Оплаквания от търговията в сайта!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Оплаквания от търговията в сайта!

Мнение от PoceH_BS » 04 сеп 2014, 23:58

А предното мнение не го ли прочете? Или си викаш, какво толкова за 5-10 лв., защо да не си ги спестя... ;)

Ето това е истината:

[Quote]\"Търговийка\" с гаражни фирмички не трябва да има, англичаните са го казали: \"Евтиното излиза най-скъпо\"

Купувайте само от реномирани магазини с 2 (ДВЕ) години гаранция![/Quote]
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Мнение от kipe » 13 дек 2014, 17:02

Само седмица след тази тема:

http://goo.gl/FVlrZ5

попадам на реклама в сайта, която гласи:
[i] „slot mobile
магазин номер 1 по рейтинг на потребителите“[/i], което си е наглост. В темата ще разберете как се прави рейтинга...Нека всеки, който има намерение да пазарува от магазинчетата в сайта да знае, че го чака описаното в цитираната тема...

cross_fire
Регистриран: 23 май 2012, 17:45

Мнение от cross_fire » 25 дек 2014, 10:46

Оправете си раздел "Борса"!!!
Не работи селекция за град Варна.
Премахна ли сте и търсачката. Как според вас един потребител може да търси конкретен телефон без търсачка?
И добавете опция за ръчно въвеждане на цена.

Преди стария дизайн беше елементарен и ефективен, този е боклук!!!

H17MaN_47
Регистриран: 17 апр 2005, 18:02

Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!

Мнение от H17MaN_47 » 30 дек 2014, 14:41

Намери телефона в секция Мобилни Телефони и там цъкни на Борса и ще излязат всички обяви за този телефон. Не е идеално но е вариант.

novakbg
Регистриран: 18 дек 2009, 14:58

Мнение от novakbg » 05 яну 2015, 16:40

Все още в "Борса" не работи селекцията за избор на град за Варна.

djokando
Регистриран: 24 мар 2009, 14:14

Мнение от djokando » 04 фев 2015, 16:39

Тъй като не успях да се свържа с някой от сайта ,който да ми реши проблема ще го напиша тук ,с надежда да ми помогнете или да ми дадете емаил на някой от сайта ,който би могъл да оправи проблема
Опитах се да пусна за продажба хиаоми редми 2 ,но в борсата ,в раздела където трябва да избера модел на телефона има само хиаоми ноте и хиаоми ми4...та общо взето невъзможно е да публикувам обява на телефона ,който е нов и актуален модел

Tarikatchet0
Регистриран: 10 юни 2010, 17:25

Мнение от Tarikatchet0 » 19 фев 2015, 18:49

Здравейте искам да Ви уведомя за този човек от тази обява http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/1168045/apple-iphone-6 той е измамник.Казва че уж обърква пратката и Ви изпраща нещо друго и нещата който продава са реплики и този тест който го пише за 14 дни е пълна лъжа никой куриер не я предлага тази опция.Искам да знам дали хората от сайта могат да ми дадат някакво IP или данни за това лице от къде е и т.н. ще съм Ви много благодарен

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!

Мнение от JohnSnow » 26 фев 2015, 11:06

Не че нещо, но само като видиш обявата трябва да ти светне лампичка. Първо- цената е нереална за нов телефон, второ- е-мейла е фалшив, трето- никъде няма гаранция 18 месеца за нов продукт и четвърто- само виж правописа :)!
Нищо лично, но ако си мислиш, че можеш да си вземеш, продукт за 1200 (и нагоре) лева за 600, не си тарикат, а балък.
Пак казвам, не искам да обиждам някого, но ми е странно да видя някой с iPhone, а няма пари за сметката или има БМВ, а няма пари да му напълни резервоара. Надявам се да си ме разбрал правилно :)

ludiano
Регистриран: 28 юли 2011, 00:53

Мнение от ludiano » 09 мар 2015, 21:24

Tezi xora ot vetovo sa ciganceta puskaite jalbi v policiqta i zashtita na potrebitelq i sadene do dupka che kato pusneta jalbata i zvani uj dqdo mu che bil bolen i po malko pari da varnat i t.n. vrashtat paritr no sled tova drug chovet strada ot tqxnata izmama

------------------
[B][i]mod edit: Писането на кирилица е задължително! [/i][/B]

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!

Мнение от KOBRETI » 09 мар 2015, 22:53

Аз вече няколко пъти поръчвам такива телефони от Ветово, след което не отивам да си ги взема от еконт, и подателят се набутва да плати на еконт двоен транспорт, за да си получи пратката обратно ;)

Отговори