Обновени планове Мтел Смарт и Трансфер
Обновени планове Мтел Смарт и Трансфер
Новите планове Мтел Смарт са с 50% повече минути към всички мрежи за целия период на договора. Също така са добавени и два нови плана с такси 12,90 и 16.90 лв.
Такса 12,90 лв.
Неограничени разговори към 5 номера
100 мин. към всички мрежи
Няма интернет
Не го разбирам този план :Д
Такса 16,90 лв.
150 мин. към всички мрежи
150 МБ на максимална скорост
Такса 24,90 лв.
300 мин. към всички мрежи
750 МБ на максимална скорост
Такса 34,90 лв.
600 мин. към всички мрежи
1500 МБ на максимална скорост
Такса 59,90
1500 мин. към всички мрежи
3000 МБ на максимална скорост
При Мтел Трансфер XS след изчерпване на включените национални минути, абонатите получават 100 мин. към Мтел и всички фиксирани мрежи.
Явно новия мтел смарт е отговор на новите net and call тарифи.
Такса 12,90 лв.
100 мин. към всички мрежи
Няма интернет
Не го разбирам този план :Д
Такса 16,90 лв.
150 мин. към всички мрежи
150 МБ на максимална скорост
Такса 24,90 лв.
300 мин. към всички мрежи
750 МБ на максимална скорост
Такса 34,90 лв.
600 мин. към всички мрежи
1500 МБ на максимална скорост
Такса 59,90
1500 мин. към всички мрежи
3000 МБ на максимална скорост
При Мтел Трансфер XS след изчерпване на включените национални минути, абонатите получават 100 мин. към Мтел и всички фиксирани мрежи.
Явно новия мтел смарт е отговор на новите net and call тарифи.
Re: Обновени планове Мтел Смарт и Трансфер
Нищо няма в сайта им, откъде ти е информацията.
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
http://www.mtel.bg/mtel-smart
По-наблюдателните ще установят,че М-тел смарт xs е с параметрите на Икономична тарифа.
По-наблюдателните ще установят,че М-тел смарт xs е с параметрите на Икономична тарифа.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
http://www.mtel.bg/mtel-smart
Новогодишната промоция за Великден :).
Добре е.
Новогодишната промоция за Великден :).
Добре е.
Ето какво е споделил потребител от друг форум по повод новата "промоция":
[Quote]Току що прехвърлих номера си при Виваком (след 12 години клиент на Ментел). Сигурно ще съм поредния им дългогодишен клиент, който сменя оператора заради неадекватна ценова политика. Виваком за 20 лв ми дават 300 мин към всички, 300+300 МБ нет на пълна скорост, след това на 128 Кбпс. Ако искам да добавя 2 номера на близки хора, давам още 5 кинта и говоря по 3600 мин с всеки. Е как да стоя при Ментел при условията от горната таблица?[/Quote]
Дори и с увеличените минути с промоцията, те пак са по малко отколкото при Виваком! За това, че нета се ограничава на 64 к при мтел и на 128 к при Виваком въобще няма да говорим, всички го знаят! Какво да кажем повече за тази "промоция" и то с двугодишен договор?!?
[Quote]Току що прехвърлих номера си при Виваком (след 12 години клиент на Ментел). Сигурно ще съм поредния им дългогодишен клиент, който сменя оператора заради неадекватна ценова политика. Виваком за 20 лв ми дават 300 мин към всички, 300+300 МБ нет на пълна скорост, след това на 128 Кбпс. Ако искам да добавя 2 номера на близки хора, давам още 5 кинта и говоря по 3600 мин с всеки. Е как да стоя при Ментел при условията от горната таблица?[/Quote]
Дори и с увеличените минути с промоцията, те пак са по малко отколкото при Виваком! За това, че нета се ограничава на 64 к при мтел и на 128 к при Виваком въобще няма да говорим, всички го знаят! Какво да кажем повече за тази "промоция" и то с двугодишен договор?!?
(yes) Продължават с политиката на догонващи оферти - не си мърдат пръста, докато другите нещо не предложат, а след това по принуда и за отбиване на номера предлагат бледо копие на това, което другите са предложили.
Проблеми в системата? Надписани сметки? Не - именно безумната ( "премиум" ) политика изгони клиентите и тепърва ще го прави.
Проблеми в системата? Надписани сметки? Не - именно безумната ( "премиум" ) политика изгони клиентите и тепърва ще го прави.
Не виждам как това е нечий проблем... Има пътници за всеки влак...
Явно са решили/сметнали, че така ще печелят повече, отколкото ако смекнат цените...
Но това си е техен проблем... Мен не ме кефи, не ги ползвам...
Все едно да тръгна да мрънкам, че Вейрон си продават колите много скъпо, а за 1/5 от същата цена мога д аси купя Ферари, примерно... Ми, просто не си купувам...
На кръстовище Голф двойка спира до Вейрон... Голфаджията сваля стъклото и пита:
- Абе, пич, как е колата, върви ли?
- Върви, що?
- Бе, нещо гледам, не ги купуват много :D
Явно са решили/сметнали, че така ще печелят повече, отколкото ако смекнат цените...
Но това си е техен проблем... Мен не ме кефи, не ги ползвам...
Все едно да тръгна да мрънкам, че Вейрон си продават колите много скъпо, а за 1/5 от същата цена мога д аси купя Ферари, примерно... Ми, просто не си купувам...
На кръстовище Голф двойка спира до Вейрон... Голфаджията сваля стъклото и пита:
- Абе, пич, как е колата, върви ли?
- Върви, що?
- Бе, нещо гледам, не ги купуват много :D
Явно не е точно така и се касае за (не)обикновена алчност, некадърност и високомерие:
http://pressadaily.bg/publication/37770-%D0%92%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%9C%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%B0/
А освен това по отношение на интернета например силно ме съмнява увеличаване на скоростите да е свързано с намаляване на печалбите (128кб/с са нищо за един доставчик и едва ли заради такова увеличение ще трябва да купуват по-голям капацитет. И базовите станции не е като да харчат повече ток или да трябва да сложат повече на брой). Може и аз нещо да пропускам, но и със сигурност нещата са сериозно сбъркани при тях.
http://pressadaily.bg/publication/37770-%D0%92%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%9C%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%B0/
А освен това по отношение на интернета например силно ме съмнява увеличаване на скоростите да е свързано с намаляване на печалбите (128кб/с са нищо за един доставчик и едва ли заради такова увеличение ще трябва да купуват по-голям капацитет. И базовите станции не е като да харчат повече ток или да трябва да сложат повече на брой). Може и аз нещо да пропускам, но и със сигурност нещата са сериозно сбъркани при тях.
Всяка тарифа има определена целева група. Мтел Смарт тарифите са насочени към хора, които искат да говорят много към близките си и да имат минути към други мрежи.
На един този план ще е добър, на друг този на Глобул, на трети Виваком и така.
Обаче няма как да не си рекламираш любимата БТК. Но така е в България, простите хора се правят на най-големи разбирачи.
На един този план ще е добър, на друг този на Глобул, на трети Виваком и така.
Обаче няма как да не си рекламираш любимата БТК. Но така е в България, простите хора се правят на най-големи разбирачи.
Добре бе хора, кажете ми кой оператор дава за 100лв план неограничени минути към всички други освен Трансфер ХЛ? Кансъзов спомена, че са 5000 минутите. Добре, кой друг оператор дава 5000 минути към всички мрежи за 100лв?
Samsung GALAXY S22 Ultra