Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Re: Операторите са склонни да обсъдят автоматичното преподписване

Мнение от Crazy Heart » 14 яну 2011, 10:56

Преподписва се на същите условия разбира се, няма как да ти изберат те промоция :Р Обади се на *88 и разпитай за промоции на ТП :)

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 14 яну 2011, 11:25

[Quote]Не ми се вярва, нали се преподписва при същите условия - значи трябва да чакаш още 9 мсеца за "промоционални" планове.
[/Quote]

След автоматично преподписване МОЖЕШ да преминеш на друг ТП!!!

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 яну 2011, 11:56

Обобщението ми бе за трите оператора,а не конкретно за Мтел.
А и дори при Мтел не мога да сменя оператора без неустойка,ако договора ми е преподписан автоматично!

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 14 яну 2011, 12:00

[Quote]Обобщението ми бе за трите оператора,а не конкретно за Мтел.
А и дори при Мтел не мога да сменя оператора без неустойка,ако договора ми е преподписан автоматично![/Quote]

Не те бях разбрал, извини ме. Но да, няма как да преминеш към друг оператор, без да заплатиш неустойките, след автоматичното преподписване, но можеш да се възползваш от промоциите на всички тарифни планове предлагани по това време.
Разбира се, говоря само за МТел.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 14 яну 2011, 12:52

[Quote]След автоматично преподписване МОЖЕШ да преминеш на друг ТП!!![/Quote]

[i]*При договор за две години.[/i]

[i]**Ако остават три месеца или по - малко до края на сегашния договор, може да се смени с ТП, с договор за една година.[/i]

:D:D

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 14 яну 2011, 13:32

Това са условията на договора преди да се преподпише автоматично, след това, можеш да заявиш желанието си да ползваш друг тарифен план, както по стандартни така и по промо усовия :)

Sys
Регистриран: 28 юни 2010, 01:30

Мнение от Sys » 14 яну 2011, 16:18

Говорим си едни и същи неща в две, даже три теми в момента.
Но както каза спайдърмен повече от спънка за нас потребителите е автоматичното преподписване, та ако ще да сме дали доброволно съгласието си за такова, но на практика:

[Quote]Обобщението ми бе за трите оператора,а не конкретно за Мтел.
[u]А и дори при Мтел не мога да сменя оператора без неустойка,ако договора ми е преподписан автоматично![/u][/Quote]

т.е. при евентуално по-добри условия предложени от конкурентен оператор, реално човек няма правото на избор и възможността да смени оператора, т.е. да се възползва от реална конкуренция на пазара, не и преди да му изтече договора, който веднъж да кажем е изтекъл, но е авто преподписан, без той да желае това... или най-малкото без да заплати неустойки по договора, който вече веднъж е изтекъл ;)

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 14 яну 2011, 16:21

[Quote]т.е. при евентуално по-добри условия предложени от конкурентен оператор, реално човек няма правото на избор и възможността да смени оператора, т.е. да се възползва от реална конкуренция на пазара, не и преди да му изтече договора, който веднъж да кажем е изтекъл, но е авто преподписан, без той да желае това... или най-малкото без да заплати неустойки по договора, който вече веднъж е изтекъл
[/Quote] Моля, прочети отговора ми в другата тема, няма логика да не искаш да си задържиш клиентската паза и да подсигуриш постоянен доход.... това е пазар, това е бизнес.

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Мнение от robroi:) » 14 яну 2011, 17:37

:)НАЦИОНАЛНО ШЕСТВИЕ "ПРОТЕСТ - 20 ЯНУАРИ" срещу мобилните оператори и КРС(angry) Сборен пункт пред храм-паметник "Александър Невски"
Асоциация на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги, Асоциация "Активни потребители", Инициатива "Студентски глас"
Изразете подкрепата си като изпратите ИЗЛЕЗЛИ от употреба СИМ-карти на адрес: СОФИЯ 1517 П.К. 15(yes)http://www.facebook.com/event.php?eid=174918862546188 прочете те и тука http://www.blitz.bg/news/article/96785

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 14 яну 2011, 19:31

Ако има бира и кебапчета и аз ще дойда на протеста:)

Отговори