Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Re: Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване

Мнение от afficionado » 13 яну 2011, 10:08

Съвсем точно – отново шум за нищо. Ще направят така, че сами ще се натискаме за срочен договор. При банките как е? Като оставиш пари за 1 година и без срок еднакво ли е?

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 13 яну 2011, 10:28

Като им знам "примоциите", най-много да пуснат намаление в таксата или минути за n месеци при срочните, както е сега при разлика 1/2 години. Чудо голямо, за такова нещо няма смисъл човек да се заробва.:)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 13 яну 2011, 11:15

[Quote]...a целта е да се хвърли отново прах в очите на хората. За да има ефект от премахване на автоматичното преподписване трябва да има едно друго ограничение - срочните и безсрочните планове [B]не трябва да се различават[/B] значително. В противен случай ще се получи както с преносимостта, много шум - малък ефект. [/Quote]
Добре казано.

В момента абонаментът B-connect smart за 1-2 годишен договор е 5 лв на месец тарифа, но ако е безсрочен тарифата скача на 10 лв.

Реалната цена на тарифата е 5 лв/месец, но това е просто направено за да се принудят абонатите да преминат на срочни договори.

Колкото и жалка да е истината, операторите ВИНАГИ ще намират вратички, просто защото подкупните държавници "случайно" са им ги оставили.

Операторите са толкова нагли, че срещу тях трябва да се действа с МНОГО твърда ръка.

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Мнение от robroi:) » 13 яну 2011, 11:20

:|Добре и какво предлагате вия тогава...........

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 13 яну 2011, 13:26

[Quote]М-тел бил най-добрия оператор... [/Quote]
Добър по душа :D и намерения ;)

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 13 яну 2011, 13:31

Кучетата си лаят - а кервана ще продължи! ;)(beer)

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Мнение от robroi:) » 13 яну 2011, 13:36

(angry)И тази ситоация ви харесва така ли(woo)жалко ,щом и младите хора се примиряват със тия бандити какъв живот ни чака(no)

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 13 яну 2011, 13:47

На теб - харесва ли ти - едва ли?! На мен също не ми харесва, малко или много и аз съм потърпевш от тази ситуация. Не работя за оператора - както се изказаха някои, мислите ли,че ако работех щях да отделям от времето си за да пиша в негова полза в този форум - м...не нямаше да имам такова намерение. При положение,че този форум гъмжи от "купени" спамъри и дори да се пусне свястна тема, в която се пише,че тази тема се отваря примерно доволните от Гло - то веднага някой лузър ще започне да пише - "ама аз не съм доволен от Гло в никакви положения" - еми тогава защо пишеш в нея ве мен? За съжаление имам наблюдения,че този форум се използва единствено от "купени" спамъри, малко от Мишо Бехар, да не останат по-назад и модераторите и от около 2-3% редовни посетители, които пишат (пишат, а не просто спамят) постове с техни възгледи. Та да се върнем към основното - НЕсъм служител на Мобилтел - хайде пукнете се от яд. ;):D(beer)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 13 яну 2011, 15:07

[Quote]НЕсъм служител на Мобилтел[/Quote]

Да не би да те уволниха!?
http://goo.gl/0vr1S

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 13 яну 2011, 15:34

Детектив, хвана го:D
Vivacom са склонни, за това бързат да вържат повече народ. Снощи ми се обади и ме договаря няколко минути една дама да съм преподпишел за 2 години и щели да ми дадат 2 номера, към които да говоря безплатно...

Отговори