Оферти Декември 2015
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
5-ти е събота,едва ли преди понеделник.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Ако е сигурна информацията, то ще бъде или днес 4 или чак на 7( понеделник). Едва ли събота и неделя ще обявят и пуснат.
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Пускали са и в събота промо оферти, а както гледам тази е "под масата", защото е за пренос на номер и явно не им пука, че ще почне да се предлага в куц ден като събота.
Май ще спечеля баса (whistle):D все пак Мтел отговориха
Май ще спечеля баса (whistle):D все пак Мтел отговориха
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Оферта само за прехвърляне на номер за мен не е конкурентен отговор! Все пак тея дни ще видим дали няма да е за всички...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Куц ден, куца оферта ако е само за пренос на номер, което за втори пореден път доказва, че за мтел потребителя е стадо овце. Макар че аз лесно ще се уредя. Прехвърлям си номера от мтел на виваком на прима( ако може на прима), след като прекратя с мтел и се прехвърля на виваком със сегашния номер на прима( вместо на договор), то правя обратното врътка от прима на виваком се прехвърлям на мтел и получавам офертата, но доста време и нерви ще трябват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Няма ли да стане да се прехвърлиш от мтел на боб и обратното?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
По бърза ще бъде процедурата по прехвърлянето ли ? Ако офертата е сигурна, т.е че се предлага за всички стига да си я поискаш схемата е измислена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Нали се чудеше дали ще стане да се прехвърлиш към предплатена карта и после даотидеш в мтел като нов абонат.Имах предвид ако не стане,да пробваш да се прехвърлиш на боб и после пак към мтел.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
А сигурно ли е, че офертата е само за пренос, а не и за нови клиенти. Питам, защото реално договора не се води на мое име, а аз използвам картата и най-лесно разваляме и сключваме нов договор на мое име, ако офертата важи и за нов абонат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
А каква е офертата все пак?