Оферти Декември 2015
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Наистина мтел имат доста скапана политика от 1551 ще ми приказват колко лоялен съм бил, никога не съм закъснявал със плащанията и за това цялото ми предложиха към стандартен трансфер един любим номер от мрежата на мтел :D и упорите все ми предлагат таблет леново и даже им намекнах, че за сега обмислям да се прехвърля на друг оператор и пак си продължиха да ме убеждават. Но реално консултантите/операторите не са си ви, мтел винаги са имали шитната политика за стари клиенти, то и за това по-голям смисъл има на всеки 2 години да си прехвърляш номера, просто защото ще ти дават повече неща.
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
еми така като гледам май ще се минава на Виваком...
Имат промоции:
- 2х минути и 3х МБ към плановете за телефон
- отстъпки за първите 2 или 7 месеца, при подписване на 12/24 месечен договор за домашен нет + ТВ
Имат промоции:
- 2х минути и 3х МБ към плановете за телефон
- отстъпки за първите 2 или 7 месеца, при подписване на 12/24 месечен договор за домашен нет + ТВ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
За тези пари няма да намериш нищо по-добро, телефонът си е оферта, особено за парите които се предлага.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Днес ходих в Мтел и Теленор за пренесен номер ми говорият.Мтел изключват Боб ,защото те били едно така ми казаха.
Мтел
21 лв с ддс
Неограничени минути
7 gb като от тях 2 били за facebook и 2 от тях viber и остават още 3 gb за други.
Незнаех за това рзделение.
25 лв с ддс
неораничени минути към всички
10 gb интернет като от тях 6 gb за други ,2 гб за facebook i 2 gb viber.
200 мин в ЕС
200 смс за мтел
200 мин ромунинг
200 мв роулминг
Теленор
25 лв такса с ДДС
неограничени минути
10 Gb интернет
неограничени към facebook,sinoptik,novoni и abv.
неограничени смс теленор.
200 мин към Зона 1
Това ми предложина с повече минути от 1000.
Мтел
21 лв с ддс
Неограничени минути
7 gb като от тях 2 били за facebook и 2 от тях viber и остават още 3 gb за други.
Незнаех за това рзделение.
25 лв с ддс
неораничени минути към всички
10 gb интернет като от тях 6 gb за други ,2 гб за facebook i 2 gb viber.
200 мин в ЕС
200 смс за мтел
200 мин ромунинг
200 мв роулминг
Теленор
25 лв такса с ДДС
неограничени минути
10 Gb интернет
неограничени към facebook,sinoptik,novoni и abv.
неограничени смс теленор.
200 мин към Зона 1
Това ми предложина с повече минути от 1000.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Аз това за Теленор го знам с 4 ГБ нет.
Днес ходих в офис на МТЕЛ... Тези условия са валидни само за пренос на номера от другите оператори към тях!
За клиенти на МТЕЛ на договор или клиенти на БОБ условията не важат! Ако искате да прекратите договора си и да се прехвърлите към Виваком или Теленор трябва да заплатите всички такси до края на договора Ви, ако имате закупен телефон при подписването на договора то трябва да платите допълнително още 5 такси!
В моя случай трябва да платя 15 такси и още 5 за това, че съм закупил телефон от тях въпреки, че съм го купил в брой!
За клиенти на МТЕЛ на договор или клиенти на БОБ условията не важат! Ако искате да прекратите договора си и да се прехвърлите към Виваком или Теленор трябва да заплатите всички такси до края на договора Ви, ако имате закупен телефон при подписването на договора то трябва да платите допълнително още 5 такси!
В моя случай трябва да платя 15 такси и още 5 за това, че съм закупил телефон от тях въпреки, че съм го купил в брой!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
На мен даже ще има да ми връщат около 5 лв като си пуснах заявлението към Теленор :D, нали таксите вървят един месец напред и на мен ми се отчита до 27 число на текущия месец. Но е хубаво наистина да се прехвърля, когато няма толкова оставащи месец от договора към даден оператор, но не виждам след като си купил в брой даден телефон да ти искат 5 каси. Има ли го в в общите условия/договора това, ако го няма КЗП ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Не искам да споря, но тука има нещо гнило и объркано...Как ще искат още 5 такси?!? Ако примерно имаш 5 месеца до края на договора, то 5месеца ще плащаш по 20лв да речем и ще им дадеш 100лв за това време, нищо че си взел телефон...Ако сега им се дадат 100лв на куп и си махнеш номера от тях, то тогава не си ги ощетил по никакъв начин...как ще искат тогава още 5 такси...Не е нормално това, колкото и да сме свикнали да ни пускат по пързалката, толкова години вече....
-
Някой знае ли за Теленор, дали наистина са реални тези 128 kbps ,след свършване на максималните МБ, че сега се загледах че за офертата за 15лв. пише Резерв Стандарт 39,99лв. и накрая видях ценова листа и , че за този план пише 128 kbps като скорост.
Re: Оферти Декември 2015
Някой би ли потвърдил, че офертите на Mtel за прехвърляне от друг оператор сътоветно Безкрай 30 за 21 лева и Безкрай 50 за 25 лева са истински?