Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Точно, преди няколко седмици и аз пътувах по същия път и забелязах същото. Не помня в коя тема съм го писал, но поня няколко пъти го повторих (beer)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Не съм искал да се заяждам, но да ми казваш, че е извратено да ползвам 2к дисплей[/Quote]
Не знам какво си искал да направиш, но така изглеждаше.
В крайна сметка разбра, че трафика си зависи от резолюцията по един или друг начин.
Също така не бих искал да ми слагаш думи в устата. Не съм казал, че е извратено да ползваш 2 или 4 или 10к резолюция, а самата технология е извратено да се ползва на половин или една педя устройство или по-точно казано - нецелесъобразно ;) Негативите са много повече от положителните неща (до колкото мога да приема, че ги има изобщо).
Не знам какво си искал да направиш, но така изглеждаше.
В крайна сметка разбра, че трафика си зависи от резолюцията по един или друг начин.
Също така не бих искал да ми слагаш думи в устата. Не съм казал, че е извратено да ползваш 2 или 4 или 10к резолюция, а самата технология е извратено да се ползва на половин или една педя устройство или по-точно казано - нецелесъобразно ;) Негативите са много повече от положителните неща (до колкото мога да приема, че ги има изобщо).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
@[BG][B]Agent_Kowalski[/B] - Не четеш какво съм написал. Мрежата е обновена (където преди си имал GPRS, сега имаш WCDMA / HSPA / HSPA+). Мрежата не е разширявана (където не е имало GPRS и сега няма). Е, при мен са малко по-скромно нещата - по около 2000км на месец, така че моите уважения и към теб, но нека направим разлика м/у обновяване и разширяване на мрежата... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Не брат, ти не разбра. Трафикът зависи изцяло от теб! Ако искаш гледаш 240п, ако искаш гледаш 1080п, ако имаш техника и възможност може да гледаш 1440p. Ако нямаш възможност, нищо не гледаш, тва е положението.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Ееее чакай сега това са две различни мрежи.2г и 3г.
Където преди е нямало никой дори 2г сега не знам дали има нещо или няма.Под разширена мрежа разбирам където е било 2г сега да има 3г.Говорим за интернет основно.Разговори всички имат.Където нямаме 3г за интернет много много не можем да говорим.Тезата ми е че имат на много повече места 3г където преди са нямали и май се получава че имат и на много места 3г, където друтие два оператора нямат.
Където преди е нямало никой дори 2г сега не знам дали има нещо или няма.Под разширена мрежа разбирам където е било 2г сега да има 3г.Говорим за интернет основно.Разговори всички имат.Където нямаме 3г за интернет много много не можем да говорим.Тезата ми е че имат на много повече места 3г където преди са нямали и май се получава че имат и на много места 3г, където друтие два оператора нямат.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Не брат, ти не разбра. [/Quote]
[Quote]Що за извратена мисъл? Какво общо има интернетът с резолюцията на екрана... Мислете преди да ръсите бисери.[/Quote]
Баш точно разбрах и ти обясних.
Ти ако искаш си играй да сваляш резолюция, за да гледаш петна. Трафика и резолюцията са пряко свързани неща, виждам че още не си го разбрал, но по-добре нямаше как да ти го обясня.... Повече жокери нямам :D
[Quote]Що за извратена мисъл? Какво общо има интернетът с резолюцията на екрана... Мислете преди да ръсите бисери.[/Quote]
Баш точно разбрах и ти обясних.
Ти ако искаш си играй да сваляш резолюция, за да гледаш петна. Трафика и резолюцията са пряко свързани неща, виждам че още не си го разбрал, но по-добре нямаше как да ти го обясня.... Повече жокери нямам :D
Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Всеки му според нуждите. Ако имаш пък смартфон от тези новите извращения с 2к екран, 2ГБ са ти до никъде. [/Quote]
Ето 2ГБ са ми до никъде, за да си ползвам извращението имам 10. Очевидно в края на месеца, въпреки 2к дисплея ми остават 5ГБ... Хайде сега (beer) и кой каквото иска това да ползва. ;)
Ето 2ГБ са ми до никъде, за да си ползвам извращението имам 10. Очевидно в края на месеца, въпреки 2к дисплея ми остават 5ГБ... Хайде сега (beer) и кой каквото иска това да ползва. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Под разширена мрежа разбирам където е било 2г сега да има 3г.Говорим за интернет основно.[/Quote]
Бъркаш основно понятията за последно ще се опитам да ти го обясня така: Покритието на територията на страната НЕ се е разширило/увеличило, само е сменена технологията от GPRS към WCDMA / HSPA / HSPA+
Това се нарича ОБНОВЯВАНЕ. Надявам се вече да си го разбрал.
Бъркаш основно понятията за последно ще се опитам да ти го обясня така: Покритието на територията на страната НЕ се е разширило/увеличило, само е сменена технологията от GPRS към WCDMA / HSPA / HSPA+
Това се нарича ОБНОВЯВАНЕ. Надявам се вече да си го разбрал.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Росене, след 24 месеца таксата ти става 29.90 лв + добавките за международни разговори отделно за двете добавки!
В момента няма оператор, който да запазва промоционалната такса след 24 месеца.
В момента няма оператор, който да запазва промоционалната такса след 24 месеца.
Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Един месец преди да изтече договорът си сменяш плана. :) Предполагам, че до 24 месеца ще има по-добри от днешните предложения... ;)