Опашки в офисите на Мтел?
Re: Опашки в офисите на Мтел?
Да, сори, че не ти отговорих, но сума ти народ написа, че е за Транафера, и реших, че се подразбира...
Не успях да видя какъв е \"такта\" на таксуване, предполагам 60/60?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Първо, вземи да се поразровиш във форума http://www.mobilebulgaria.com/forum/456478/1/0/0/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-netcall-xl-%D0%B8-xxl и виж какво пишат колегите за +200 мин. Нищо, че не е обявено официално. Днес питах един познат, който работи там и ми потвърди, че тази промоция я има макар и да не е обявена официално.
Второ, прочете ли малкия шрифт, че ако се абонираш до края на годината няма делене на нощни и дневни mb.
Други неточности във фактите ми ?
A ако сравняваме едногодишните договори трансфера губи по всички показатели и от виваком и от глобул. Аз лично двугодишен договор няма да подпиша освен ако не ми дават телефон за 1000+ лв безплатно естествено без месечна такса от порядъка на 100лв. Но това най-вероятно няма да стане :) Като клиент на мтел в момента въобще не съм изкушен да мина на трансфер защото ще трябва да плащам повече от колкото при другите два а ще получа по-малко интернет и по-малко минути. Да на трансфер минутите се прехвърлят но и там има ограничение, за това колко може да се прехвърлят.Това може би е единственото предимство на плана. Но това дали ще ми прехвърлят 20 30 мин едва ли би ме накарало да подпиша на тази тарифа.
Второ, прочете ли малкия шрифт, че ако се абонираш до края на годината няма делене на нощни и дневни mb.
Други неточности във фактите ми ?
A ако сравняваме едногодишните договори трансфера губи по всички показатели и от виваком и от глобул. Аз лично двугодишен договор няма да подпиша освен ако не ми дават телефон за 1000+ лв безплатно естествено без месечна такса от порядъка на 100лв. Но това най-вероятно няма да стане :) Като клиент на мтел в момента въобще не съм изкушен да мина на трансфер защото ще трябва да плащам повече от колкото при другите два а ще получа по-малко интернет и по-малко минути. Да на трансфер минутите се прехвърлят но и там има ограничение, за това колко може да се прехвърлят.Това може би е единственото предимство на плана. Но това дали ще ми прехвърлят 20 30 мин едва ли би ме накарало да подпиша на тази тарифа.
Аз дребния шрифт го чета, че до края на годината няма делене на дневни/нощни мб, но след това има. Независимо кога си подписал.
Вземи Се Скрий С Глобул По Смешни Оферти ДО Сега Не Съм Виждал Нишо Интересно. Мтел В Момента Нямат Аналог На Пазара.Мобилния Нет На ГлобулЗа Нишо Не Става И Мегабайтите Са Им Супер Куци
Нета след като го ораничат на 64 и от мтела и от глобула и от виваком е същия ху* според мен :) Че на глобула какво му е чак смешното ? 500 мб и 300 мин от които 30 международни и роуминг за 21 лв. Мтела въобще не ми дават международни и роуминг а ми искат 25 лв на всичкото отгоре. Те да се скрият.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Чакай с глобул да вдигнеш 64 където нямаш 3г независимо дали имаш мегабайти или не...а на много места няма 3г..(no)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Тия опашки да не са за Айфон 6/6+ :|
A пък ако с мтел и виваком мислиш, че навсякъде имаш 3г :) Мтел на центъра на Варна и в морската нямат. В Бургас пък колкото пъти да отида телефона ми все на 3G стои а не на H или H+ както е например в София Варна или другите по-големи градове. Въобще не съм очарован и от тяхното прехвалено покритие.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
много добре знам какво имам...ползвал съм нет от трите и доста пътувам. смени зелената фанелка със синя и гледай да не пропуснеш някой по-заблуден потенциален клиент