Оплаквания от търговията в сайта!
Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Ами то гаранцията на втора ръка е няма, а нов е винаги 24 месеца, 18 месеца няма гаранция, европейците ги задължават 24 месеца да е винаги.
Re: Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Според мен трябва всички обяви да са написани четливо на кирилица и такива на маймуница да не се допускат в борсата
Re: Re: Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Някакви отзиви за Bros?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Купувал съм от тях няколко телефона, никакви проблеми, с гаранциите също, ремонтирали са телефон няколко пъти, нямам оплаквания.
Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Здравейте преди дни ме заинтригува една от вашите обяви.
Прилагам линк към нея http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/1184285/apple-iphone-6
Звъннах и по телефона се свързах с една учтива жена, попитах я да ми обясни, защо продава телефона и с каква причина, жената предложи да ми изпрати имея на телефона, за да го проверя. Проверих го разбрахме се още същият ден да го пусне, до даденият и адрес в София. След което телефонът нито беше пуснат, нито ми вдигнаха да ми обяснят какво се случва след три дни нон стоп звънене. И накрая тел. номер с който опитвах да се свържа се изключи. Има ли някакви мерки, които могат да се предприемат?
Прилагам линк към нея http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/1184285/apple-iphone-6
Звъннах и по телефона се свързах с една учтива жена, попитах я да ми обясни, защо продава телефона и с каква причина, жената предложи да ми изпрати имея на телефона, за да го проверя. Проверих го разбрахме се още същият ден да го пусне, до даденият и адрес в София. След което телефонът нито беше пуснат, нито ми вдигнаха да ми обяснят какво се случва след три дни нон стоп звънене. И накрая тел. номер с който опитвах да се свържа се изключи. Има ли някакви мерки, които могат да се предприемат?
Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Тази цена не е реална за едномесечен телефон.
Да, има. Престани да звъниш!
Re: Re: Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Защо да не звъни ,да му бяха казали ,че отпада сделката .
Поръчка # 40285
Магазин: MARS
Обща сума c доставката:
693.17 лв.
И ми се обажда Десито и ми вика, че това било без ДДС цена и за фактура било с 20% отгоре. Те само се рекламирали в сайта.
Моля да ги спрете тези измекярски схеми.
Отивам в еМаг поне там всичко е коректно.
Магазин: MARS
Обща сума c доставката:
693.17 лв.
И ми се обажда Десито и ми вика, че това било без ДДС цена и за фактура било с 20% отгоре. Те само се рекламирали в сайта.
Моля да ги спрете тези измекярски схеми.
Отивам в еМаг поне там всичко е коректно.