Обновени програми Globul
Re: Обновени програми Globul
Абе този месец ми се начислиха 2.20 към сметката езнайно от къде? Коментирах това с приятели и те имаха същият проблем... На някой от вас да са го правили? Иначе съм на тарифа от 10 лева или 9 и 90 ли какво беше...
Има начин операторчетата да бъдат пре***ни! ЗА БОГА ХОРА НЕ ПРЕПОДПИСВАЙТЕ!!!
Останете си всички на старите условия!
Останете си всички на старите условия!
Samsung GALAXY S22 Ultra
как ще си вземат телефон на добра цена?
На който, както му изнася след, като искаш нов телефон, ще се жертваш да те ш*бат една или две години! За другите има и алтернативи. Честно казано вече предпочитам да си купя новото устройство от Техномаркет или Технополис от колкото да се обвързвам с тия ненаситни изедници! Ако сметнеш, колко губиш с новите условия, ще дойдеш на моята. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз съм потресен направо:S Хората чакат светлина в тунела, оня очилатия нямаше медия, в която не се появи да говори как падали цените и тия гръцко-норвежки боклуци да ми пускат такава подигравка с хората(angry) Вчера видях познат, който точно четеше тези тарифи и беснееше, че до сега е бил на Юнайтед с 1 ГБ трафик 1500 мин за 20 лв. Сега го карат да подпише и вече е 21 лв с 500МБ и 1000 мин.
На мен 2-та ми карта е на тия смотаняци и съм за 10 лв. 500мин. Сега са я направили вече 11лв. Е не съм за 1 лв. ама намаляват цените на свързване, тия кап*ти вдигат абонамента :S
Е няма такава простотия по света...(angry)(angry)(angry)(angry)
Искам да ги видя фалирали тия бе:D
На мен 2-та ми карта е на тия смотаняци и съм за 10 лв. 500мин. Сега са я направили вече 11лв. Е не съм за 1 лв. ама намаляват цените на свързване, тия кап*ти вдигат абонамента :S
Е няма такава простотия по света...(angry)(angry)(angry)(angry)
Искам да ги видя фалирали тия бе:D
Не ПРЕПОДПИСВАЙТЕ!!! Останете си на старите условия, нека да им го набием и ние на тия лайнари ш*бани!!!(angry)(no)
Не им купувайте и ужким супсидираните им устройства, не ги хранете, свалете им печалбите до минимум!!! Ние сме тези от, които зависи дали, ще съществуват!!! Не сваляйте глави и не приемайте всичко, което кажат! Ние диктуваме условията, като потребители не те!!!
Не им купувайте и ужким супсидираните им устройства, не ги хранете, свалете им печалбите до минимум!!! Ние сме тези от, които зависи дали, ще съществуват!!! Не сваляйте глави и не приемайте всичко, което кажат! Ние диктуваме условията, като потребители не те!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra