Оферти Декември 2015
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Ако се пренесе от БОБ дали е възможно на Безкрай 50 с 50% отстъпка?
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Ми отидии опитай. След това ще кажеш
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Специално питах днес в офис на мтел за пренос от БОБ - не става. Трябва да се правят врътки = пренос на друг оператор с предплатена - загубена работа общо взето...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
прехвърляне в Мтел само в офис ли е възможно, нещо Мтел магазин или *88?
Поне след подаване на заявката за пренос ако може
такса да икономисаме през онлине мтел магазина
Поне след подаване на заявката за пренос ако може
такса да икономисаме през онлине мтел магазина
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
До колкото знам не става през онлайн магазина да се пренесе номер. Опитах, но никъде не можах да намеря опция за пренасяне.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Ако се разпадне евросъюза тарифата на телефона ще ни е последният проблем!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Забравихте времената, когато плащахме сметки по 150-200лв., а получавахме по един ***!!!
Ванка брат тия хора все още си плащат такива сметки, само дето сега разликата от таксата до 150-200лв я плащат за лизинги на висок клас смартфони :)
В повечето случай логиката е "Така и така съм свикнал на 180 лв ами ми кажи какъв да е телефона до тия пари"
;)
Ванка брат тия хора все още си плащат такива сметки, само дето сега разликата от таксата до 150-200лв я плащат за лизинги на висок клас смартфони :)
В повечето случай логиката е "Така и така съм свикнал на 180 лв ами ми кажи какъв да е телефона до тия пари"
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Желязна логика! :D Пърата ми такса беше 12 лв,без включени минути а минутата 2.40 лв. После минах на 18 лв такса за да говоря по-евтино на минута.Сега за 25-30 лв лева ви дават пълна свобода и пак има недоволни!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Впрочем сега се връщам от мтел да ми предложат персонален план( и вътрешно ми стана смешно като ми предложиха трансфера за 15лв), но ми направи впечатление че написа като срок на оферта 20 декември и дали някой нещо да е чул или просто си измисли дата колежката консултантка :) ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Този персонален план за преподписване ли е или за прехвърляне на номер от друг оператор ?