Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от zaboraboy » 16 юни 2015, 23:21

Това не е ли мобилен план Максикол 60 мобилни и 60 фиксирани минути за 2.90 лв на месец?
Сега видях рекламата,точно това е!

Sblade
Регистриран: 10 юни 2015, 19:27

Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Sblade » 16 юни 2015, 23:44

Tова го има в момента и при Боба , като даже е 100+100. И най важното е без договор от 2 години като при Виваком.

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от bomobilebulgaria » 17 юни 2015, 00:09

Аз го знам за Боба, ама искам да е различна мрежа. От Вивата ако им е това от сайта правят всичко възможно да взема просто един Call-Yo.. Какво им пречеше да си направи 120 мин. вместо 60 + 60 :|

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 17 юни 2015, 10:17

[Quote]Мрежата им е достатъчно добра, като на Mtel и могат да поемат доста маймуни[/Quote]
В темата за 3G скоростите показах колко е добра мрежата на Вива в центъра на София... Със сигурност тва не зависи от няколко човека свалящи торенти. А и както стана вече ясно трябва да си мазохист, за да сваляш 24 часа един филм от 700 МБ... Общо взето многото ГБ в плановете докараха ядове в големите градове където се ползва нет активно. Във Видин проблеми с нета нямам, но докато си пих кафето по Витошка определено имаше голяяяяямо забавяне... ;) След като нямат оборудване да си държат мрежата стабилна в райони с висока активност за какво говорим... "Мрежата с най-добро покритие", ама да не се окаже, че беше такава, особено след като видях Теленор какво са направили като пътувах за Г. Делчев миналата седмица...

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от ET » 17 юни 2015, 12:05

Теленор разширили ли са покритието си, в сравнение с преди на Глобул, колега, защото преди 2-3 години като им ползвах интернета бяха много зле. Впечатлението ми , че Виваком има най-добро 3G покритие извън градовете, а Ментел е много зле в и извън градовете. В момента с интернет на Боб в София, кв. Надежда скоростта на сваляне е под 1 Мб/с, на качване още по-ниска. На виваком е 5-8 Мб/с.
По офертата за промоцията вчера в един офис на Виваком ми казаха, че мегабайтите не се делели на дневни и нощни.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 17 юни 2015, 12:31

Нямам карта на Теленор. Наблюдавах обхвата на приятел който беше пуснал gps в колата. От Симитли до Г. Делчев беше постоянно на [B]H[/B] обхвата, за разлика от моя на Виваком...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Ванката » 17 юни 2015, 12:52

Вито, имай в предвид, че мрежата на Telenor е най-ненатоварена от трите оператора. Доволен съм от това което виждам вече, но все още чат-пат ми дропват разговорите. Вчера приятел пак ми каза, че като ми звънял и оператора му казал, че такъв номер не съществува. Интересно ми е, когато (ако) се накачат маймуните и на техния клон, дали ще е толкова розово положението. Нито са най-великите, нито те единствени инвестират в мрежата си!;) Правят го всички.
Samsung GALAXY S22 Ultra

AntonV70
Регистриран: 21 апр 2007, 15:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от AntonV70 » 17 юни 2015, 12:57

Ех като почнете да пишете глупости.
Какво му е на нета на Мтел ?? В къщи под покрив и бетонна плоча. На открито ще е по добре.

http://store.picbg.net/pubpic/48/DD/f69a1dd8a43048dd.png

ET
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от ET » 17 юни 2015, 13:24

Ако пътя ви е бил през Банско наистина е много добре, доста планинска е местността

ET
Контакти:

Мнение от ET » 17 юни 2015, 13:37

Защо глупости, колега, то скоростта зависи много от натовареността на разговорите в района, отдалечеността на клетката, атмосферни условия е т.н. Ясно е, че ще избереш този оператор, чиято скорост е най-висока на мястото, на което ти трябва нета. При мен наистина повече от 5 мб/с не съм измервал, а преди 2-3 часа беше паднала и на 0.5. В районите, където пътувам по-често - извън София, подбалканския път, по планините - Средна гора, Рила, Боровец, южно от Благоевград, Северна и Североизточна България извън градовете, по селата съм правил сравнение между Мтел и Виваком и никъде на Мтел не е бил по-бърз, а много често и няма 3G изобщо. В по-малките градчета все пак става, но извън тях е много зле. Последно сравнение правих преди 2-3 месеца по пътя Плевен-Свищов, същата работа. Просто по местата, по които най-често пътувам е така.

Отговори