Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от velnsl » 09 юни 2015, 14:13

Платени глобулски тролове, какво се набирате?
Вие какви доказателства ще пуснете, че мрежата на Теленор е обновена?
Какво скрийншотове ще направите за доказателства или да вярваме на думите ви?
Човекът е споделил нещо. Едва ли ще лъже. Виваком си е все с обхват на доста, доста по-добро ниво, но пък плановете са им доста, доста куци(като на Теленор).
На Мтел пък услугите им са на доста, доста добри цени, но пък доста, доста куци като изпълнение... та така.
Нямаме един читав оператор вече в тая страна.
И вместо да седнат да измислят нещо - да си пооправят скапаните мрежите и плановете да плащат на тролове да ги рекламират по форумите... ей това не мога да го разбера. Вероятно платените тролове са по-евтини от реклами или обновяване на мрежи, а трябва да се правя тлъсти пачки и ловят шарани на възможно най-голи кукички.
А вече някъде в изостанала Африка имало 4Ж, а нашите безценни оператори те първа ще почват да планират такива чудадости.
Какво се караме, какво правим и какво делим? Кого защитаваме?

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от mkpetrov » 09 юни 2015, 14:13

Над Локорско по пътечките.
Всъщност в момента съм в София и отново 2G-то е на EDGE.

petkostoinev
Регистриран: 03 юни 2015, 12:50

Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от petkostoinev » 09 юни 2015, 16:44

[Quote]Вие какви доказателства ще пуснете, че мрежата на Теленор е обновена?
[/Quote]
Никакви освен броя клиенти и качеството на услугите.
А вие платени тролове по поръчка на кой оператор тролите ? Ако сте толкова хепи давайте да вземаме по един телефон на трите оператора и тръгваме из страната да тестваме услугите и ще публикуваме резултатите ама безпристрастно.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от mkpetrov » 09 юни 2015, 16:47

Опа, объркал съм се по-горе. На ГПРС, исках да напиша.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от Боби13 » 09 юни 2015, 17:56

Стига с глупостите за тролове на мобилни оператори :) Човек да не попита нещо ? За мене има промяна спрямо преди година на местата, които го ползвам в София и пътуванията ми в страната :) Това ми стига,а че винаги ще има проблемни места е ясно на всеки :)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от velnsl » 09 юни 2015, 18:57

А вие платени тролове по поръчка на кой оператор тролите?
Аз лично троля за обективната истина, такава каквато е. Личи си, обаче кой за кого троли. Не спестявам лошите неща за нашите оператори, хубавите има кой да им ги казва.
А да забравих да попитам откъде Виваком и Мтел имат 250 000 абоната горница? От БОБ и Максетелеком? Какво увеличение на абонатите какви 5 5 лева?

Боби13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от Боби13 » 09 юни 2015, 18:59

Питаш за Теленор и ти отговарям :) За другите оператори не мога да пиша, защото не ги ползвам :) Това е... но явно всяко положително изказване за теб е лошо и трябва за всеки оператор само негативи :)

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от Вито » 09 юни 2015, 21:35

Не знам как е било преди, но от Симитли до Гоце Делчев Samsung S5 на Теленор беше постоянно на H за разлика от моя Lenovo Z2 Pro, който беше през повечето време на E с Виваком. Забелязах от Симитли, защото тогава ми изчезна 3G-то и се появяваше рядко в населените места. Наблюдавах почти постоянно самсунга защото беше с пусната навигация, а се рових в нета с моя...

Боби13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от Боби13 » 09 юни 2015, 21:53

Вито, може ли да пишеш положително за Теленор ? Ужас, явно и ти като мене си платен трол..... :) И не даваш скрийншотове, а бе въобще с тебе сме си отвсякъде платени тролове :) :) :)

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обновената мрежа на Теленор-преди и след промяната

Мнение от zaboraboy » 09 юни 2015, 22:29

Ставаме трима.:D:D:D
Само сега да видим как да ги навия да ми дадат 1000 мин и някакви мегабайти за 15 лв,склонен съм да почакам до септември вече съм за подновяване но са ми много 2200 или 4000 мин. за 30 лв.

Отговори