Оферти Декември 2015
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Вече номера е 089 619 8777 и за 1,5лв получаваш 3лв заредена суми и бонус
5000 минути към 5 номера от групата Семейство и Приятели
200 SMS към мобилни Мтел номера
200 MB мобилен интернет
30 дни валидност
Карти само от Мтел.
Като гледам, че пак е Пазарджик, сигурно пак е Радул циг@нин@, дето му ги карали с бусовете сим-картите.
[Quote]А и Боко не знам как ще извади 800 млн евро примерно т.е към 1 милиард и половина лева.[/Quote]
Според мълвата след първият мандат си е тръгнал със скътана 4 млрд лева народна пара. А вече се чува, че кове 7-мият си милиард.
5000 минути към 5 номера от групата Семейство и Приятели
200 SMS към мобилни Мтел номера
200 MB мобилен интернет
30 дни валидност
Карти само от Мтел.
Като гледам, че пак е Пазарджик, сигурно пак е Радул циг@нин@, дето му ги карали с бусовете сим-картите.
[Quote]А и Боко не знам как ще извади 800 млн евро примерно т.е към 1 милиард и половина лева.[/Quote]
Според мълвата след първият мандат си е тръгнал със скътана 4 млрд лева народна пара. А вече се чува, че кове 7-мият си милиард.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Преди малко разгледах сайта на Мтел. Там може да се види кога дадено устройство е в наличност и кога не.
От 40 смартфона(тези, които са в промоция) 26 за изчерпани. А пък тези от 1 лв. само 1 модел го има наличен.
Само казвам. :)
От 40 смартфона(тези, които са в промоция) 26 за изчерпани. А пък тези от 1 лв. само 1 модел го има наличен.
Само казвам. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Да, но това индикира само дали го имат в онлайн магазина, а не че е изчерпана бройката и го няма по магазините. На майка за Коледа зех една lumia, която пак така я даваха, че е изчерпана, но на място си я имаха, даже и в различни цветове ми казаха къде я има.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
То и на лумия 535 дава "няма наличност" ама си го продават по магазините.И на леново таб 2 а8-50 миналата седмица даваше "недостатъчна наличност" а го имаше навсякъде.Явно си някъде зад бюро а не си от продавачите щом не си знаеш стоката ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Оферти Декември 2015
Като цяло тази година няма добри оферти за телефони с плановете до 20лв,визирам виваком.Най-добре откъм цена що годе приличен телефон излиза леново а5000,с план smart s за 8.90лв на месец,исках поне леново а6000 но не го предлагат изобщо вече във виваком,говоря за телефони на прилични цени за по-скъпи има много.Дали да очакваме нещо около коледа или взимам на майка ми такъв?
За телефони в Мтел звънкаш на *88 и ще ти кажат в кой магазин какви наличности има. При нужда ще ти го запазят.
Re: Re: Оферти Декември 2015
В Ментел имат Леново A6000 с Безкрай 30 (21 лева на месец е ако идваш от друг оператор) за 80 лева в брой или 4 лева на месец, а за 9 лева на месeц или 180 лв в брой може да вземеш Vibe P1m, който е доста по-добър според мен.
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
За пренесен номер офертатите са добри.
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Може ли някой да каже дали офертата на Мтел за прехвърляне на номер на Безкрай 30 на 21лв важи още?
P.S. За много години! Всичко най-хубаво ви пожелавам!
P.S. За много години! Всичко най-хубаво ви пожелавам!
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Да всe още важи Безкрай 30 за 21 лева и Безкрай 50 за 25 лева, като ако искаш да вземеш телефон и за двата плана се гледа цената на Безкрай 30.