Опашки в офисите на Мтел?
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Re: Опашки в офисите на Мтел?
Ако ползваш нета като мобилен нет т.е. не да сваляш филми и музика :) а просто да си четеш разни сайтове, поща и други подобни неща на практика 4,5 Гб означава почти неограничен нет. Човека под мен ти го е онагледил доста добре.
В близкия до мен офис на ментел опашката не за плащане е малко по-малка отколкото за плащането, пак се напрупват хора, защото само една служителка работи. Последния месец ходих два пъти и чаках на опашка, от 3-4 пред мен може би само един, най-много двама подписаха нов договор, повечето от останалите бяха за рекламации, за разни други проблеми , и за прекратяване на договори.
Що се отнася до транфера, има нещо положително, но плановете от 9.90 и 14.90 са много по-зле от Боб. 150 или 300 мин, и 150 или 225 мб интернет - да не кажа подигравка, но си е символично количество, а за 7.80 /2.90+4.90/ при Боб може да имаш 100 мин и 500 Мб. интернет, за 10 лв - 150 мин и 500 мб интернет, а за 10.70 лв - 2 карти слим боб + интернет на едната - 200 мин и 500 мб интернет.
Що се отнася до транфера, има нещо положително, но плановете от 9.90 и 14.90 са много по-зле от Боб. 150 или 300 мин, и 150 или 225 мб интернет - да не кажа подигравка, но си е символично количество, а за 7.80 /2.90+4.90/ при Боб може да имаш 100 мин и 500 Мб. интернет, за 10 лв - 150 мин и 500 мб интернет, а за 10.70 лв - 2 карти слим боб + интернет на едната - 200 мин и 500 мб интернет.
Без да съм запознат с конкретните \'оферти\' на Мтел, бих посъветвал съвсем принципно да се замислите какво значи: \"..минутите се прехвърлят..\" това което съм виждал и при трите оператора гласи грубо така: \". неизползваните минути се прехвърлят за следващият месец, но не повече от първоначалните..\".
Тоест примерно: този месец имаш 500 минути, а си исговорил 300. Остават ти 200, които ти си мислиш, че ще ползваш в следващият месец. Да, ама не ! Нали са ти предосатавили вече 500 и за този следваш месец. И изречението гласи \"..не повече от..\". Тоест ти пак ще си имаш 500 в следващия месец, и те са предварително дадените, а не прехвърлените. И така прехвърлянето се .. губи.
А хората ...вярват.
БГ картинка, нищо повече.
Тоест примерно: този месец имаш 500 минути, а си исговорил 300. Остават ти 200, които ти си мислиш, че ще ползваш в следващият месец. Да, ама не ! Нали са ти предосатавили вече 500 и за този следваш месец. И изречението гласи \"..не повече от..\". Тоест ти пак ще си имаш 500 в следващия месец, и те са предварително дадените, а не прехвърлените. И така прехвърлянето се .. губи.
А хората ...вярват.
БГ картинка, нищо повече.
Аман от конспиратори. Отворено мини писмо! към тоя който е пуснал плитурката.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
[Quote]Тоест примерно: този месец имаш 500 минути, а си изговорил 300. Остават ти 200, които ти си мислиш, че ще ползваш в следващият месец. Да, ама не ! Нали са ти предосатавили вече 500 и за този следваш месец. И изречението гласи \\\"..не повече от..\\\". Тоест ти пак ще си имаш 500 в следващия месец, и те са предварително дадените, а не прехвърлените. И така прехвърлянето се .. губи. [/Quote]
В случая през следващия месец, ще имаш 700. Това, че прехвърлените не могат да надвишат първоначално включените в пакета, означава, че можеш да имаш максимум 500+500. Т.е. Не повече от 1000
В случая през следващия месец, ще имаш 700. Това, че прехвърлените не могат да надвишат първоначално включените в пакета, означава, че можеш да имаш максимум 500+500. Т.е. Не повече от 1000
Колеги ето нещо интересно от кухнята, скоро М-Тел отдава магазините на франчайзинг.
Тук има служители на оператора нека дадат повече информация по въпроса.
;)
Тук има служители на оператора нека дадат повече информация по въпроса.
