Официално е! Виваком стават алчни хиени. Събират незаконно пари.
Re: Официално е! Виваком стават алчни хиени. Събират незаконно пари.
[Quote]американците май само са точили кинти и са теглели кредити да си запушат дупките.[/Quote]
Точно така е, а когато ножа опря до кокала, т.е кредиторите си поискаха парите, разпродадоха каквото можаха.
Точно така е, а когато ножа опря до кокала, т.е кредиторите си поискаха парите, разпродадоха каквото можаха.
Уха 5000 лева заплата, браво ве. Кажи и ний как да намерим такава работа. Само вШопите май работите за пари? НАЛИИИИ?;)
То затова цяла Бг, дет се вика от кол и въже, се изтърси при нас шопите и сега нЕмаме грам спокойствие(angry)
ех, как се отклонявате от темата. Скоро ще почваме да трием.
Да, нека пишем по темата - това че човекът е попаднал на някаква нервна патка, не прави обсужването на клиентите на Виваком като цяло лошо.
Аз миналата седмица взех карта с UniCall S и телефон LG от тези по 10 лв. - съответно ми взеха 10 лв. за телефончето и 30 лв. депозит, които мацката подчерта, че се възстановяват във втората фактура. Отделни 15 лв. за пакета не ми взе.
Аз миналата седмица взех карта с UniCall S и телефон LG от тези по 10 лв. - съответно ми взеха 10 лв. за телефончето и 30 лв. депозит, които мацката подчерта, че се възстановяват във втората фактура. Отделни 15 лв. за пакета не ми взе.
Те и в магазина са му обяснили лошо, щом се е наложило да се обади.
А можеш ли да сложиш скан едно копие на фактурата в която е отразен въпросния 30 левов депозит?... Аз имам искрени съмнения, относно информацията, която ни поднасяш..30ле се вземат по ЛИЧНА преценка на продавач-консултганта при закупуване на телефон нисък клас на лизинг и то само ако купувача е ненадежден(каквото и да значи това).
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Ситуация като описаната е много вероятна при нашия манталитет, но си се заиграл с името на темата и според мен си боядисал нещата по свой си собствен кафяв вкус8)
Пусни един скан на фактурата си както казва колегата преди мен за да знаем от какво да се пазим.
Нали не говориш "на едро" колкото да се намираш на приказка?
Пусни един скан на фактурата си както казва колегата преди мен за да знаем от какво да се пазим.
Нали не говориш "на едро" колкото да се намираш на приказка?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не се карайте, човекът очевидно е на мениджърска позиция, ако не и съсобственик. Колкото до шопския въпрос - на никого не му е приятно година след година в родния му град да се изсипват всякакви елементи. Но пък от друга страна, ако за последните 30-40 години не бяха идвали да учат и работят тук толкова специалисти, лекари и инженери, софиянци щяха да видят сегашния стандарт на живот (заплати и доходи от наеми) през крив макарон.
По темата... аз лично съм любопитен как ще се развият нещата. Притеснявам се от всеки признак на израждане на най-коректния за мен мобилен оператор. Не си правя илюзии, че ще продължава вечно, но ще се радвам да е така, докато няма алтернатива.
По темата... аз лично съм любопитен как ще се развият нещата. Притеснявам се от всеки признак на израждане на най-коректния за мен мобилен оператор. Не си правя илюзии, че ще продължава вечно, но ще се радвам да е така, докато няма алтернатива.
[Quote]30ле се вземат по ЛИЧНА преценка на продавач-консултганта при закупуване на телефон нисък клас на лизинг и то само ако купувача е ненадежден(каквото и да значи това). [/Quote]
Нищо подобно! Продавачката каза, че 30-те лева се вземат от всеки вече при покупка на телефон, защото имало практика клиент да купи промо телефон с карта и след това да "забрави" за плащането на сметките.
Нищо подобно! Продавачката каза, че 30-те лева се вземат от всеки вече при покупка на телефон, защото имало практика клиент да купи промо телефон с карта и след това да "забрави" за плащането на сметките.