Оферти Декември 2015
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Има ли инфо вече? Слух ли е офертата на Мтел или истина?
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Намалението ще е по голямо. Безкрай 50 ще бъде 25 лева при порт. И други благини ще има, но едно по едно..- инфо има, просто не виждам голям смисъл да пиша вече в този форум и рядко взимам участие, за вбъдеще още по-рядко. Случайно ти прочетох поста и реших да ти отговоря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
А без порт как стоят нещата? И кога ще са налични тия оферти?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Какво ще рече порт ? И аз като като колегата се интересувам кога ще стане ясно всичко. Интересно, ако не безкрай 50 е 25 лв, това ще рече 50% по-ниска такса Съмнява ме безкрай 30 да го пуснат на 15лв :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Неограничени разговори,7 ГБ нет-3общ,при пренос,21 лев.Това е засега! Това в Мтел. Ще е много неприятно за мен ако Теленор не реагират,в този си вид офертите на Мтел и Виваком са доста по-изгодни за мен,ще се пренасям явно.
Ок. Благодаря за инфото.:) Ще чакаме понеделник.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Впрочем само аз ли смятам за глупава идеята, да прави така 2 ГБ за фейсбук, 2 ГБ за вайбър( мисля че и теленор имаха нещо за абв, спортал и синоптик). Според мен ако ще се прави подобно нещо, то за мтел трябва да се обединят и да станат 4ГБ за фейсбук, вайбър, youtube и може би още още нещо популярно. Така хора, които не използват толкова фейсбук и вайбър губят на месец по 1-2 ГБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
На ментел им е толкова зле нета напоследък, че и 100гб да ти дадат все тая...
Re: Re: Оферти Декември 2015
Мтел в момента предлагат за служители - мтел, боб, близу безкрай тарифите от 40лв нагоре с 50% отстъпка, трансфер тарифите с 20% отстъпка :-) Сигурно искат да хванат от Близу служителите да си направят карти на роднините :-)
Има вероятност това да излезе като готова коледна оферта :-) Ще видим :-)
Има вероятност това да излезе като готова коледна оферта :-) Ще видим :-)
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Остави ги м-тела те са прочетена книга, помисли върху офертата която получи по телефона.
тези оферти дето се обсъждат тук са смехотворни.
тези оферти дето се обсъждат тук са смехотворни.