Общи приказки!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Общи приказки!

Мнение от Ванката » 14 апр 2020, 17:02

Да, също се занимавам и с хранителни добавки. Но не е ясно, ако продължава тази ситуация по-дълго време, дали ще съм в този бранш. Но тематиката на форума е за друго.

На мен ми е интересно, вие дали обмисляте нови покупки и какви?
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 14 апр 2020, 17:20

Аз лично съм решил за ябълката септември месец чак и то ако си заслужава.
Пропуснах Xs и 11 поради фактът, че за нуждите ми не мисля, че ще има каквато и да било разлика.

Дано изкарат нещо, което си струва.
Обмислям да купя на жената galaxy watch active - и в този ред на мисли - заслужава ли си или няма смисъл?
Тя има apple watch към служебния телефон и е доволна от него, но личния и е galaxy s9 и си мислех да я обзаведа, но нямам преки наблюдения от първа ръка с android wear.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 14 апр 2020, 17:45

Ванката написа:
14 апр 2020, 17:02
Да, също се занимавам и с хранителни добавки. Но не е ясно, ако продължава тази ситуация по-дълго време, дали ще съм в този бранш. Но тематиката на форума е за друго.

На мен ми е интересно, вие дали обмисляте нови покупки и какви?
Аз лично за телефон поне за момента не! Колебаех се много за Huawei P40 Pro но ме спира за момента липсата на банковото приложение MyFibank което ми е много важно! Всичко друго проверих че го има! Кеф ти Вайбър,Фейсбук,Инстаграми,Уатс ъп, и т.н. Знам че може да му се добавят GMS но както ти самия каза не се знае докога ще работят,а не ми се занимава през няколко седмици да правя магии... Що се отнася до айфоните,и сега в момента съм с най-добрата им машина(XR го ползвам само със служебната си карта) колебая се евентуално за новите iPad Pro които наскоро излязоха,евентуално в комбинация с новата им клавиатура(мисля ме се казваше Magic Keyboard или нещо подобно) но се чудя дали цената от 2000+ е оправдана за таблет!
В общи линии това е засега...разбира се доколкото се познавам не отричам че няма да ми щукне някоя друга идея и да дам шанс на някой “аутсайдер” като новото Xiaomi,или новия OnePlus(а защо не и новото Сони).
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 14 апр 2020, 17:54

radko89 написа:
14 апр 2020, 17:20
Аз лично съм решил за ябълката септември месец чак и то ако си заслужава.
Пропуснах Xs и 11 поради фактът, че за нуждите ми не мисля, че ще има каквато и да било разлика.

Дано изкарат нещо, което си струва.
Обмислям да купя на жената galaxy watch active - и в този ред на мисли - заслужава ли си или няма смисъл?
Тя има apple watch към служебния телефон и е доволна от него, но личния и е galaxy s9 и си мислех да я обзаведа, но нямам преки наблюдения от първа ръка с android wear.
Според мен щом ще се комбинира със Самсунг телефон е ОК!
Мой колега има Galaxy Watch(и Самсунг S9 plus и е много доволен).
Но никога не прави грешката на Андроид часовник със iPhone...Пробвах навремето един GT2 на Huawei(тъкмо бяха излезнали) на моя iPhone,ами голяма мъка беше...Първо часовника не можеше да се върже към телефона една камара време,и опити. След като най-накрая се върза имаше страшно много проблеми със различни функции(приложението на Huawei за iOS e много зле)часовника забиваше,връзваше се,и се развързваше към телефона на всеки няколко минути! Някои от функциите на часовника дори не бяха налични тогава във приложението за iOS! В последствие си направих експеримент и дадох часовника на приятел с Huawei телефон-работеше безукорно! За iPhone най-добрия вариант явно винаги ще е Apple Watch(което всъщност е доста логично).
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 14 апр 2020, 20:44

Благодаря за отговора, може и да я накажа жената с един часовник :)

Един друг въпрос, някой ползва ли плекс сървър да го подискутираме малко този гениален софтуер, че нещо ми се ебава на мен :)

danilov
Регистриран: 31 дек 2010, 15:19

Мнение от danilov » 14 апр 2020, 20:59

Сега съм с samsung Galaxy Note 9 . Чудя се да изчакам Note 20 или да се хвърлям на Fold. Преди повече месец -два взех iPhone X ,мислех да продавам Нота и да остана с iPhone X ,но Нота си Нот и сега Ябълката се продава . Ако никой има интерес може да ми пише на лично.
Последна промяна от danilov на 14 апр 2020, 21:07, променено общо 1 път.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 14 апр 2020, 21:07

За андроид часовник препоръчвам да погледнеш Amazfit T Rex. Според мен е мега, а в момента е 150 долара... :)

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 14 апр 2020, 21:54

arakchiev написа:
14 апр 2020, 21:07
За андроид часовник препоръчвам да погледнеш Amazfit T Rex. Според мен е мега, а в момента е 150 долара... :)
Братле, този часовник изглежда страхотно.
За жената повече ще върви дамския GTR модел, но т-рекса еее.. уау..
Защо правиш сега така? Непредвидени разходи по време на криза минсъздаваш :)
Иначе има ли къде да се видят в бг на живо тези часовници?
Също така този сайт техния ме озадачи - никъде няма да поръчаш, нито цени. Някакви насоки?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 14 апр 2020, 22:18

pretorianec написа:
14 апр 2020, 17:54
Но никога не прави грешката на Андроид часовник със iPhone...Пробвах навремето един GT2 на Huawei(тъкмо бяха излезнали) на моя iPhone,ами голяма мъка беше...Първо часовника не можеше да се върже към телефона една камара време,и опити. След като най-накрая се върза имаше страшно много проблеми със различни функции(приложението на Huawei за iOS e много зле)часовника забиваше,връзваше се,и се развързваше към телефона на всеки няколко минути! Някои от функциите на часовника дори не бяха налични тогава във приложението за iOS!
Аз пък доста по-късно от теб - едва вчера - пробвах часовника с моя 11 Про и да ти кажа всичко си беше перфектно и нямаше нещо, което да работи проблемно или да забива.
Тъпото е, че за да се върже с телефон Самсунг, трябва да се инсталират някакви Хуауейски тъпотии, което доста ме извервиха и най-вече с изискването да получат достъп до управление на разговори, СМС-и и още куп неща, разбира се.

Ето какво казва съпорта да се направи:
Hi! Thank you for reaching us, we do apologized to hear such situation. What can we recommend is for you to download the Huawei Mobile services first. Then after that On your phone, download AppGallery using your Browser or Apk version, and then install the latest version of the Huawei Health app from AppGallery. Thank you and have a great day.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 14 апр 2020, 22:25

Мисля, че ти е ясно защо се изискват тези разрешения, иначе няма пълноценна работа на часовника :)

Отговори