Оферти Декември 2015
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Да, и аз знам, че ги дават на служители тия неща. Дано да ги пуснат за клиенти.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Съмнява ме да предложат 50% отстъпка за безкрай на всички.
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Защо да не предложат? При положение, че вива предлагат за 30 лева, 12 000 мб. нет и на практика неограничени разговори (8000 минути), едва ли някой би дал 40 - 50 лева за планове с по - малко нет. Според мен ако искат да са конкурентни има логика да свалят цените. Тия планове над 30 лева не знам защо изобщо ги държат, аз не се сещам да имам някой познат, който да е на план над 30 лева.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Е аз ще се зарадвам, ако ми пуснат безкрай 30 на 15лв, ама няма :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Някой беше писал по - напред за безкрай 40, на 21 лева, това е по - реалистично според мен :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Актуални скрити оферти от днескашното ми обикаляне по магазините и разговор с оператор:
[B]МТЕЛ[/B]
[B]Мтел Безкрай 30[/B]
- 5 GB Интернет + 2 GB Viver + 2 GB Facebook
- Неограничени разговори
- такса 30 лв.
[B]Мтел Безкрай 40[/B]
- 9 GB Интернет + 2 GB Viver + 2 GB Facebook
- Неограничени разговори
- такса 40 лв.
Двете оферти се предлагат за текущи клиенти чрез оператор от центъра за лоялни клиенти, като нямат право в магазините да ги предлагат. При пренос на номер имат опцията за коментираните по-нодолу планове - Безкрай 30 за 21 лв. От стандартните планове може да се ползва 20% отстъпка ако се ползва втора карта на Безкрай или сателитна телевизия (без други комбинации - интернет, интерактивна или пакет).
[B]ТЕЛЕНОР[/B]
[B]Нон стоп 29,99 - при пренос на номер[/B]
- Неограничени разговори
- 4 GB Интернет + неограничен Facebook, Whats up и др. приложения
- 200 мин. международни разговори Зона 1
- 24,99 лв. такса (при пренос)
Таксите с по-ниски мегабайти не съм ги гледал, защото не ме интересуват, но ги има. Основни при всички промоцията тази Коледа е само при пренос на номер....
[B]МТЕЛ[/B]
[B]Мтел Безкрай 30[/B]
- 5 GB Интернет + 2 GB Viver + 2 GB Facebook
- Неограничени разговори
- такса 30 лв.
[B]Мтел Безкрай 40[/B]
- 9 GB Интернет + 2 GB Viver + 2 GB Facebook
- Неограничени разговори
- такса 40 лв.
Двете оферти се предлагат за текущи клиенти чрез оператор от центъра за лоялни клиенти, като нямат право в магазините да ги предлагат. При пренос на номер имат опцията за коментираните по-нодолу планове - Безкрай 30 за 21 лв. От стандартните планове може да се ползва 20% отстъпка ако се ползва втора карта на Безкрай или сателитна телевизия (без други комбинации - интернет, интерактивна или пакет).
[B]ТЕЛЕНОР[/B]
[B]Нон стоп 29,99 - при пренос на номер[/B]
- Неограничени разговори
- 4 GB Интернет + неограничен Facebook, Whats up и др. приложения
- 200 мин. международни разговори Зона 1
- 24,99 лв. такса (при пренос)
Таксите с по-ниски мегабайти не съм ги гледал, защото не ме интересуват, но ги има. Основни при всички промоцията тази Коледа е само при пренос на номер....
Re: Оферти Декември 2015
Както казах и по рано, Мтел няма да пусне нищо ново тази коледа, освен "схемата" при пренос на номер. Затова няма смисъл да се коментира дали ще има нещо за 15 или за 21 лв.
-
Re: Re: Оферти Декември 2015
Аз да попитам, която се прехвърля номер, в моя евентуален случай за сега, трябва ми първо да се мине през Мтел и после да се отиде в избрания оператор( за сега Виваком) или може директно във Виваком да се отиде за пренос на номер+ подписване на договор ?
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Отиваш направо в избрания нов оператор в случая Виваком и за 2 дни си абонат без да даваш обяснения на М-тел.
-
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
А как стои с таксата за текущия период( който ми се отчита май беше 28 на предходния до 27 на текущия месец) ?