Оплаквания от търговията в сайта!
Re: Оплаквания от търговията в сайта!
И аз не мога да пускам обява..вече повече от 2 седмици пробвам без успех!Все ми изписва -Вашата обява не е публикувана,без да се дава обяснение защо а спазвам всички изисквания за публикуване.При теб оправиха ли се нещата?
Не продължава и не мога да разбера от какво е проблема. Писах на администраторите няколко пъти ама никакъв отговор.
Здравейте, не знам по каква причина но нито един от магазините ви не предлага плащане с кредитна карта, което според мен е много по- удобно от наложен платеж. Освен това не се посочва и каква е цената на доставката и за чия сметка е, така че потребителя да е наясно с крайната цена на продукта който купува. Поздрави
-
- Регистриран: 29 мар 2012, 15:09
НЕ пращайте телефони на ГЕОРГИ ИВАНОВ от Бургас с номер 0899805067, човекът е крайно не лоялен, поръчва си няколко телефона и после изобщо не отива дори да ги погледне......НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ с този
-
- Регистриран: 13 ное 2012, 16:15
За сега нямам оплаквания (yes)
Невярна обява. Продава се коренно ралично нещо от обявеното.
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/1001426/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC--samsung-google-nexus-s
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/1001426/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC--samsung-google-nexus-s
Редактиране на обява
Защо на мога да си редактирам обявата а трябва да я изтрия и наново да я пусна ? Това е много глупаво също така като искам да видя обявите от 1 и същ продавач ме връща от началото кадето продават всички ?? Просто какво да ви кажа (no)(no)
Не мога да публикувам обява, излиза \"вашата обяжа не е публикувана\" попълвам всички полета и не се получава, пускал съм обяви преди време без проблем, някакви съвети?
ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
Искам да изкажа своето разочарование от състоянието на този сайт! Преди извършване промяна на цялата му организация това беше един от най-използваемите сайтове. Когато на някой му потрябва информация за характеристики, цени, борса за телефони нямаше по-подреден и лесен за използване. Всеки цитираше информацията получена от тук. Сега няма нищо общо с оня сайт! Няма никакъв смисъл човек да се зарови тук, защото освен че всичко е безкрайно трудно за откриване, в повечето случаи няма това което търсиш. Моята препоръка е: ВЪРНЕТЕ ПЪРВИЯ ИНТЕРФЕЙС НА САЙТА!
Castle не са си публикували телефонния номер в Mobile Shop-a.
Какъв им е номера?
Какъв им е номера?