Оферти Декември 2015
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
За теленор на 100% предлагат за 15лв. 1000 национални и 2 Гб само при пренос, при Виваком може би защото се оказа една позната, но после като разбрах че било 2 ГБ за дневна и 2 за нощна нещо се отказах. Реално за Виваком предлага стандартната промоция за 18лв. 1500 минути и 2250 МБ, а при пренос Теленор 15лв. 1000 минути и 2ГБ и лично се колебая дали да бъде Теленор или Виваком, хубавото че на Теленор ако излезе някаква оферта до 18лв. мога да са мина на нея .
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
При Теленор винаги можеш да качваш такса, при Виваком можеш, но на непромоционални условия или чак в последните 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Мтел дават iphone 6s 64gb за 1096лв в брой + мтел безкрай 50 на цена 25лв на месец, само че не ти дават бонусните гигабайти и интернета е 6гб + 2гб фейсбук + 2гб вибер
Имаше безкрай 30 на цена 21лв но за 4лв отгоре по-добре да имаш 200мин разговори към ЕС. това е при преминаване от теленор. мисля че офертата е отлична.
Имаше безкрай 30 на цена 21лв но за 4лв отгоре по-добре да имаш 200мин разговори към ЕС. това е при преминаване от теленор. мисля че офертата е отлична.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Явно, значи да отивам утре при Теленор, това ми хареса за преминаване в горен план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Пичове ще се прехвърля един номер от Виваком на Мтел Трансфер 50 за 25 лева. И ще се взима смартфон до 30лв.
Спрял съм се на Леново S60 - 13мег. камера 5 предна. 2ГБ рам. 64 битова архитектура.
Какво ви е мнението за модела и има ли нещо по-добро за тази цена 30 лв. Не ме интересува нищо над 30 лв примерно Хуауей p8 lite който е 99лв или други подобни.
Ако може дайте мнение ? Благодаря предварително.
Спрял съм се на Леново S60 - 13мег. камера 5 предна. 2ГБ рам. 64 битова архитектура.
Какво ви е мнението за модела и има ли нещо по-добро за тази цена 30 лв. Не ме интересува нищо над 30 лв примерно Хуауей p8 lite който е 99лв или други подобни.
Ако може дайте мнение ? Благодаря предварително.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Щом те интересува Андроид, отиваш в форума на Анднроид и специално на http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=76516
Можеш да прочетеш мнения и за други марки и модели:)
Можеш да прочетеш мнения и за други марки и модели:)
Re: Оферти Декември 2015
Аз все още не мога да разбера да се надявам ли на оферта от някой оператор за всички услуги накуп (план за телефона+домашен нет+Тв), тъй като в момента за тях плащам 65лв на месец в моемнта на Мтел при неизгодни условия и изтичащи договори този месец ?
Някой знае ли ?
(woo)
Някой знае ли ?
(woo)
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Оферти Декември 2015
Не се надявай.
Re: Re: Оферти Декември 2015
Аз,за домашен интернет подписах безсрочен договор на близу.Има промоция в момента- за 100 мб,предплащат се за 3 месеца 29.97лв и след 3 месеца таксата остава 9.99лв безсрочен договор а скороста пада на 25мб,има и промоция за тв пак на безсрочен договор при същите условия,може да пуснат и пакетна услуга с мтел около коледа.Ако някои ще преподписва на близу мога да му дам промоционален талон срещу който и той и аз ще получим по 1 месец безплатни услуги,т.е ако заведа нов клиент и двамата ползваме по 1 месец според плановете си!
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Сега говорих с Мтел... казаха и те да не се надявам. Можели да ми предложат само това което виждам на сайта. Като ги попитах защо им е такава политиката за задържане на стари клиенти, отговора беше "това е положението"... :S