Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 23 юни 2015, 20:05

Точно, преди няколко седмици и аз пътувах по същия път и забелязах същото. Не помня в коя тема съм го писал, но поня няколко пъти го повторих (beer)

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от bomobilebulgaria » 23 юни 2015, 20:09

[Quote]Не съм искал да се заяждам, но да ми казваш, че е извратено да ползвам 2к дисплей[/Quote]
Не знам какво си искал да направиш, но така изглеждаше.
В крайна сметка разбра, че трафика си зависи от резолюцията по един или друг начин.
Също така не бих искал да ми слагаш думи в устата. Не съм казал, че е извратено да ползваш 2 или 4 или 10к резолюция, а самата технология е извратено да се ползва на половин или една педя устройство или по-точно казано - нецелесъобразно ;) Негативите са много повече от положителните неща (до колкото мога да приема, че ги има изобщо).

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от PoceH_BS » 23 юни 2015, 20:17

@[BG][B]Agent_Kowalski[/B] - Не четеш какво съм написал. Мрежата е обновена (където преди си имал GPRS, сега имаш WCDMA / HSPA / HSPA+). Мрежата не е разширявана (където не е имало GPRS и сега няма). Е, при мен са малко по-скромно нещата - по около 2000км на месец, така че моите уважения и към теб, но нека направим разлика м/у обновяване и разширяване на мрежата... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 23 юни 2015, 20:20

Не брат, ти не разбра. Трафикът зависи изцяло от теб! Ако искаш гледаш 240п, ако искаш гледаш 1080п, ако имаш техника и възможност може да гледаш 1440p. Ако нямаш възможност, нищо не гледаш, тва е положението.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 23 юни 2015, 20:21

Ееее чакай сега това са две различни мрежи.2г и 3г.
Където преди е нямало никой дори 2г сега не знам дали има нещо или няма.Под разширена мрежа разбирам където е било 2г сега да има 3г.Говорим за интернет основно.Разговори всички имат.Където нямаме 3г за интернет много много не можем да говорим.Тезата ми е че имат на много повече места 3г където преди са нямали и май се получава че имат и на много места 3г, където друтие два оператора нямат.

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от bomobilebulgaria » 23 юни 2015, 20:25

[Quote]Не брат, ти не разбра. [/Quote]
[Quote]Що за извратена мисъл? Какво общо има интернетът с резолюцията на екрана... Мислете преди да ръсите бисери.[/Quote]
Баш точно разбрах и ти обясних.
Ти ако искаш си играй да сваляш резолюция, за да гледаш петна. Трафика и резолюцията са пряко свързани неща, виждам че още не си го разбрал, но по-добре нямаше как да ти го обясня.... Повече жокери нямам :D

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 23 юни 2015, 20:37

[Quote]Всеки му според нуждите. Ако имаш пък смартфон от тези новите извращения с 2к екран, 2ГБ са ти до никъде. [/Quote]
Ето 2ГБ са ми до никъде, за да си ползвам извращението имам 10. Очевидно в края на месеца, въпреки 2к дисплея ми остават 5ГБ... Хайде сега (beer) и кой каквото иска това да ползва. ;)

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от PoceH_BS » 23 юни 2015, 21:27

[Quote]Под разширена мрежа разбирам където е било 2г сега да има 3г.Говорим за интернет основно.[/Quote]

Бъркаш основно понятията за последно ще се опитам да ти го обясня така: Покритието на територията на страната НЕ се е разширило/увеличило, само е сменена технологията от GPRS към WCDMA / HSPA / HSPA+
Това се нарича ОБНОВЯВАНЕ. Надявам се вече да си го разбрал.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Paffkata™ » 23 юни 2015, 23:03

Росене, след 24 месеца таксата ти става 29.90 лв + добавките за международни разговори отделно за двете добавки!
В момента няма оператор, който да запазва промоционалната такса след 24 месеца.

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.

Мнение от Вито » 23 юни 2015, 23:08

Един месец преди да изтече договорът си сменяш плана. :) Предполагам, че до 24 месеца ще има по-добри от днешните предложения... ;)

Отговори