас до Димитровград - Харманли - Свиленград - Орменион(Гърция) - Кипринос и крайна точка Ивайловград и мога да кажа,че през цялото време е имало само 1-2 пъти пълна липса на мрежа.В Гърция нямаше нужда да бъда на роуминг понеже си хващах Теленор.Това не беше така с другата карта на Мтел - пълна липса на 3.5 G покритие извън големите населени места,а да не говорим,че така беше и на 2G мрежата.
Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Че как, ще черпя, аз над 50 оплаквания имах заради обхвата и накрая 3G (beer) ;).
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ми то само това ви остана - да плюете змии и гущери и да ревете че имало платени тролове които лъжат защото не можете да си признаете че изпаднахте на дъното в качеството на услугите.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Това е много странно изказване. Имали са късмет?
Не мисля, че в цялата сделка има и помен от късмет...
Късмет ще е ако са намерили торба с 800 млн евро на улицата, но тук не е такъв случаят.;)
Не мисля, че в цялата сделка има и помен от късмет...
Късмет ще е ако са намерили торба с 800 млн евро на улицата, но тук не е такъв случаят.;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Не е странно за човек който и бебетата тук го разбраха къде работи само той наивно си мисли че не знаем и отрича упорито :D
Самите те си нямат доверие и очакват името мтел да отблъсне клиентите и само крейзито се легитимира.Но все пак той помагаше докато другите само рекламират, вадят разни стъкмистики и плюят по конкуренцията без да вадят полза от информацията във форума.
Помня как един такъв много упорито отричаше че боб и мтел имат нещо общо в началото.Сега като щрауси им е по-лесно да обвиняват другите че лъжат и да отричат че телетата имат подобрение.
Самите те си нямат доверие и очакват името мтел да отблъсне клиентите и само крейзито се легитимира.Но все пак той помагаше докато другите само рекламират, вадят разни стъкмистики и плюят по конкуренцията без да вадят полза от информацията във форума.
Помня как един такъв много упорито отричаше че боб и мтел имат нещо общо в началото.Сега като щрауси им е по-лесно да обвиняват другите че лъжат и да отричат че телетата имат подобрение.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Намирам за доста глупаво това, че вместо да се дискутират "теми" се размятат обвинения кой чий трол е.
Айде спрете се. Игнорирайте тези, които мислите за тролове, не им отговаряйте, не им пишете в темите и тва е.
Не мисля, че на някого в централите на операторите особено му пука какво пише в този форум. Именно заради тия замеряници в лайна и заради многото глупости, противоречащи на елеменатарната логика, които съм изчел в него.
А мислятака и защото очевидно не се "вслушват" в препоръките, дори най-смислените...
Айде спрете се. Игнорирайте тези, които мислите за тролове, не им отговаряйте, не им пишете в темите и тва е.
Не мисля, че на някого в централите на операторите особено му пука какво пише в този форум. Именно заради тия замеряници в лайна и заради многото глупости, противоречащи на елеменатарната логика, които съм изчел в него.
А мислятака и защото очевидно не се "вслушват" в препоръките, дори най-смислените...
Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Днес тествах в един телефон мрежата им на 3 кв от София. Освен, че сигналът бързо отслабваше и беше по-зле от вивакомския, където няма 3Г, минава директно на GPRS и няма EDGE - това въобще не го очаквах. Май сериозно послъгват въпреки всичко. Как изцяло обновена мрежа на места няма да има EDGE, и то почти в София?
Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
Направо научно го обясни. Браво.
Извинявам се, ама толкова ли беше трудно да направиш два скрийншота? Интересно ми е, защото през последните три месеца никъде досега не съм попадал на грпс, навсякъде е най-малко Едж и ми направи много добро впечатление.
Извинявам се, ама толкова ли беше трудно да направиш два скрийншота? Интересно ми е, защото през последните три месеца никъде досега не съм попадал на грпс, навсякъде е най-малко Едж и ми направи много добро впечатление.
Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната
И да напишеш кое е това място на 3 км от София ? На полето ли си бил ?