Оплаквания от търговията в сайта!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Оплаквания от търговията в сайта!
Колкото и да си дрънкате явно вие не сте чували за хора които примерно копуват телефон ползват го определено време и го оставят и след няколко години се сещат за него,това е едната възможност има и други.Какава е тази логика която изкарахте,че щом е 2003-а модел значи е амортизиран на 100% (woo)
Да не говорим че има нокии като бестсейлъра 6210 ЧИСТО НОВИ - просто някой да кажем е решил да си задели няколко броя и да ги продаде след години като антики.Вариянти много,но да кажеш че съм наивен...някакси не върви.
Да не говорим че има нокии като бестсейлъра 6210 ЧИСТО НОВИ - просто някой да кажем е решил да си задели няколко броя и да ги продаде след години като антики.Вариянти много,но да кажеш че съм наивен...някакси не върви.
[Quote]те са задължени да изписват крайната цена по закон![/Quote]
Te по закон са задължени да издават и фактура и фискален бон, и да не продават без да начислят ДДС, но практически го правят всички обявите под почти всеки телефон в магазина.
В искането има смисъл - крайна цена с фактура, а не да те лъжат с цената - ама ако не искаш фактура, ама такова, ама онакова, ама тука едни 20% ако искаш фактура...
Te по закон са задължени да издават и фактура и фискален бон, и да не продават без да начислят ДДС, но практически го правят всички обявите под почти всеки телефон в магазина.
В искането има смисъл - крайна цена с фактура, а не да те лъжат с цената - ама ако не искаш фактура, ама такова, ама онакова, ама тука едни 20% ако искаш фактура...
[Quote]Извинявайте невежеството ми, но нормално ли е телефоните които предлагат някои онлайн магазини да нямат ДДС? :( Малко странно ми се струва, още повече, че при други магазини ДДС-то си присъства :| Дали не е някакъв трик за примамване на повече клиенти с тези по-ниски цени, а когато си получим телефона да ни връчат "честитка" - +20% ДДС? :([/Quote]
Не, не е нормално и не е позволено по закон.
Тия които го правят не ти издават фактура за покупката, нито фискален бон, следователно и гаранцията не ти важи. Обиколих почти всички търговци в столицата за определен модел на ХТЦ и всички са така - обявяват ти много ниска цена която реално е без ДДС-то, а ако си поискаш документ срещу парите си ти дават или квитанция написана на ръка или друго, но във всички случаи за фактура и фискален бон с бг знак на него ти искат да заплатиш 20% отгоре.
Това не е никак законна практика - едни да си плащаме данъците а други - не.
Не, не е нормално и не е позволено по закон.
Тия които го правят не ти издават фактура за покупката, нито фискален бон, следователно и гаранцията не ти важи. Обиколих почти всички търговци в столицата за определен модел на ХТЦ и всички са така - обявяват ти много ниска цена която реално е без ДДС-то, а ако си поискаш документ срещу парите си ти дават или квитанция написана на ръка или друго, но във всички случаи за фактура и фискален бон с бг знак на него ти искат да заплатиш 20% отгоре.
Това не е никак законна практика - едни да си плащаме данъците а други - не.
Не ви препоръчвам търговия с Митко Алексиев Анастасов от град Търговище/ номер 0895864444 / . Некоректен купувач!!!
Бих искал да разбера защо не мога да пускам обяви. Проблема в мен ли е или в самият сайт. Благодаря.
-
- Регистриран: 21 мар 2012, 16:11
защо не мога да пускам обяви в сайта? От сутринта досега ми изписва едно и също ,,Вие надвишихте вашия лимит за публикуване на обяви!,, с червен цвят което е невъзможно защото нямам и една публикувана обява, когато дам на ,,моите обяви,, ми излиза ,,нямате публикувани обяви,, а лимита съм го изчерпал, много е дразнещо това само в България може да се случи подобни двусмислици...
-
- Регистриран: 11 апр 2012, 13:09
Не се занимавайте с ЛЕВЕНТ КРАЕВ от Варна, ще иска да му изпратите телефон и след това изобщо няма и да отиде да го погледне, изключва си телефона.... НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ
:D да Левент го знам. И на мен ми скъса нервите около Великден. Една поръчка не отиде да си я вземе 8 дена. Но все пак накрая отиде. До колкото разбрах ,често ходи в чужбина и затова си изключва телефона. Не се ядосвай,има надежда още...
Здравейте,
пробах да побликувам обява , но не упях.
Отвори се екран- за добавяне обявата във ВИП??????
Не мога ли да си побликувам обявата постандартния начин??????(angry)
пробах да побликувам обява , но не упях.
Отвори се екран- за добавяне обявата във ВИП??????
Не мога ли да си побликувам обявата постандартния начин??????(angry)