;)
[Quote]Тоест примерно: този месец имаш 500 минути, а си исговорил 300. Остават ти 200, които ти си мислиш, че ще ползваш в следващият месец. Да, ама не ! Нали са ти предосатавили вече 500 и за този следваш месец. И изречението гласи \"..не повече от..\". Тоест ти пак ще си имаш 500 в следващия месец, и те са предварително дадените, а не прехвърлените. И така прехвърлянето се .. губи.[/Quote]
Пич, много си заблуден. На колко години си? Сигурно имаш гесеме от 1-2 години и не знаеш, че преди имаше много такива планове, и на Мтел, и на Вива, и на Глобул.
Прехвърлянето означава следното: По план имаш 100 минути, изговаряш 50, а другите 50 ти се прехвърлят и следващия месец имаш 150. От тях изговаряш 50 и третия месец имаш 200 - 100 нормални и 100 прехвърлени. От тези 200 вече дори и да изговориш по-малко от 100, ти се прехвърлят само 100.
Пич, много си заблуден. На колко години си? Сигурно имаш гесеме от 1-2 години и не знаеш, че преди имаше много такива планове, и на Мтел, и на Вива, и на Глобул.
Прехвърлянето означава следното: По план имаш 100 минути, изговаряш 50, а другите 50 ти се прехвърлят и следващия месец имаш 150. От тях изговаряш 50 и третия месец имаш 200 - 100 нормални и 100 прехвърлени. От тези 200 вече дори и да изговориш по-малко от 100, ти се прехвърлят само 100.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Тоест примерно: този месец имаш 500 минути, а си исговорил 300. Остават ти 200[/Quote]
Означава че през следващия месец ще имаш 700 минути както са ти писали и колегите.
Максималния брой в твоя пример е 500+500 минути .
Означава че през следващия месец ще имаш 700 минути както са ти писали и колегите.
Максималния брой в твоя пример е 500+500 минути .
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Никога не съм си мисил, че ще го кажа, но минах миналия месец на Трансфер Л и съм супер доволен от Мтел, дори дребните неща като смс-те с пропуснати повиквания, показващи директно име,а не само номер ми правят впечатление, да не говорим ,че цол сервиза им е светлинни години пред Вива и глобул. Пренесох номера си от Глобул, сега ще си спра и Виваком-а, защото минутите са ми предостатъчни! И като цяло с наглед голямата месечна такса, дори спестявам пари..!
Може в миналото Мтел да са правили грешки, но мен ми харесва как реагират на ситуацията сега и поне според мен имат най-адекватни решения в средния/високия клас-за пръв път наш оператор пуска нещо подобно,а високия Трансфер си е направо Flat Rate, така че въобще няма да се учудя , ако има опашки и хората поне в този ценови диапазон се прехвърлят към тях.
Относно Виваком съм изключително недоволен от офертите, имайки предвид предишната ми история, би трябвало да ми предоставят поне близки условия, а те в пъти по-лоши.... Надявам се като стигна до преподписване при Мтел да нямам тпози проблем:)
Може в миналото Мтел да са правили грешки, но мен ми харесва как реагират на ситуацията сега и поне според мен имат най-адекватни решения в средния/високия клас-за пръв път наш оператор пуска нещо подобно,а високия Трансфер си е направо Flat Rate, така че въобще няма да се учудя , ако има опашки и хората поне в този ценови диапазон се прехвърлят към тях.
Относно Виваком съм изключително недоволен от офертите, имайки предвид предишната ми история, би трябвало да ми предоставят поне близки условия, а те в пъти по-лоши.... Надявам се като стигна до преподписване при Мтел да нямам тпози проблем:)
[quote] според мен имат най-адекватни решения в средния/високия клас-за пръв път наш оператор пуска нещо подобно [/quote]
Според мен и за ниския клас имат добри оферти. Преди време много го пренебрегваха и обръщаха внимание главно на високия клас потребители, но сега правят промоции и при плановете за 10 и 15 лв. От трите оператора в момента Мтел имат най-евтината тарифа за интернет и телефония.
Явно Мтел имат сериозни намерения да върнат поне част от изгубените си позиции.
Според мен и за ниския клас имат добри оферти. Преди време много го пренебрегваха и обръщаха внимание главно на високия клас потребители, но сега правят промоции и при плановете за 10 и 15 лв. От трите оператора в момента Мтел имат най-евтината тарифа за интернет и телефония.
Явно Мтел имат сериозни намерения да върнат поне част от изгубените си позиции.