Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване
Re: Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване
:)Не е важно кой къде работи важното е нещата да се променят към по добро за клиентите на моб.оператори и да се почустваме като бели хора,а единствения начин е да се борим за правата си както го правят във белите страни:D а борбата хич няма да е лесна защото става дума за много пари.
Муахаха chessmate:D
Крайно време е да се направи и една Асоциация за борба с потребителите:)
Дори съм готов да стана шеф на такава организация:D
Дори съм готов да стана шеф на такава организация:D
Еми безплатно си е, само сметката ти се осурваква с 4.90 лв./месец. Тя ти го е предложила като награда за добрината евентуално да се вържеш за 2 год. (beer)
[Quote]Да не би да те уволниха!?[/Quote]
Неее, просто си лъже, но явно е професионално изкривяване :)
Неее, просто си лъже, но явно е професионално изкривяване :)
(cyber) пхахахахахахах егати вица - за твое нещастие - не :D;) на такива като теб, които пишат и пействат колкото да не заспят само им се смея ;)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Не си позволявайте откровени обиди във форума!
А дори и да си служител няма нищо лошо,не виждам защо част от служителите на операторите се крият зад лицето на "доволни" клиенти,а не отстояват позициите и доводите си ясно и точно!
Както и да е,това е лична преценка на всеки един потребител.
По темата-някои от колегите се опитаха да преместят акцента на темата от автоматичното преподписване към проблема срочен vs. безсрочен договор,което лично за мен е неприемливо.
Аз лично не съм против срочните договори (може би малко срещу тези от 2 години),а срещу автоматичното им преподписване след това.Моля да направите разлика между двете неща!
Големия проблем-липсата на алтернатива и неприемливите условия за лоялни клиенти се дължат в голяма степен на автоматичното преподписване.
Наличието му ограничава в голяма степен свободния избор и свободата да избереш по-изгодното за теб предложение,когато момента за това настъпи!
А дори и да си служител няма нищо лошо,не виждам защо част от служителите на операторите се крият зад лицето на "доволни" клиенти,а не отстояват позициите и доводите си ясно и точно!
Както и да е,това е лична преценка на всеки един потребител.
По темата-някои от колегите се опитаха да преместят акцента на темата от автоматичното преподписване към проблема срочен vs. безсрочен договор,което лично за мен е неприемливо.
Аз лично не съм против срочните договори (може би малко срещу тези от 2 години),а срещу автоматичното им преподписване след това.Моля да направите разлика между двете неща!
Големия проблем-липсата на алтернатива и неприемливите условия за лоялни клиенти се дължат в голяма степен на автоматичното преподписване.
Наличието му ограничава в голяма степен свободния избор и свободата да избереш по-изгодното за теб предложение,когато момента за това настъпи!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Наличието му ограничава в голяма степен свободния избор и свободата да избереш по-изгодното за теб предложение,когато момента за това настъпи![/Quote]
След автоматично преподписване, може да се възползваш от нови промоции, също така, през последните три месеца на договора също може да се възползваш от нови промоции.
След автоматично преподписване, може да се възползваш от нови промоции, също така, през последните три месеца на договора също може да се възползваш от нови промоции.
Не ми се вярва, нали се преподписва при същите условия - значи трябва да чакаш още 9 мсеца за "промоционални" планове.