Опашки в офисите на Мтел?
Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
Много странно. Трансфер излезе едва тази година февруари, а го махат толкова бързо. Явно разходите по поддръжката му са били големи. Дано новия план е конкурентен.
Re: Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
apple, кой е казал че ще махат Транфер?
Разходи по подръжка на тарифен план?! Ти чуваш ли се какво говориш? Ново нещо не означава че ще махат друго нещо.
Разходи по подръжка на тарифен план?! Ти чуваш ли се какво говориш? Ново нещо не означава че ще махат друго нещо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
В по-горните мнения се спомена за подобно нещо.
Re: Опашки в офисите на Мтел?
@[B]H17MaN_47[/B]
[Quote]И аз минах снощи и ми казаха че края на Октомври ще спре предлагането на Трансфер и се чака нов тарифен план.[/Quote]Щом накараха твърд 8-годишен абонат на Виваком да се пренесе заради тарифата, може да е доста набутваща за оператора :)
Все пак, ще е малко нелогично, макар че и FIT-овете бяха добри за времето си, но лека полека ги заметоха в боклука.
[Quote]И аз минах снощи и ми казаха че края на Октомври ще спре предлагането на Трансфер и се чака нов тарифен план.[/Quote]Щом накараха твърд 8-годишен абонат на Виваком да се пренесе заради тарифата, може да е доста набутваща за оператора :)
Все пак, ще е малко нелогично, макар че и FIT-овете бяха добри за времето си, но лека полека ги заметоха в боклука.
Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
По-скоро ще спрат промоцията на Трансфер, а не самия план...
Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
Пичове мисля да подписвам на трансфера. Въпроса ми е следния. След като изговоря всички национални минути, към Мтел става безплатно. Ще мога ли да говоря и с Боб безплатно, тъй като са към тях?
Т.е Боб включват ли го към Мтел 0 ст на минута към всички след изчерпване на първоначалните минути.
И има ли някой ползващ трансфера да сподели как е прехвърлят ли точно минутие и такива неща.
Т.е Боб включват ли го към Мтел 0 ст на минута към всички след изчерпване на първоначалните минути.
И има ли някой ползващ трансфера да сподели как е прехвърлят ли точно минутие и такива неща.
Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
С БОБ ще си плащаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
[Quote]С БОБ ще си плащаш[/Quote]
към боб при Трансфера са безплатни разговорите. Никъде не е упоменато че се тарифира отделно.
[Quote]Цена на минута към мобилната мрежа на Мтел и всички фиксирани мрежи в страната 0.00 лв. [/Quote]
https://www.mtel.bg/mtel-transfer
Боб е в мрежата на мтел.
към боб при Трансфера са безплатни разговорите. Никъде не е упоменато че се тарифира отделно.
[Quote]Цена на минута към мобилната мрежа на Мтел и всички фиксирани мрежи в страната 0.00 лв. [/Quote]
https://www.mtel.bg/mtel-transfer
Боб е в мрежата на мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
Свързах се със сътрудник на Мтел и попитах за Боб и Трансфера. Казаха ми, че разговорите към Боб са напълно безплатни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Опашки в офисите на Мтел?
Аз съм на трансфера. Така е - фрии са разговорите! В договора ми пише - "...към мобилната мрежа на Мобилтел(включително номера с марката "bob") и към всички фиксирани мрежи..."