Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

AntonV70
Регистриран: 21 апр 2007, 15:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от AntonV70 » 17 юни 2015, 13:50

Нямам нищо против че си мерил с твоя телефон и тн.
Обаче не можеш да правиш някакви генерални изказвания все едно си международна фирма за сертифициране 3G мрежи и някакви хора да си избират мобилен оператор на база че ти имаш слаб нет в Надежда.

Също като Ванката

''имай в предвид, че мрежата на Telenor е най-ненатоварена от трите оператора''

Ванка ! ти какво работиш и от къде тая иформация ??
Потвърдена от независими източници.

Гупости пише само колкото да се намирате на работа и хората ви се връзват и подписват договори на сляпо.

Аз мога да ти кажа че вечер на моя адрес на масата в къщи
2 телефона моя на 16 месеца Сони и чисто нов на Самсунг поставени един до друго Вивател 2mbps Mtel 20mbps.Теста го правиш 5 пъти за да е по точен.
Разликата беше точно 10 пъти обаче момичето супер доволно на Вивата била най добрата мрежа и тя се радва:)
Кеф голям като не можеш да сравниш.

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от ET » 17 юни 2015, 14:21

Нещо не си вникнал в смисъла, на това което съм написал, а именно за конкретни места, където съм правил сравнение между два оператора, генералните изказвания ги правиш ти, но само за някакво неуточнено място - в къщи. Приписваш ми нещо, което не съм писал - къде видя да агитирам хората да подписват договори на сляпо. По-скоро препоръчвам всеки, който подписва да пробва какво е качеството на нета по възможност и на трите оператора, на местата където ходи най-често и където живее. Интернет на Мтел ползвам непрекъснато от 6 години, и мнението ми е, че извън градовете и по планините мрежата им е от средна към лоша и с течение на времето подобрение не съм усетил. Ти щом имаш в къщи 20 Мб/с се радвай и си го ползвай.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 17 юни 2015, 16:20

[Quote]Интересно ми е, когато (ако) се накачат маймуните и на техния клон, дали ще е толкова розово положението. Нито са най-великите, нито те единствени инвестират в мрежата си![/Quote]
Вероятно и това оказва влияние. Но на мен не ми пука кой се е накачил във Виваком, след като ми предлагат услуга с бързи 10ГБ очаквам те да са наистина бързи, още повече в центъра на София. Относно инвестирането казах какво съм видял. Теленор постоянно 3G от Симитли до Г. Делчев, Виваком 70% извън населените места беше на edge. Кой къде какво инвестира не знам, нямам идея как е било преди в този участък, но това са фактите за мен. И веднага ми изби в главата рекламата на Вива "Мрежата с най-добро 3G покритие"...

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 юни 2015, 17:37

А таксата за срока на договора ли е , или изобщо?
След 2 години ако не се преподпише какво се случва?

ET
Контакти:

Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от ET » 22 юни 2015, 00:13

Договора остава безсрочен на същите условия и цена.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от PoceH_BS » 23 юни 2015, 10:12

@[B]ET[/B] - [Quote]А някой има ли, сключил договор по тази промоция - да не се окаже, че има разлика между това, което казват и писмените условия по договора.[/Quote]

Прикачам снимка да се види какво пише в договора (подчертал съм с червено за разделянето на MB).

За всеки случай ето и тука я качвам: http://prikachi.com/images/579/8189579U.jpg

-----------------------------------

@[B]MyKnock[/B] - [Quote]Не забравяйте ,че интернета се дели на дневен и нощен достъп. Всъщност получаваш 1 gb интернет. [/Quote]

Няма такова нещо! В договора пише (и реално е така), че не се дели на дневен/нощен до 30.06.2015 г., но съм 99% сигурен, че ще удължът срока до края на другия месец (и така всеки месец), както го правят от миналата година насам!

@[B]bomobilebulgaria[/B] - [Quote]При положение, че Теленор в момента имат същото промо и със сигурност няма да делят, не виждам за какво да се рискува.[/Quote]

Защото мрежата на Теленор не е толкова добра колкото на Виваком, защо да се рискува с Теленор?

@[BG][B]Agent_Kowalski[/B] - [Quote]А таксата за срока на договора ли е , или изобщо?
След 2 години ако не се преподпише какво се случва?[/Quote]

Да, 15 лв. са за целият срок на договора, след това минаваш на стандартна тарифа (в последните 3 месеца до изтичането му, можеш да промениш плана).
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

ET
Контакти:

Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от ET » 23 юни 2015, 12:51

Благодаря за информацията. Може и аз да мина тия дни да се "заробя" за две години - условията са прилични, интернета не ми пречи и да се дели, в офиса ми казаха, че не се дели, но не ми пречи и да се дели, също ми казаха, че след като изтече продължава при същите условия, разбира се валидно е какво пише, а не какво казват.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 23 юни 2015, 13:04

Не съм убеден дали мрежата на теленор е толкова по-зле вече...на много места виждам 3г където и виваком нямат.
Иначе офертата не е съвсем същата.
При теленор нета е 4гб,а при виваком 2гб.
Не знам дали част от минутите при теленор важат в роуминг и/или към някоя международна зона.
При теленор като изтече договора отиваш на 39.90 такса.
Това са разликите.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от PoceH_BS » 23 юни 2015, 16:16

[Quote]Не съм убеден дали мрежата на теленор е толкова по-зле вече...на много места виждам 3г където и виваком нямат.[/Quote]

Теленор не са разширявали мрежата, само я обновиха. Там където при Глобул е нямоло покритие и сега няма. На много места все още има проблеми с разговорите (говоря за градовете, не за гори/планини).

[Quote]Иначе офертата не е съвсем същата.
При теленор нета е 4гб,а при виваком 2гб.[/Quote]

За смартфон не виждам нужда от 4GB мобилен интернет.

[Quote]Не знам дали част от минутите при теленор важат в роуминг и/или към някоя международна зона.[/Quote]

Единственият минус на плана на Виваком е, че 400-те минути към I-ва м-на група се изчерпват първи (с приоритет пред останалите).

[Quote]При теленор като изтече договора отиваш на 39.90 такса.[/Quote]

До 2 години със сигурност ще има по-добри оферти и ще можеш да си смениш абонаментния план 2-3 месеца преди изтичането на договора.

[Quote]Това са разликите.[/Quote]

Не мога да си позволя да рискувам с Теленор за 1-2 дребни разлики. В крайна сметка всеки си решава за него си.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от bomobilebulgaria » 23 юни 2015, 16:31

[Quote]При теленор нета е 4гб,а при виваком 2гб.[/Quote]
До колкото съм запознат, офертата на Теленор е 1000 мин. и 2000 Мб.
[Quote]За смартфон не виждам нужда от 4GB мобилен интернет.[/Quote]
Миналия месец наблъсках към 5ГБ, при все, че не съм някакъв фейс маниак или да гледам много тубата. Всеки му според нуждите. Ако имаш пък смартфон от тези новите извращения с 2к екран, 2ГБ са ти до никъде.

Отговори